הנה....
בפעם הראשונה שעשיתי זאת, שוב החומה התחילה לי להסתובב, עד שיצרתי חומה משלי, אבל עדיין כאילו משהו הסתובב אצלי, נכנסתי למערה, עליתי במדרגות(שאצלי הם מצד שמאל), התחלתי לעלות,הנשימות התחיל להיות יותר עמוקות, כשעליתי, ואיך שהבנתי אני עדיין יכול לראות את הקריסטל, אז עמדתי למעלה, וראיתי את הקריסטל למעלה, כעקרון באיזשהו שלב, המדרגות הלוליינות התחילו לנוע, ואז הם התחילו להתארך ולהמתח כלפי מעלה, ואני עליתי איתם, באיזשהו שלב, פשוט החלקתי בתוך המדרגות הלוליניות כלפי מטה,או יותר נכון פשוט נפלתי מגובה רב..., בשלב הזה עליתי שוב במדרגות, אבל הפעם שוב הייתי צריך לקבע אותם בעזרת כוח רצון, וככה לא קרה כלום, אחרי זה ירדתי לקומת המערה, בהתחלה פשוט דיימנתי ערוץ בין הקריסטל ליהלום, שדרכו זרמה אנרגיה, ובהמשך הזרמתי דרך הידיים(באותו רגע הרגשתי שדה מגנטי בידיים),והתחלתי להרגיש סוג של מועקה, או לחץ על אזור החזה(לאו דווקא לחץ רע),אחרי כן יצאתי מהמערה וחזרתי לגוף שלי, באופן כללי אחרי התהליך התחושה לא הייתה משהו... או שבגלל שהייתי מאוכזב, מהחומה והמדרגות, או שזה מה שהרגשתי לאחר כל התהליך...בפעמים שירדתי למטה, היו פחות בעיות בייצוב של החומה, כי היא כאילו הייתה מקובעת לקרקע. אחרי שעליתי בחזרה הרגשתי שהייתה טעינה, אבל לא הרגשתי שינוי ממשי, לאחר מכן התוכל לומר האם מהקומות שלמטה ומעלה? אפשר לראות את הקריסטל?