שלי
לא עלה לי כוורד 31.8.03 12:17 – 12:36 בהתחלה שנכנסתי לחלל השחור, משהו משך אותי בכיוון של בין קדימה לשמאלה(אלכסונית/45 מעלות) במשך הרבה זמן, באיזשהו שלב הרגשתי שאני צריך לעצור, לפנות טיפה ימינה כי שמה נמצאים השערים, וזה למרות שעדיין נמשכתי אלכסונית קדימה-שמאלה. למרות זאת עצרתי, ושהשערים אכן היו מימין. נגשתי לשער האדום בזמן שהבטתי בוא, הרגשתי פעילות בצאקרת הטבור,באזור העין השלישית והכתר. בשער הצהוב, התחושה נהייתה יותר כמו כאב/לחץ בראש שהתגבר בשער הכחול. ובשער הירוק וגם ויברציות בצאקרת הגרון, התעוררתי עם תחושה של צריבה בגרון 2.9.03 3:07-3:20 בפעם הזאתי השערים כבר היו ליידי ולא הייתי צריך לטוס אליהם.בשער האדום הרגשתי פעילות בצאקרת העין השלישית, בזמן שהיה בשער הצהוב והכחול עקצוצי חום באזור הידיים והחזה(מזכיר את התחושה כמו בתרגול שער 12), בשער הירוק התחלתי להרגיש עקצוצים בצאקרת הבסיס ואזור הפה. ואז פתרום הרגשתי עווית מאזור עמוד השדרה המותני(על זה כבר פרטתי לך בהודעה אישית). 3.9.03 9:07-9:22 בשער הכחול כאבי בטן ווירבציות באזור הבטן, ותחושות עקצוץ ברגליים וכפות רגליים 4.9:03 16:22-16:07 בהתחלה קרירות בצאקרת הבסיס וככל שעברתי יותר בין השערים ככה, הוויברציות התחושות עלו במעלה הגוף. 5.9.03 13:00-13:17 בשער האדום הרגשתי לחץ וכאב בצד הימני של הראש ובהמשך קרירות בצאקרת הבסיס, במהלך התרגיל הרגשתי עקצוצי חום באזור בית החזה,במהלך התרגיל הרגשתי רצון ללכת לשירותים, בהמשך בחילה ורצון להקיא, בהמשך, הרגשתי תחושה מאוד מוזרה בגרון שבו יש שתי ויברציות שמושכות בכיוונים מנוגדים שכאילו משסעות לי את אזור הגרון, אותו סגנון של ויברציות היה באזור הראש, כאילו שתי אנרגיות שמושכות לכיוונים מנוגדים כל פעם ומשנות את הכיוון לסירוגין, בחלק מהמקרים גם היו ויברציות מוזרת באזור הפה, שכאילו הרחיבו וצמקו את הלחיים כל פעם מחדש,והייתה הרבה הפרשת רוק. וכאילו הגדילו והקטינו את נפח הפה, בקצב של הויברציות. ובחלק מהמקרים לפי בזמן הוויברציות, הלשון כאילו זזה מעצמה באזור הפה, בלי פקודה מודעת. בסיבוב השני כשהגעתי לשער הירוק, השער שאב אותי פנימה למרות ההתנגדות שלי, הייתי שמה אולי לחצי שניה, בעקבות זאת, הרגשתי קרירות מסויימת. לאחר התרגול תחושת מליחות בפה ובגרון(בעקבות ה"שסוע") הערות: אף פעם לא נתקלתי בכל כך הרבה קשיים בביצוע התרגילים, בייחוד עם מדברים על תרגילים של העלאה בדימיון. זאת אומרת הייתי ממש מתקשה להכנס מדדיטבי, או שבאמצע התרגיל, הייתי שם לב שאני פתאום מתחיל לחלום בהקיץ, או הופעת כל מיני מחשבות מוזרות ביותר, בהמשך, גם מחשבות מהיומיום, לפעמים בזמן התרגיל(עם זה היה בערב),אז הייתי נרדם באמצע, לפעמים פשוט במשך שעה וחצי של שכיבה במיטה, לא הייתי יכול להכנס "למוזה" של תרגול.. ה 5 פעמים האלה, הם מתוך הרבה מאוד ניסיונות כושלים. או שהייתי צריך לחזור על התרגיל מהתחלה. אני לא סגור מאיזה סיבה זה, אבל בתרגיל השני, אחרי התרגול, תקפה אותי היישות. היכול להיות שהיישות מנסה להפריע לי בכוונה, על ידי הכנסת מחשבות בזמן התרגילים וכדומה? או שהבעיה בי? באחד המקרים, לפני שהתחלתי לעשות את התרגיל עצמו, כאילו הלסת התקשתה והתקשתי לפתוח ולסגור את הפה,והיה מין פס קרירות כזאת לאורך הלסת התחתונה והיה עוד מקרה אחד של גם בזמן של לפני שינה.. הייתה תחושה של קרירות/טעם מנטה בקצה של הלשון, והיא כאילו הונחה בצד ימין, ובכל מקום שבו נגעה הייתה אותה תחושה, זאת אומרת גם השיניים בצד היו עם אותה קרירות, והלשון פתאום כאילו התחילה לנוע מעצמה, ובכל מקום שעברה פזרה את הקרירות/טעם המנטה הזה... זה היה ממש מוזר..