השרשור השבועי

nubis

New member
השרשור השבועי ../images/Emo13.gif

שרשור זה הוא גם למי שמשרשר הודעה בקשר לשיעורים קודמים בברכה אלמוג

jbu

New member
../images/Emo178.gif אחרי כול האימונים הללו

אחרי כול האימונים הללו
כלום לא קרה אני מרגיש
. אני לא מצליח להתעין את היהלום ואני חושב שאני מתחיל לחלות
במשהוא.

nubis

New member
אין מה להתבאס

יקח עוד זמן ואימונים עד שיווצר חיבור משמעותי. בברכה אלמוג

jbu

New member
למה אין?

אני בדר"כ טוב בדברים האלה משהוא אומר לי ששיש כאן בעיה או שזה הכדורים שלי מי יודע? בכול מקרה רמת האנרגיה שלי עלתה אני יהפוך לסופר סייאן!! שינוי צורה!!!

nubis

New member
רמת האנרגיה עלתה?

אפשר עוד פרוט
בברכה אלמוג

jbu

New member
../images/Emo13.gif סבבה

הרגלים וביידים שלי תמיד חמות ואני לא צריך לעשות מדיטציה על מנת להרגיש את הצאקרות בידיים וברגלים שלי וגם הכדורי אנרגיה יותר דולים וחזקים רק שלפעמים מרוב אנרגיה אני מכווץ את השרירים ביד אנסטקטיבית וזה פוגע לי בגדוירם אבל כשאני מתגבר על זה הם ממש חזקים וד"א תמיד אני צודק ב-23% בתוכנה שלי (אבל תמיד!) וגם מספר מקרי התע"ח ניהיה יותר יציב אבל זה לא כמו שהיה פעם בטור הזהב.

nubis

New member
נו אז על מה

אתה מתבאס, הכוח התיצב הרמה עלתה נכון זה לא תור הזהב אבל הגנרטור עדיין על הילוך ראשון
והמיומנות שמוש בבטריה בפיתוח רק שבוע. בברכה אלמוג

jbu

New member
תשובה עם כמה בדיחות

אבל האנרגיות בהם מההורות שלי ולא מין היהלום מחוץ מזה אני גם במקביל עושה מדיטציה לפתיחת הצאקרות, ואני ממש רוצה להטעין את היהלום. בדיחה: שטן מבקר עורך דין אחד ומציע לעשות איתו עסקה. אומר לו השטן, "אני יכול לארגן מספר דברים שתמיד רצית!" "אני מקשיב", משיב עורך דין. "אני אגדיל את המשכורת שלך פי חמש", מתחיל השטן, "ההורים שלך יאהבו אותך, הלקוחות שלך יעריכו אותך, אתה תקבל 4 חודשי חופשה בכל שנה ותחייה מאה שנה!" "נשמע מצוין", מתלהב העורך דין, "מה אתה רוצה בתמורה?" "כל מה שאני דורש הוא הנשמה של אישתך, הנשמות של ילדייך והנשמות של הילדים שלהם שירקבו בגיהנום לנצח נצחים!" העורך דין חשב לרגע על העסקה ואז שאל, "או קיי, איפה המלכוד פה?" ועוד אחת: הסיבות למה אלוהים לעולם לא קיבל התואר 'דוקטור': היתה לו רק הוצאה לאור אחת ועיקרית. היא הייתה כתובה בעברית. לא היו לה המלצות. היא לא התפרסמה במגזין השופטים. היו שפקפקו בעובדה שהוא כתב את זה בעצמו. זה אולי נכון שהוא ברא את העולם, אבל מה הוא עשה מאז? מאמציו הקואופרטיביים היו די מוגבלים. הקהילה המדעית התקשתה לחזור על עבודתו. הוא לעולם לא פנה לועדה האתיקה לקבל אישור להשתמש בבני אדם בעבודתו (בבריאת העולם). כשאחד הניסויים שלו לא יצאו כשורה, הוא הטביע את הדגם כולו (תיבת נוח). כשהנושאים לא התנהגו כחזוי, הוא מחק אותם מהדגם. לעתים נדירות הוא הגיע לשיעור, רק אמר לתלמידיו לקרוא בספרים. חלק מספרים שהוא שלח את בנו ללמד את הכיתה (ישו). הוא גירש את שני תלמידיו הראשונים מהלימודים. למרות שהיו לו רק עשר דרישות, מרבית תלמידיו נכשלו במבחן שלו. שעות הפעילות של משרדו לא היו תדירות ובדרך כלל התקימו בראש ההר. אין רישום שהוא היה עובד עם עמיתים. אין מי שיכול לבחון אותו. עשר סיבות לכך שבירה עדיפה על התנ"ך: בירה לא אומרת לך איך לעשות סקס. אף אחד לא יהרוג אותך עם לא תשתה בירה. בירה מעולם לא גרמה למלחמה רצינית. לא מכריחים קטינים שעדיין לא יכולים לחשוב בעצמם לשתות בירה. אף אחד עדיין לא נתלה או נשרף בגלל הבירה שלו. אתה לא צריך לחכות אלפיים שנה ואף יותר לבירה נוספת. יש חוקים שאומרים שהתווית של הבירה לא יכולה לשקר לך. אתה יכול להוכיח שהבירה שברשותך אכן קיימת. אתה לא צריך להכיר את תהליך יצירת הבירה כדי להקדיש לכך את חייך. אם הקדשת את חייך לבירה, יש קבוצות וארגונים שיכולים לעזור לך להפסיק.

undervision

New member
הנה....

