השרשור השבועי

nubis

New member
השרשור השבועי

השרשור הוא לכל מי שבקורס בלי קשר לשיעור שהוא נמצא. בברכה אלמוג

jbu

New member
אני לא רואה שינוי ממשי

אני לא רואה שינוי ממשי, אבל זה בגלל שאין בי הרבה כעס, אולם בכול זאות אני מרגיש את האנרגיה של היהלום.

Sonata Of Tears

New member
הממ

עשיתי כישוף כבילה,הרגשתי את האנגריה אני לא משתשממש ביהלומים רק בגוף שלי אני לא יודע..אבל בלחן שלי אני פונה אל הדימונים מישהו יכול להסביר לי איך התפילה לאל יכולה להיות טובה יותר? יש איזה אל מיצרי אחד שהייתי רוצה לפנות אליו בלחשים ובתפילות שלי

undervision

New member
מממ...

עשיתי את השיעור של העצמת חושים.. לא ממש הרגשתי הבדל, בעניין הראייה כשעשיתי את התרגיל וחזרתי למחשב האותיות היו יותר חדות ובזמן המדיטציה עצמה, העיניים התחילו למצמץ בשמיעה שום דבר מיוחד. ובמגע, בכל מה שנגעתי הייתה תחושה יותר עדינה ונעימה.

כמו jbu

לא נראה לי שיש בי כל כך הרבה כעס. את התרגיל הזה הרי רצוי לעשות כשכועסים, וכאשר אני מתחיל להכנס למדיטציה כל הכעסים שלי מתפוגגים (ולפעמים חוזרים אחר כך) איך אפשר להגיע למצב מדיטציה בכעס? לרוב אי אפשר

Sonata Of Tears

New member
לא כשור לרגש

המדיטציה נועדה גדי להרגיע אותך ולרכז אותך בעצמך..להוציע את המחשבות היומיומיות שלך זה גם יכול להיות את המחשבה על חברה שלך,זה יכול להיות מחשבה על העבודה שלך..וכדומה זה לא צריך להיות כעס

nubis

New member
SONATA יש פה אי הבנה

השרשור השבועי נועד למשתתפים בקורס בלבד, בבקשה תשאיר את השרשור נקי מהתערבות חיצונית. תודה אלמוג

nubis

New member
יש קורס בהנחיתי

לפיתוח יכולות על חושיות שרץ כבר 8 שבועות בפורום. כל שבוע ביום שבת מתפרסם שיעור חדש ומקדים אותו השרשור השבועי של יום שישי שבו המשתתפים כותבים את החוויות של השיעור שבו הם נמצאים. כמו שרשמתי השרשור נועד למשתתפים. בברכה אלמוג

Sonata Of Tears

New member
אוו..עכשיו אני רואה את הקורס

אתה יכול לתת לינקים לפרקים הקודמים שלך? זה יהיה נחמד מאד ללמוד מהם כי הפסדתי כבר 7 שבועות():

למעלה