השרשור השבועי

• פותח הנושא nubis
  • פורסם בתאריך

undervision

New member
שיעור 10 ו-11

טוב, קודם כל פסחתי על השבוע ההפסקה, היו לזה כמה סיבות, אך העיקרית היא שכך או כך הייתי צריך לבצע פעילות מגית שלא קשורה לקורס, אז זה היה קצת חסר טעם אולי. אבל בכל זאת לפני שהתחלתי לתרגל את שער 11, נכנסתי למדיטציה וניסיתי לראות איזה דברים יצופו כשאשאל איך הקורס השפיע עליי,מה שהדהד הכי חזק, והדבר היחיד שהדהד, זה שזה זה חזק אותי. אחרי זה על פי שיטה שלמדתה אותי פה, ניסיתי לדבר עם המלאך השומר שלי. שמה קבלתי יותר תשובות:שזה חזק אותי,פתח אותי, תרם לי ליציאה לאסטרל בפעם הראשונה, ועזר/עוזר(לא זוכר במדוייק) להתמודד עם דברים, פה לא ממש הבנתי למה הכוונה, אבל לפי התחושה זה לא קשור לאסטרל למה שעשיתי שמה..(מה שרשמתי לך במסרים),אז עדיין לא יודע למה הכוונה. התרומה האישית שאני מרגיש מהקורס, זה שנוצר אצלי איזשהו ממשק, יחסית נוח, לעבודה מגית, ושדיי, מארגן גבולות בין המודע לתת מודע(מה שכבר לא הייתי בטוח בו בהמשך השבוע),ועוד שינוי שכאילו שהוא גם נראה לי משמעותי, שסוף סוף יצאתי לאסטרל באופן עצמאי, ותפקדתי עם באופן עצמאי(עם יעוץ כפי שכבר תארתי לך, וגם טיפה עזרה אבל זה היה אחרי שכבר יצאתי לאסטרל, וזה היה יותר הכוונה), בניגוד למקרים קודמים, שבהם זה היה מאוד זמני, או חלקי, או שפשוט הוצאתי לשמה... כשאני הייתי פאסיבי לגמרי... אפשר לומר שגררו אותי לשמה...
,אה ובסוף גם שאלתי אותו, עם אני צריך לעשות הפסקה של שבוע, הוא אמר לי רצוי אבל לא חובה. אז לגבי שיעור 11: התחלתי לתרגל את התרגילים, במהלך התירגולים לא הרגשתי משהו מיוחד(הכוונה לבקש מהקריסטל לעורר דברים, ולהתמקד בקריסטל), אבל אחד התופעות המוזרות, שקרו לי השבוע, שחלומות כאילו התערבבו עם מציאות, וזה כהמשך לשבוע שעבר(ליציאה אסטרלית ועוד דברים),ובנוסף, לחלום ששלחתי במסרים(הביניינים),באחד המקרים: ביום מסויים ראיתי סרט תיעודי לגבי משהו, והיה שמה הרבה רכבות, ובהשמך באותו יום היה לי חלום בהקיץ עם רכבות. ועוד חלום מוזר. לפני כן אני אתן הקדמה: בשיטה של היציאה שלי לאסטרל, באחד השלבים, אני אמור לדמיין, שאזור מסויים ממש מאחורי המצח, מתחיל להיות מוקטן יותר ויותר ומוקפא בסוף, כהאזור אחראי על כל המחשבות והרגשות, ואז אני אתחיל להרגיש מין פולסים כאלה שיוצאים ממרכז הראש, שהולכים ומתגברים. אז בסוף השבוע שלי היה לי חלום, או ששוב אולי יותר חלום בהקיץ, כי זה היה ממש לפני שהתעוררתי, ואולי אפילו כבר הייתי ער חלקית, חלום שבו רופאים מסתכלים בתוך המוח, ובמרכז הגולגלת שלי מוצאים גידול, ואז אחד הרופאים מסתכל שוב, ואומר לא, זה לא גידול, כאילו למרות שאני יחסית היפוכנדר..
בפעם הזאתי לא נראה לי שהחלום הזה מנבא איזשהו גידול..
, אלא התפתחות של משהו, זאת אומרת התפתחות של איזשהי יכולת רוחנית/מגית, אבל העניין מאוד מזכיר לי את הפולסים שאני מרגיש שכביכול יוצאים ממרכז הראש לפני היציאה לאסטרל, ואולי דווקא זה קשור לשינויים בעקבות שער 11, זאת אומרת אולי כן התפתחות של משהו. והסיבה שאני אולי מרגיש הגבול בין המודע לתת מודע מתחיל להתשתבש, שהחלומות מתלבשים יותר מדיי על המציאות, והדברים שקורים לי ביומיום, ובתדירות גובהה(כשזה גם מה שקרה, במה שכתבתי לך במסרים אישיים היום). ובאופן כללי אני מרגיש טיפה עומס יתר... יותר מדי דברים שקורים, ודברים שצריך להתמודד איתם, וגם בחיים האמיתיים, קרו כמה ארועים משמעותיים השבוע, אבל סך הכול נראה לי שאני מסתדר.

