השרשור השבועי

• פותח הנושא nubis
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
אז כך

הקורס עזר לי בצורה הדרגתית וקבועה בהתחלה היו לי בעיות עם כול עבודה רוחנית משום שכמו שמטפלת רייקי אמרה לי פעם היה לי חוסר איזון אנרגטי ובעזרת הקורס הזה ראיתי עד כמה הייתה הבעיה חמורה, השינוי היה בכול התחומים, בעבר הייתה לי בעיה ליצב את העצם שאותו אני מזיז בעזרת טלקניסיס ושמתי לב שכול שבועה אני השתפרתי בליב אותו למרות שבסוף הבנתי שזה לא בשבילי לעסוק בטלקניסיס אבל הקורס עזר לי בהרבה תחומים אחרים אני שמתי לב שאני מצליח לשים לב מה אנשים אחרים עומדים לומר לפני הזמן. לגבי ידיעה מוקדמת, אני שמתי לב שהיכולות שלי השתפרו, פעם היו לי תקופות כאילו שבהם ידעתי בדיוק מה הולך לקרות למשל ידעתי שהמורים לא יבאו מחר לבית הספר והרבה פעמים לא באתי לשעת 0 או הברזתי משעורים ואחר כך גיליתי שהמורה אכן לא באה, או שלמשל אמא שלי יצאה ואני נשארתי אוחז בידית של הדלת וכשפתחתי אותה (לא, לא אחרי שעתים) אמר שלי נכנסה ואמרה שהיא שחכה משהוא, עכשיו היכולות שלי יותר מאוזנות ויש לי לעתים תחופות יותר ידיעה של מה שהולך לקרות, אפילו נראה לי שאני עדין יכול לעשות טלקניסיס למרות שלא בדקתי את זה בסיבבה ללא השפעה מהאוויר. גם שמתי לב שהקורס עזר לי בעבודה מאגית שלי לדוגמא קל לי יותר לגיעה לתוצאות עם פחות מאמץ כשפעם גם היכולת הזו כמו השאר פעם הייתה בהיפר ובעם בהיפו אקטיביתי לפעמים הייתי מגיעה לתוצאות גדולות ומהירות יותר ללא מאמץ מיוחד ולפעמים הייתי צריך לעבוד קשה, עכשיו זה התאזן ואני מרגיש שיותר קל לי לעשות דברים, אני מרגיש שהכול זורם ללא הפרעות. לסיום, הקורס הזה הוא אחלה ומי שלא משתתף ומשקיעה הוא מפספס משהוא טוב !

הנה גם

לדעתי הקורס הזה קידם אותי אישית מאוד. התחלתי את העיסוק שלי במאגיה בערך בזמן שהקורס החל, אז אני לא יכול להגיד שאני רואה שינוי רב או אחר בעבודה המאגית שלי, כי אין לי כזאת חוץ מהקורס. אני כן מרגיש שהקורס הזה גרם לשינוי בחיים שלי. אני מרגיש יותר התקדמות ואיזון, ואולי אפילו הצלחה והשגת מטרות טובה יותר. למרות שחשבתי שהקורס יעסוק בדברים ישירים יותר ויותר קשורים לנושא של יכולות תע"ח, אני חושב שזה קורס מצויין לכל אחד!

nubis

New member
ישנו קורס

שרץ כבר 10 שבועות לפיתוח כשרונות על חושיים, אין פה נוסחאות קסם
אלה עבודה יומית לבניית מערכת אנרגטית שמאפשרת התפתחות מואצת של כשרונות מאגים (טלפתיה,טלקינזיס, ניחוש העתיד וכו..). מחר מתפרסם השיעור ה 11 אך כל מי שרוצה יכול להתחיל מהשיעור הראשון ולעבוד ללא קשר להתקדמות הנוכחית. בברכה אלמוג

nubis

New member
דרך אגב

הקורס מיצב את המערכת האנרגטית ומשפר את יכולת הריכוז כך שאם אתה רציני בקשר לאימון יכול הריכוז הקורס יכול להתאים לך.
בברכה אלמוג

למעלה