השרשור הראשון...

deep ocean

New member
לפני שנים רבות

והספר נעלם... זאת אומרת, נתנתי למישהו/י ואני לא זוכרת למי... הספר הזה מאד השפיע עלי. אני זוכרת שנכנסתי לתוכו עד שהרגשתי ממש בתוך הסיפור טוב, זה מה שתמיד קורה לי עם ספרים טובים, אני ממש נכנסת לתוכם, חיה את הסיפור, חיה את הדמויות, חיה את זמן הסיפור, ופשוט חיה את הספר

time to fly

New member
זהו, למה שאלתי?!?

כי זכרתי שקראת אבל לא זוכר שידברנו על זה יותר מדי ושתיארת לי את השפעת הספר עלייך

deep ocean

New member
זה שלא דיברתי על זה, זה כי-

כמו שאתה יודע אני לא אוהבת להתפלסף סתם ככה...אלא אם שואלים אותי על משהו ספציפי... בפקולטה שאני לומדת בה (תואר שני בסוציולוגיה, כידוע לך) אנשים מתפלספים ומזיינים את השכל בהפסקות. אני ממש לא בקטע הזה. יש לי חברה מהחוג לפילוסופיה (אגב, אני מנסה להפציר בה לכתוב בפורום, אבל היא מתעקשת להיות דנידין
) שאנחנו מדברות על כל מיני דברים, אבל לא בקטע פלספני, אלא בקטע מעשי יותר. אני לא אוהבת התפלספויות ללא תוכן, כמו שרוב האנשים נוהגים לעשות.

time to fly

New member
הסבירי ונמקי ופרטי מה זאת התפלספות

ללא תוכן? היש דבר כזה? הלא זה פרדוקס. (התפלספות כזאת?)
אם כן, אני פילוסוף של כל 2 התחומים התפלספות תאורטית ומעשית לא יודע אם יש אפשר להפריד ולומר שיש פילוסופייה תיאורטית או מעשית אבל לשם הדיון שלנו, שיהיה :)

deep ocean

New member
אני מתכוונת ל..

התפלספות לשם ההתפלספות התפלספות לשם האדרת העצמי התפלספות לשם השווצה "אני יודע, אני מבין" התפלספות לשם עשיית רושם תוך שימוש במושגים מקצועיים (דוגמא, אני יכולה לדבר על יצירת קליקות חברתיות תוך שימוש בכוח המובנה באופן אינרנטי בשונה מאימננטי המתרחש בחברות אחרות, ואני יכולה להגיד את אותו הדבר בדיוק, במילים אחרות!)

time to fly

New member
טוב, זה כמו שיום אחד במשרד

בחורה אחת באה אלי ואמרה לי שאני פלצן הסברתי לה שכל היום היא באקדמיה, מזיינת לאחרים ת´שכל ומזויינת ע"י אחרים וכשהיא באה לעבודה היא רוצה לברוח מכל ההמולה הזאת אני לעומת זאת אין לי ת´סביבה הזאת והצורך האינטלקטואלי שלי לדיונים באמצעות מילים כאלה גבוה ולכן זה ליגיטימי בעיני להשתמש במילים גבוהות כי הן מעבירות את כוונותיי בקלות יתר למה להירתע? למה לחשוב שמי שמשתמש במילים גבוהות עושה זאת רק למען מטרה אחת בלבד? נכון, זה עושה לי טוב לדעת שאוצר המילים שלי גדול ושאני יכול לנהל שיחה עם הרבה מילים מפוצצות, אבל גם זה מעביר את כוונותי ביתר קלות למה מילים נמוכות נכונות לשימוש יותר מאשר מילים גבוהות? אבל בפנים אני יודע שכאשר אלמד באוניברסיטה הפתוחה אבוא הביתה ולא ארצה לשמוע פלצנות וכעת בא לי לדבר עם אנשים שמדברים במילים גבוהות, זה עושה לי טוב ומה רציתי לומר בכל זה? שכל אחד והמקום שלו, לא לשפוט ולהשליך, הרי זאת לא אחת ממטרותיו של הפורום?

