השרשור הראשון...

wisdom16

New member
אממ...

אפשר אבל לא תהיה שם דעה מוצקה לגבי הקיום שלנו (אם בכל?!)

התכוונתי לפילוסופיה שאינה שימושית

זאת אומרת: מבחינתי, החיים קצרים בשביל דיונים פילוסופיים שאינם תורמים דבר.

rubber duck

New member
נהדר ../images/Emo13.gif

it´s nit about hte bike - lance armstrong אתה יכול לרפא את חייך - לואיז היי , סיימתי אותו אתמול יומנה של ברידג´יט ג´ונס - יותר טוב מהסרט ובקרוב סרטן כנקודת מפנה - לא שאן ויש עוד ועוד ועודדדדדדדדדד שרון

"מתנת הנשר" התחלתי

לקרוא אותו לפני 3-4 שנים ואני עדיין קורא. "תעתועים"-ריצ´ארד באך.

time to fly

New member
הספרים שלי ../images/Emo13.gif vuala !!!

הסיפור שאינו נגמר עוצמה אישית דרך מודעות זן באומנות הקשת הדרך לבריאות מושלמת/דיפאק צ´ופרה ועל תקן אורחים: פילו-סופיה/רן סיגד אושו זן טארוט אצלי זה קצת בעיה קראתי המון שלישיי (רבים של שליש
) ספרים ואפילו חצאיים ויותר מזה, אבל מעטים אלו שקראתי במלואם בגלל זה פילוסופיה נכנס על תקן אורח, הוא ספציפית הביא אותי לפילוסופייה ועל כך נתונה לו תודתי, וההיכרות עם "סרן קירקגור", פילוסוף דני. אך גם הספרים האחרים, לאו דווקא סיימתי אותם או קראתי אותם בסדר כרונולוגי. אך עדיין חייבים ספרים אלו להימצא פה, אע"פ קריאתם המועטה, כי השפעתם רבה. גיליתי שאנו לא חייבים לקרוא ספר בשלמותו כדי לקבל את מה שהיינו אמורים לקבל ממנו. בתחום הספציפי הזה- התפתחות אישית, אותות מגיעים אלינו דרך מקורות שונים, לאו דווקא צפויים או ברורים, ולפעמים שורה קטנה בספר או חוברת מביאה אותך למקום בו אתה אמור להיות, חורגת לרגע מקצב ההתפתחות הרגיל שלך, הליניארי ומקפיצה את התקדמותך אלפי שנות אור קדימה. אז אלו ספריי שאני זוכר
שלומי
אור ושמחה

אורלי_ל

New member
הסיפור שאינו נגמר זה ספר?

אני הולכת לשים קיצור דרך לכל השרשור... שתהיה לי רשימת הספרים. איזה כיף.

time to fly

New member
ספר מדהים וגדול יותר מהסרט

יש בו כמעט שני שליש שלא נכנסו לסרט אחד מאבני היסוד שלי שהיווה מלווה קרוב כלכך בתחילת המסע שלי

אורלי_ל

New member
דההההייי... איזה יופי

לא שראיתי את הסרטים, אבל התכוונתי
אז עכשיו אני אתביית על הספרים. TNX.

time to fly

New member
אז קודם כל, תתבייתי על הסיפור שאינו

נגמר הסרט או הספר, מה שבא לך קודם את הנסיכה פחות אהבתי ואת הספר לא קראתי אפילו ששני הספרים/סרטים הם פנטזיה, הם לא שייכים לאותו ז´אנר ובגלל זה אהבתי את הסיפור יותר, כי הוא שייך יותר לטעם שלי אבל יש כאלה כמובן שיעדיפו את הנסיכה
אם תרצי, נפגש ואביא לך את הסרט והספר (הסיפור שאינו נגמר)

אוי, זה מזכיר לי שיחה ענקית ...

שהיתה לי עם הבת הקטנה שלי (בת - 6) בעקבות הסרט, ישבנו שתינו וניסיתי להסביר לה את הסרט והרעיון מאחורי הפנטזיה..לא כל כך הלך לי חלק היא כל כך "הגיונית" ומציאותית
, מזה דילגנו לפיות והיא הגיע למסקנה שהיא לא אוהבת פיות, כי הן לא רוצות שיראו אותן הן מתחבאות לה והיא רוצה לראות אותן ולא בדימיון. שיחה שאני למדתי ממנה יותר ממה שציפיתי
כיף של סרט מקסים, אני יתן לה לראות אותו או לקרוא בספר עוד כמה שנים ונראה מה תהיי התגובה שלה שוב

time to fly

New member
איזו מתוקה הבת שלך ../images/Emo9.gif

בנות קטנות הן כלכך חמודות, ובגיל הזה בכלל אני כלכך אוהב את הגיל שלהם שהם שואלים כל הזמן שאלות למה למה למה למה למה (הפרסומת של כללית)

נראה לי שהיא מתפתחת רוחנית ...

מתחקרת שואלת שאלות ומסיקה מסקנות משל עצמה , איזה עולם יפה זה גיל 6
אני חייבת לספר לכם עוד קוריוז קטן שבו היא השאירה אותי עם פה פתוח היה לפני שבוע,(אולי גם תוכלו לעזור לי
) היא עוברת כרגע משבר של פחד וחרדה, עם כל הפיגועים והאח שלה שהתגייס היא מקשרת באופן ישיר אחד לשני. בקיצור יש לה בעיה ללכת לישון בגלל חלומות רעים (אפילו לוכד חלומות לא עוזר היא יודעת מה זה מהגן וקיבלו הסבר איך משתמשים בו
), פיתחתי איתה שיחה על פחד ועל זה שהיא צריכה להרגיש מוגנת כשהיא בבית אם אמא ואבא והאחים שלה, תוך כדי שיחה אמרתי לה גם שסבא שלה (אבא שלי ז"ל) גם שומר עליה ושהיא מוגנת. דו שיח - הבת - "סבא מת, הוא קבור באדמה" (היא אפילו לא היתה בבית הקברות לא יודעת מאיפה זה בא לה) אני - הנשמה שלו בשמיים והוא שומר עליך הבת - לא נכון אמא, הנשמה שלו נמצאת בתוך הלב שלו, והלב שלו קבור בתוך האדמה. זהו שתקתי היא סיימה את הדו-שיח, לפעמים היא מביאה אותי למבוי סתום
בכל מקרה כנראה השיחה קצת עזרה לה, כי היא קצת יותר רגועה
מה מי מו יש לך רעיונות ?? אני יודעת שכל התהליך שאני עוברת מוקרן על הילדים והסביבה לטובה אבל אני רק לומדת
מקווה שלא בלבלתי לכם את המוח יותר מדי

למעלה