בפעם הראשונה שעשיתי זאת, שוב החומה התחילה לי להסתובב, עד שיצרתי חומה משלי, אבל עדיין כאילו משהו הסתובב אצלי, נכנסתי למערה, עליתי במדרגות(שאצלי הם מצד שמאל), התחלתי לעלות,הנשימות התחיל להיות יותר עמוקות, כשעליתי, ואיך שהבנתי אני עדיין יכול לראות את הקריסטל, אז עמדתי למעלה, וראיתי את הקריסטל למעלה, כעקרון באיזשהו שלב, המדרגות הלוליינות התחילו לנוע, ואז הם התחילו להתארך ולהמתח כלפי מעלה, ואני עליתי איתם, באיזשהו שלב, פשוט החלקתי בתוך המדרגות הלוליניות כלפי מטה,או יותר נכון פשוט נפלתי מגובה רב..., בשלב הזה עליתי שוב במדרגות, אבל הפעם שוב הייתי צריך לקבע אותם בעזרת כוח רצון, וככה לא קרה כלום, אחרי זה ירדתי לקומת המערה, בהתחלה פשוט דיימנתי ערוץ בין הקריסטל ליהלום, שדרכו זרמה אנרגיה, ובהמשך הזרמתי דרך הידיים(באותו רגע הרגשתי שדה מגנטי בידיים),והתחלתי להרגיש סוג של מועקה, או לחץ על אזור החזה(לאו דווקא לחץ רע),אחרי כן יצאתי מהמערה וחזרתי לגוף שלי, באופן כללי אחרי התהליך התחושה לא הייתה משהו... או שבגלל שהייתי מאוכזב, מהחומה והמדרגות, או שזה מה שהרגשתי לאחר כל התהליך...בפעמים שירדתי למטה, היו פחות בעיות בייצוב של החומה, כי היא כאילו הייתה מקובעת לקרקע. אחרי שעליתי בחזרה הרגשתי שהייתה טעינה, אבל לא הרגשתי שינוי ממשי, לאחר מכן התוכל לומר האם מהקומות שלמטה ומעלה? אפשר לראות את הקריסטל?

nubis

New member
Undervision

בשלב הזה של הקורס המסע פיתח הסתעפויות אישיות (כמו שכתבתי במבוא) לכן אני לא יודע מה אתה אמור לראות, זה לא משנה את העובדה שאתה רואה מה שאתה צריך
. שני נקודות להדגשה: 1) ההפרדה בין המודע לתת מודע אצלך מתושטשת , לכן דברים כמו החומה המסתובבת והמדרגות המחליקות ימשיכו בשביל להמשיך ולפתח אצלך את מיומנות השליטה בכוח הרצון. 2) לפי התאר שלך החיבור עם הקריסטל מתקדם יפה *את אותה ההרגשה של השדה המגנטי נסה לשחזר עם הטכניקות של השיעור החמישי בפיזי. ברכה אלמוג

סליחה על האיחור

גם אני ניסיתי את התרגיל והנה התוצאות: בהתחלה הגעתי לחומה ולקריסטל, הכל היה כרגיל אך מאחורי הקריסטל היו המדרגות הלולייניות. בפעם הראשונה- כשעליתי למעלה הגעתי לחדר מואר. פתאום היו לי כמה "פלשים" של תמונה של עין ענקית, כאשר הם הפסיקו, ראיתי שהחדר מלא קופסאות וארגזים בסגנון עתיק. היו גם מונחים שם כל מיני חפצים, וביניהם משקפיים שפשוט "קפצו לי לעיניים". כשחזרתי לגוף שלי הרגשתי חזק מאד את צ'קארת העין השלישית (אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שאני מרגיש צ'קארה כלשהי בגוף). בפעם הבאה, כאשר ירדתי למטה ירדתי לחדר חשוך והייתה הרגשה חזקה מאד של ירידה אל מתחת למים. פתאום היו לי כמה "פלשים" של עין ענקית ואוזן ענקית, כשהם פסקו ראיתי שגם החדר הזה מלא בארגזים. כאשר פתחתי אחד מהם ראיתי שהו מלא באבנים צבעוניות. באופן כללי בחדר הזה היתה הרגשה פחות טובה אך בהחלט לא רעה. יצאתי מהחדר והמדרגות היו ארוכות יותר יחסית לירידה לחדר, והכל גם נראה מטושטש יותר. הטענתי את עצמי מהקריסטל ויצאתי. הפעמים האלו היו שני המסעות הברורים ביותר שלי אל הקריסטל.

nubis

New member
The King in yellow

נראה שישנה התערבות של גורם או גורמים מהמישורים הפנימיים (מדריך מסוג כל שהוא), הגוף האנרגטי שלך מתחיל לעבור כוונונים והתאמות כגון פתיחת העין השלישית. סביר להניח שתוכל לחוש בשינויים בצ'אקרות אחרות בהמשך, אגב מכיוון שהאוזן הגיע אחרי ה עין אני מנחש שהצ'אקרה הבאה תהיה הגרון. בפעם הבאה שאתה באחד המחסנים תשאל את העין או האוזן אם הם מהאור אם התשובה היא אחרת מ 'כן' תבקש מהם לעזוב, אם התשובה היא כן תעבור ארגז ארגז (לא בפעם אחת) ותשאל אותם מה השימוש שלהם. יש לי תחושה שאלו הם חפצי עוצמה שלך מגלגולים קודמים שבהם עסקתה במאגיה כך שתוכל להזכר בשימוש שלהם די מהר. *חשוב! קח צעד אחר צעד בקצב שלך, הגוף צריך זמן להתרגל ואין לאן למהר עם זה. אם אתה מרגיש מתושטש קח הפסקה מהנבירה בחפצים ותתרכז במערת הקריסטל. בברכה אלמוג

למעלה