השרשור השבועי (בשם nubis...)

THE gray

New member
dear diary....

א': 18:39 18:56 בהתחלה הייתי קצת לא מרוכז אבל אז כשהתקרבתי לשער האדמה נהייתי יותר מרוכז וכשנכנסתי אליו הרגשתי טוב יותר מבכל השערים. ב': 19:26 19:41 פחות רגוע מאתמול אבל עדיין הרגשה נעימה. קצת פחות התחברתי לשער מאתמול. ג': 19:53 20:06 הייתי מאוד רגוע, כמו אבן גם פיזית וגם מנטלית. התחברתי לתרגיל כמו ביום הראשון מעולה. (עכשיו שאנ מעלה את זה לאינטרנט שמתי לב שכתבתי נורא מבולגן כי אני בדרך ככל כותב את זה בסדר מסויים כמו שאני כותבכאן אבל באותו יום הכל היה הפוך, הייתי במין מצב אלפא או משהו כזה.) ד': 20:20 20:39 ריכוז מעולה, כמו ביום ג' ריכז מאו גבוה והגוף מאוד רפוי, הרגל נרדמה לי בלי סיבה כמה שניות אחרי התרגיל. ה': 17:30 17:46 כמו בימים הקודמים, השערים וכל התמונות כבר באות אוטמטי בלי מאמץ.

undervision

New member
שלי

מסיבות כאלה ואחרות אני מתעכב בביצוע הקורס. פרטים נוספים בהודעות אישיות יותר מאוחר. שער האש זה היה בשבוע שעבר. יום ראשון במהלך התרגיל הרגשתי כל מיני זרמים אנרגטים וויברציות בגוף, לחץ באזור האף והמצח, ולזמן מה היה גם קשיי נשימה. כשנכנסתי למדבר.. הלכתי יחסית הרבה(נראה לי), ובאיזשהו שלב.. כאילו נכנסתי לתוך צריף/בית דיי מוזנח אפשר לומר שהגעתי רק לכניסה אבל בגלל שבקשתה לא לסטות מהתרגול. אז יצאתי וחזרתי חזרה. אבל לא הרגשתי שעדיין כפות הרגליים שלי חמות במידה כזאתי שרציתי לצאת.9:40 10:00 יום שני 9:53 10:15 לפני התרגול שכחתי להסתכל על נר... במהלך הסיבובים בלשכה,כרגיל וויברציות למינהם בגוף,ונוצר אצלי גם טעם מתכתי בחלק השמאלי של הפה, והתחילה גם הצטברות רוק בתוך הפה. ואז נכנסתי לשער האש, והלכתי שמה, לא הצלחתי להגיע לסף חום, יצאתי לפני בגלל, שהרוק פשוט התחיל לנזול מתוך הפה(לא התפנה מאיזשהי סיבה). כבר בפעם השניה, כשאני הולך בתוך שער האש, אני כאילו מרגיש ויברציות סביב הידיים והרגליים, שכאילו מחכות את תנועת ההליכה במדבר, זאת אומרת התנועה האנרגטית(הויברציות), כאילו תואמות את ההליכה והתנועה. יום שלישי 9:15 9:40 במהלך הביקור בלשכה, וויברציות בידיים. בהמשך נוצר כאב חד בצד ימין של גולולות במיקום מסויים. בהמשך נוסף אליו כאב חד בכתף ימין, גם במקום מאוד מסויים, ואותו כאב הוקרן, לכל היד. וגם ללסת ימין. ובהמשך. כאב חד בקרסול ימין. בזמן ההליכה בשער האש, כרגיל כביכול תחושת הליכה. אחרי זמן דיי קצר, הדמות במסע התחילה להרגיש רותח ברגליים(למרות שאני פיזית לא). וממש התחילה לקפוץ(בגלל החום). אז חזרתי לשער. יום רביעי 11:20 11:43 דומה לשאר, התעוררתי עם כאב חד באוזן ימין יום חמישי 17:00 17:17 כמו בפעמים קודמות. בנוסך בזמן שהייתי ליד השאר הצהוב הרגשתי תחושת סחרחורת וסוג של ריחוף, כשהתחושה גם נמשכה במשך שאר התרגיל. במהלך השאר האדום הרגשתי חמימות מתגברת בכפות רגליים(בגוף הפיזי כביכול).

nubis

New member
Undervision

תרגול מעניין, בקשר לכאבים אלו נשמעים לי כהתנגדוית של האגו לשינוי הם לא משמעותיים ויעלמו בסופו של דבר אין צרך להתיחס אליהם. בברכה אלמוג

nubis

New member
The gray

התחברות יפה
בברכה אלמוג

jbu

New member
../images/Emo63.gif

ביום ראשון לא מצאתי אבן טובה. יום שני 23:22-23:40 קר,שקט,רגוע = היה סבבה. יום שלישי 12:30-לא ידועה פשוט אחרי המדיטציה הזו ביקרתי בעץ החיים [אפרופו יש לך ד"ש, הם גם שואלים למה שטלטל לא בה ביום במוצאי שבת] וגם עשיתי עוד אחד. יום רביעי 23:33-23:54 אני מגלה שאחרי המדיטציות ממש בה לי שוקולד. יום חמישי 17:03-17:20 עדין רוצה שוקולד..... יום שישי 11:12-11:36 אני אוכל שוקולד
אבל התחושת הקור והיבשות ממש חזקים, והרגשתי תנודות בצאקרת הכתר שלי ללא סיבה (לכאורה). שבת שלום

יומני

יום-1 ממש לא ברור אני לא מרגיש חיבור ליסוד הזה. יום-2 דילגתי על הדבר הזה, הייתי הרוג מעייפות כמו בכל יום שני. יום-3 מדיטציה קצרה במיוחד, עדיין אין חיבור מיוחד. יום-4 קצת יותר ברור, נשארתי שמה יותר זמן.אני ממש לא מרגיש מחובר ליסוד הזה. יום-5 הכל יותר ברור, היסוד הזה ממש לא בשבילי. יום-6 ראה יום 4.

nubis

New member
The king in Yellow

לכל אחד יש מקומות שאליהם הוא אינו מתחבר אך חשוב להתעקש על פיתוח כל הצדדים באישיות לאורך זמן. התמדה יפה. בברכה אלמוג

nubis

New member
jbu

התחברות יפה ליסוד ביחוד התחושות בתרגול האחרון. בברכה אלמוג

למעלה