השרשור השבועי

nubis

New member
השרשור השבועי

כיוון שיש הבדל של 6 שעות בין ניו יורק לארץ התגובות שלי יפורסמו לפעמים באיחור של יום. בברכה אלמוג

THE gray

New member
עד שאני לא שם אתם לא שמים? זה לא

אמור להיות בסדר מסויים
א': התרגיל היה חביב והתנהל כמו שצריך, כשזמינתי את שער האוויר התחיל לי כאב כאילו דוקרים אותי בשוק הימני(היכוון של השער) ואז זה הפסיק וחזר כשעברתי לשער המים. כשנכנסתי למים היה חביב ביותר מין הרגשה נעימה שהתחיל כשנשכבתי על הקרקעית. ב': 19:48 20:02 התרגיל היה רגוע מאוד, כשפניתי לשער האוויר הרגשתי רק אנרגיות לא כאב. ועוד הפעם כשנכסתי למים והתיישבתי על הקרקעתי קיבלתי מין הרגשה של סבבה והיא איתי עד אחרי התרגיל. ג': 19:45 20:00 הפריעו לי כמה פעמים והייתי צריך להתחיל מחדש. בזמן התרגיל שום הרגשה מיוחדת עד שאני מגיע למים נכנס 10 מטר בערך מתיישב על הקרקעית וזה רק אני מים וחול. ואני מקבל עוד פעם את ההרגשה הנעימה הזאת. ד': 20:05 20:17 הייתי מאוד לא מרוכז והפריעו לי כמה פעמים. ה': לא הייתי בבית ככה שלא הלך לי..

THE gray

New member
ומה עם הכאב?

זה לא היה בלתי נסבל אבל גם לא ממש נעים... יכול לקרות משהו לא טוב?

nubis

New member
בקשר לכאב

אין שום דבר רע בכאב חוץ מאי נוחות כל עוד הוא אינו מזהיר מפני פגיעה אפשרית לרקמות הגוף. למעשה הוא בא הרבה פעמים כתגובה של הגוף לשינוי חיובי (למשל כאבים בזמן שבר מתאחה). זה נשמע ככאב שאתה חווה כאשר כמות אנרגיה גדולה של ,יסוד האוויר' נעה במארגים האנרגטים שלך. בברכה אלמוג

jbu

New member
אז לנו יהיה הבדל של יומים ../images/Emo8.gif ../images/Emo63.gif

יום ראשון: 18:03-18:21 קצת היה לי קשה להיכנס למים העמוקים אבל עדין היה הרגשה של מים, אפילו באוויר. יום שני 20:27-20:45 כנ"ל יום שלישי 19:55-20:16 אני כבר יודע לשחות בעמוקים
יום רביעי 22:34-22:47 הרגשה חזקה בעין השלישית שלי. יום חמישי 15:00-15:23 עדין הרגשה חזקה שעין השלישית. הרגשה ממש טובה של מים.

מצטער על האיחור.

הנה היומן שלי: יום ראשון: אין לי הרגשה של חיבור ממשי, צריך להתאמץ כדי להשאר שם. יום שני: אני מרגיש יותר חיבור ומתחיל להיות כיף לשחות, אני גם מקבל זנב של בני ים במקום רגליים, ההרגשה מוזרה ומצחיקה מאוד. יום-שלישי: שוב, כיף מאוד לשחות, וגם יותר קל. יום רביעי: פיספסתי תרגול. יום חמישי: כמו שאר הימים המוצלחים. יום שישי- ראה יום חמישי. זה הכל, למרות שזה לא משהו.

THE gray

New member
מה קורה אלמוג??

תקשיב יש לי שאלה.. והיא קשורה לספר modren magic(וגם לקורס כמובן)...ואני לא יודע אם קראתה אותו אז אני אשאל את השאלה ואם לא קראתה את חופשי למחוק אותה מכל תא אפור בראשך: הגעתי עכשיו לחלק בספר שמדבר על התחברות ליסודות, מדיטיציות בטבע בשביל יסוד האדמה ודברים כאלה שנועדו כדי להתחבר ליסודות. זאת גם המטרה של הקורס נכון? זה בעיקרון אותם תרגילים רק קצת אחרת?

למעלה