השרשור השבועי

jbu

New member
מרגיש אנרגיה אבל

מרגיש אנרגיה אבל אני לא מרגיש שהיא יוצאת מהיהלום.

nubis

New member
אתה יכול לפרט

יותר על התחושות של האנרגיה . בברכה אלמוג

jbu

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אני מרגיש כאילו יש כדור אנרגיה דחוס בלב שלי, בדרך כלל שאני מתחבר ליהלום אני מרגיש חום בכול החזה אז הפעם זה היה שונה, זה היה רק נקודתי כאליו היהלום עוד "עובד" על הרגשות שלי.

הנה

בסדר. לאחרונה אני מרגיש שאני לא מתקדם כל כך מהר כמו בהתחלה. אני בהחלט לא יכול ליצור בעצמי רגשות ע"פ בחירה, אך אני כבר יותר מתעלה על כעסים ומודע להם. על מנת להזרים אנרגיה רגשיתאני מדמיין אירוע אשר עורר בי את הרגש וחווה אותו מחדש, אני לא יוצר רגשות. בקומה ה-2 למעלה יש אור בוהק ומאוד מסנוור אשר מטשטש מאוד וכמעט מעלים את החפצים שבחדר,ולכן אני לא ממש בטוח שהם שם. בחדר יש מין תחושה של הבנה והתחברות, אני לא יודע למה אך זו תחושה מאד טובה. בחדר ה-2 הלמטה יש חושך כמעט מוחלט. גם שם אני לא בטוח שיש חפצים אך אני לא יכול להכנס מבעד לדלת- יש שם מן כח הזורק אותי החוצה. התחושה בחדר הזה הרבה פחות טובה. בקשר לחידוד החושים על ידי שימוש ב-PE, עובד אבל לא מאד חזק- המגע בדברים יותר נעים, הראייה קולטת הכל ולא רק חפצ אחד (וגם הכל יותר ברור) והשמיעה ממש מתכווננת לפי הרצון. אגב, אני לא אהיה פה, יש לי קייטנה. סתם שתדעו.

nubis

New member
The king in yellow

השיטה שבה אתה משתמש לעורר רגשות היא יעילה מאוד כי היא ממצה את האנרגיה שנאגרה בארועים שבהם אתה נזכר. אם אתה מרגיש התחברות אל הקומה העליונה תשהה שם יותר ופעם בכמה ימים תבדוק מה קורה עם התחתונה אם אין לך כניסה כרגע אז תשאיר אותה לא חקורה עד לזמן שבו תתאפשר כניסה. לא הבנתי אם אתה ממשיך או מקפיא את ההשתתפות בקורס ולכמה זמן. בברכה אלמוג

nubis

New member
מעניין

עושה רושם שהמערכת האנרגטית מתכווננת לרמה עוצמתית יותר. בברכה אלמוג

undervision

New member
הנה...

אני בשלב של מילוי של הכעס.. התרגילים סף הכול עברו בסדר איכשהו, אבל קראו מספר תופעות. המיכל היה מתמלא מאוד מהר, אני בן שמאוד קשה להכעיס אותו, ובכלל כמעט אין לי כעס כלפי אף אחד, אבל בקושי צריך לחשוב על משהו, או רק זה עצם המחשבה שאני צריך לחשוב על משהו שמכעיס אותי, היה גורם למיכל להתלא במהירות. באחד הפעמים זה התמלא כל כל מהר, שנפשך לכל האזור הבטן, פשוט לא הספקתי להגיב... לאחר מכן בכל זאת הצלחתי להרגע ולהמשיך בתרגיל. למרות שאחרי התרגיל ספציפית הזה הרגשתי כבדות באזור הבטן.(אומר משהו?), אבל ליתר בטחון, עשיתי לעצמי ניקוי(הכוונה היא לניקוי שמוצע במדיטציה), וגם באחד הפעמים שבו אפשר לומר הלך חלק. זאת אומרת הספקתי לעצור את הזרימה בזמן, אחרי התרגיל הרגשתי קצת מרוגש. ובפעם האחרונה, עוד כשהייתי בחלל הריק עצם המחשבה שאני אצרטף עוד מעט למלות את מיכל בכעס, גרם ליצירת המיכל ומילאו.. ושוב הייתי צריך למקד את המחשבה. כדי שזה לא יקרה.

nubis

New member
Undervision

התקדמות יפה שים דגש על שליטה בקצב הזרימה שבו הכעס זורם. בברכה אלמוג

למעלה