השרשור השבועי

THE gray

New member
יומני היקר...

יום א': התחלה- 19:09 סיום- 19:22 הרגשה טובה סה"כ, היה לי קצת קשה לדמיין אבל הצלחתי בסופו של דבר ובזמן התרגיל הייתה לי תחושה שלוחצים לי על הידיים. יום ב': התחלה- 19:19 סיום-19:32 השערים כאילו באו לבד, וכשפניתי לשער הרוח הרגשתי אנרגיה באזור האף והפה, קשקמתי היה לי קצת חם אבל זה עבר. יום ג': 19:05 19:20 השערים נהיו יותר סימטרים, שום הרגשה מיוחדת. אני קצת יותר ערני. יום ד': 20:02 20:18 הייתי קצת לא מרוכז כי הפריעו לי, אבל הצלחתי להגיע למצב המתאים ולדעתי זה היה התרגיל הכי טוב. קשקמתי התחלתי להזיע. יום ה': 19:40 19:55 עוד הפעם היה לי קצת קשה להתרכז אבל הצלחתי, וקרו לי שתי דברים: -הרגשתי כאילו הולכת לי לרדת דמעות (העיניים היו רטובות) -ובזמן שהייתי במדבר כאילו עבר בי גל חום ואחרי שתי שניות עבר. וקשקמתי היה לי חם וקצת הזעתי. :)

nubis

New member
The Gray

יפה התחושה של היסודות אוויר ואש מתחילה להתחדדד. בברכה אלמוג

jbu

New member
../images/Emo63.gif יומן

יום א: התחלה- 19:03 סיום- 19:18 7-9-03 הכול היה סבבה. יום ב: התחלה- 22:06 סיום- 22:25 8-9-03 השערים כבר ממש יציבים (אבל אז מצאתי את מה שמצאתי שם) יום ג: 9-9-03 לא עשיתי
בגלל היום הולדת, לא תיככננתי להיות תקועה שם כול כך הרבה. יום ד: התחלה- 20:30 סיום- 20:48 10-9-03 די יציב. יום ה: התחלה- 23:01 סיום- 23:22 11-9-03 כנ"ל ______________________________________________________________________

גם יומני../images/Emo63.gif

6/9 יום-1) נכנסתי בשער, ומיד הרגשתי את החום והחולשה שמרגישים כשהולכים בחום הרבה זמן. הגרון שלי צרב והרגשתי מיובש לגמרי. השמיים היו מעט הפכפכים, מדי פעם הם התכסו באשוהכל נצבע בכתום מוזר. גם מערבולות אש קטנות נוצרו לפעמים סתם כך באוויר לידי. למרבה ההפתעה גם גיליתי שאני יכול קצת לשלוט ולתמרן את האש כרצוני, אבל לא נשארתי להנות מזה כי עדיין הייתי מושפע מהחום האיום. חזרתי ללשכה ויצאתי. 7/9 יום-2) כמו היום הראשון, אבל הכל הלך ונהיה ברור יותר וגם הצלחתי להשאר יותר זמן במדבר וגם לשלוט באש יותר טוב. 8/9 יום-3) השתפרות דומה ליום-2. 9/9 יום-4) עוד השתפרות, הכל סבבה. 10/9 יום-5)שוב אותה ההשתפרות. 11/9 יום-6) הפעם קצת שונה: נכנסתי ולא הרגשתי את החום הצורב. טיילתי קצת על החול ולבסוף עליתי על דיונה גדולה במיוחד. כשהגעתי לפסדה הרמתי את הידיים לשמיים ופתאום, לפקודתי ירדו שתי מערבולות גדולות של אש לידי. אחרי כמה זמן נזכרתי שזה מדבר ואני אמור להתייבש שם, אז הרגשתי שוב את החום ביתר שאת ומיהרתי לחזור. 12/9 יום-7)ביום ההוא דילגתי על התרגיל.

nubis

New member
The king in yellow

יש לך כוונון טבעי עם יסוד האש מעניין מה יתגלה עם שאר היסודת יםה מאוד

nubis

New member
JBU

בשבוע שעבר השערים קיבלו את היציבות שלהם ונשארים כך זה טוב מה עם הרגשת חום?

jbu

New member
כן אבל

כן אבל זה הרגשה שקשה לתאר את זה עכשיו, זה מין תחושת הרמוניה שלא נראת למראית עין
. לגבי הרגשה שלי לגבי החום: חום ויובש, אני לא ממש מזיעה (אבל אני בדר"כ מתקלח לפני או עושה את זה מול מזגן) אבל הרגשתי חום ויובש פנמים.

מורגיין

New member
היומן שלי...

לא קיים
עבר עלי שבוע שבו הכל קורה, מהר, ובטירוף, בלי זמן לעצור או לחשוב... מאלה שהמוח עסוק בלעבוד שעות נוספות וממש בטירוף חושים מסתחרר בין דבר אחד לשני ומליון דברים מציפים... לא היה לי סיכוי בכלל
הייתי צריכה להשתמש בטכניקות מדיטציה מתקדמות רק כדי להצליח להרדם... מקווה להשלים את התרגיל השבוע.

למעלה