שלי
מסיבות כאלה ואחרות אני מתעכב בביצוע הקורס. פרטים נוספים בהודעות אישיות יותר מאוחר. שער האש זה היה בשבוע שעבר. יום ראשון במהלך התרגיל הרגשתי כל מיני זרמים אנרגטים וויברציות בגוף, לחץ באזור האף והמצח, ולזמן מה היה גם קשיי נשימה. כשנכנסתי למדבר.. הלכתי יחסית הרבה(נראה לי), ובאיזשהו שלב.. כאילו נכנסתי לתוך צריף/בית דיי מוזנח אפשר לומר שהגעתי רק לכניסה אבל בגלל שבקשתה לא לסטות מהתרגול. אז יצאתי וחזרתי חזרה. אבל לא הרגשתי שעדיין כפות הרגליים שלי חמות במידה כזאתי שרציתי לצאת.9:40 10:00 יום שני 9:53 10:15 לפני התרגול שכחתי להסתכל על נר... במהלך הסיבובים בלשכה,כרגיל וויברציות למינהם בגוף,ונוצר אצלי גם טעם מתכתי בחלק השמאלי של הפה, והתחילה גם הצטברות רוק בתוך הפה. ואז נכנסתי לשער האש, והלכתי שמה, לא הצלחתי להגיע לסף חום, יצאתי לפני בגלל, שהרוק פשוט התחיל לנזול מתוך הפה(לא התפנה מאיזשהי סיבה). כבר בפעם השניה, כשאני הולך בתוך שער האש, אני כאילו מרגיש ויברציות סביב הידיים והרגליים, שכאילו מחכות את תנועת ההליכה במדבר, זאת אומרת התנועה האנרגטית(הויברציות), כאילו תואמות את ההליכה והתנועה. יום שלישי 9:15 9:40 במהלך הביקור בלשכה, וויברציות בידיים. בהמשך נוצר כאב חד בצד ימין של גולולות במיקום מסויים. בהמשך נוסף אליו כאב חד בכתף ימין, גם במקום מאוד מסויים, ואותו כאב הוקרן, לכל היד. וגם ללסת ימין. ובהמשך. כאב חד בקרסול ימין. בזמן ההליכה בשער האש, כרגיל כביכול תחושת הליכה. אחרי זמן דיי קצר, הדמות במסע התחילה להרגיש רותח ברגליים(למרות שאני פיזית לא). וממש התחילה לקפוץ(בגלל החום). אז חזרתי לשער. יום רביעי 11:20 11:43 דומה לשאר, התעוררתי עם כאב חד באוזן ימין יום חמישי 17:00 17:17 כמו בפעמים קודמות. בנוסך בזמן שהייתי ליד השאר הצהוב הרגשתי תחושת סחרחורת וסוג של ריחוף, כשהתחושה גם נמשכה במשך שאר התרגיל. במהלך השאר האדום הרגשתי חמימות מתגברת בכפות רגליים(בגוף הפיזי כביכול).