עשיתי כישוף כבילה,הרגשתי את האנגריה אני לא משתשממש ביהלומים רק בגוף שלי אני לא יודע..אבל בלחן שלי אני פונה אל הדימונים מישהו יכול להסביר לי איך התפילה לאל יכולה להיות טובה יותר? יש איזה אל מיצרי אחד שהייתי רוצה לפנות אליו בלחשים ובתפילות שלי
עשיתי את השיעור של העצמת חושים.. לא ממש הרגשתי הבדל, בעניין הראייה כשעשיתי את התרגיל וחזרתי למחשב האותיות היו יותר חדות ובזמן המדיטציה עצמה, העיניים התחילו למצמץ בשמיעה שום דבר מיוחד. ובמגע, בכל מה שנגעתי הייתה תחושה יותר עדינה ונעימה.
לא נראה לי שיש בי כל כך הרבה כעס. את התרגיל הזה הרי רצוי לעשות כשכועסים, וכאשר אני מתחיל להכנס למדיטציה כל הכעסים שלי מתפוגגים (ולפעמים חוזרים אחר כך) איך אפשר להגיע למצב מדיטציה בכעס? לרוב אי אפשר
המדיטציה נועדה גדי להרגיע אותך ולרכז אותך בעצמך..להוציע את המחשבות היומיומיות שלך זה גם יכול להיות את המחשבה על חברה שלך,זה יכול להיות מחשבה על העבודה שלך..וכדומה זה לא צריך להיות כעס
לפיתוח יכולות על חושיות שרץ כבר 8 שבועות בפורום. כל שבוע ביום שבת מתפרסם שיעור חדש ומקדים אותו השרשור השבועי של יום שישי שבו המשתתפים כותבים את החוויות של השיעור שבו הם נמצאים. כמו שרשמתי השרשור נועד למשתתפים. בברכה אלמוג