nubis

New member
קודם כול

אין שום סיבה טובה להשתתף בקורס מרצונך החופשי בלי שמישהו מחייב אותך ולדלג על חלקים ממנו למרות שאין לך מושג על דרך הפעולה שלו. ההפסקה היא חלק חשוב והכרחי בלי קשר לשום פעילות מאגית אחרת שאתה מקיים ואף מלאך או ישות ביקום לא מהווה סמכות שיכולת לכתוב 'פטור' מהתרגול כפי שאני מפרסם. אגב החוויות שלך בחלומות ובמדיטציה מהדהדות ב"חיים האמיתיים" כך שאם אתה עובר תקופה פנימית סוערת התרחשויות חיצוניות ("חיים אמיתיים") יהיו סוערות. תעשה טובה לעצמך וקח פסק זמן של שבוע (מכל פעילות מאגית כל שהיא) לתרגל את שיעור 10. בקשר לshift בין האסטרלי לפיזי זו יכולת רבת ערך שבאה לך בקלות רבה מדי ומשום כך רצוי לטובתך שתפתח קצת מסה נפשית (כח רצון) בשביל שלא כל משב רוח רגשי יסחוף אותך לכאן או לכאן. תתמקד בקו אחד ספציפי תפסיק לנסות לפתח כמה דברים בבת אחת זה כי אם היכולת לעבור מצד לצד תצא מכלל שליטה אתה פשוט תגיע לאשפוז פסיכיאטרי. בברכה אלמוג

jbu

New member
אצלי אני מניח שאתה יודע ../images/Emo13.gif

אצלי אני מניח שאתה יודע
הסחרורות לאט לאט פסקו, אבל אני לא יודע לגבי הידיעה מוקדמת כי לא היו לי מאורעות גדולים אבל אני מרגיש שאני לאט יודע דברים שהולכים לקרות, אבל לא שנוי גדול למרותל שהצלחתי לעשות טלקניסיס ואפילו יותר טוב מפעם |זר| .

אצלי

קרה דבר כזה- הסתכלתי על הקריסטל וביקשתי ממנו את הבקשה, אחרי כמה שניות התחלתי להרגיש טלטולים עדינים ורעידות שמזיזות אותי במקום, אחרי כן החלה תחושה חזקה בצ'קארת העין השלישית ותחושה קצת פחות חזקה בצ'קארת הלב. פתאום צללתי לתוך הקריסטל ומצאתי את עצמי בחלל של אור לבן טהור בוהק בעוצמה שכל מני גיפים אליפטיים שקופים למחצה וגם כן לבנים שלפעמים ניתן היה לראות על הרקע המסנוור. לדעתי המקום דמה לרחם ענקי ומאוד מאוד לבן וטהור (מבפנים). במקום הזה ריחפתי והיתה שם תחושה מאוד טובה. שם הרגשתי את צ'קארות הלב והעין השלישית ביתר עוצמה. לחרי זמן מה חזרתי למערה נטענתי ויצאתי. ההטענות בפעם הזאת היתה יותר איכותית לטעמי. טוב, זה הכל

למעלה