time to fly

New member
../images/Emo124.gif another point of view ../images/Emo79.gif

איזה שיר מקסים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הורדתי אותו הוא כלכך מתוק !!!!!!!!!!!!!!!!! וגם הקליפ מדהים ולרגע, בצפייה ראשונה בקליפ, אפשר לטעות ולחשוב שהוא יותר גדול ומהמם מהשיר עצמו מכירים את הקליפ? מדהים !!! from anothe way, from another point of view
|סביון
|סביון
|סביון
cant you see, life´s easy, if you consider things from another point of view פשוט מקסים !!! סתם דוגמא לפלצנות בעייני:
תיקון שגיאות בכתיבת הודעות מה? לא נבין ש"טאות" = "טעות"? לי זה נראה כשאיפה מיותרת לשלמות אבל זאת היא רק נקודת השקפתי ולאו דווקא קביעה מוחלטת לאיך כולם רואים את אותם הדברים שאני רואה מיכל, אני יודע שתסכימי איתי שגם את חושבת ומרגישה כך, אך כל הנקודה היא היישום בשטח, אי השיפוט btw התחלתי עבודה חדשה!!! התחלתי לעבוד בבית ספר לאיפור כיועץ מכירות מקצועי !!! המון כוסיות, המון כסף, הרבה אסטתיקה והרבה אנרגיות טובות הקיימות שם המקום ממוקם בנמל, פשוט מקסים אני מה זה מאושר ונרגש לקראת העבודה החדשה
התחלתי יום חמישי, שילבתי ב2 השבועות הראשונים את 2 העבודות, אבל אחרי שהייתי יום אחד שם, הבנתי שעלי להתפטר מהמקום הישן ובערב התפטרתי!!! היה מדהים, הכל הלך נכון כשמרוכזים במציאות שלנו ובחלוקת משאבי האנרגיות ושולטים, הכל הולך!!!

deep ocean

New member
ואהההההההההההההה

איזה יופי!!!!!!! תפרט עוד, תפרט עוד!!!!!! איזה נהדר!!!!!!

time to fly

New member
מה עוד לפרט? ממממממ....

לא בא לי לומר את שם המקום, סתם, חשאיות שכזאת לגבי התפקיד, בנות (רוב הלקוחות כמובן נשים) מתקשרות, שאלות ומבררות לגבי בית הספר, והמטרה שלי זה לא לגרום להן ללכת במילים פשוטות (ולא פלצניות
) אני מה זה התחברתי מיכל, אין לך מושג. זוכרת שאיפרתי אותך, אז תחשבי איך הרגשתי שם, אפשר לומר כמעט בבית היה לי כלכך כיף, ואני ומתכוון ללמוד מתי שהוא שם, לעשות קורס, זה יהיה כלכך כיף
והבנות שם,אלו שעובדות איתי במחלקה, פשוט מקסימות!!! כולן רצו לעזור, כבר מצאתי לי כימייה מדהימה עם מישהי שם, שעשתה תואר ראשון בפילוסופיה
ואפילו אני זה שיזמתי מהלכים ולמשל נכנסתי לחדר של הסמנכ"לית והצגתי את עצמי והתחלנו לדבר ולבצע ישיבת היכרות ותדריך. היא BTW מנהלת אנשי המכירות כך שהייתי אמור מתי שהוא לבוא אליה, אבל כלכך אהבתי את היוזמה שלי
כמו שאמרתי בהודעה הקודמת (איזו מהן?
) שברגע שאנו למדנו מהחיים שלנו לקחים ומתחילים ליישם אותם, מרכזים את האנרגיות שלנו ומרוכזים בהצלחה ובטקטיקות הנכונות, הכל הולך לנו אבל בשביל זה צריך ריכוז גבוה אם לא נורמלי לפחות ולעשות שיעורי בית!!!

deep ocean

New member
קצר ולעניין

חבל על הזמן, אני מאד גאה בך שלומי!!! מאושרת עבורך יותר נכון!!

deep ocean

New member
אני לא אומרת שצריך לדבר

רק במילים נמוכות, או שאסור לדבר במילים גבוהות. אני פשוט לא אוהבת שמדברים במילים גבוהות בשביל להשוויץ, ולהאדיר את העצמי. אני לא מתחברת לטיפוסים כאלו, אבל זה לא אומר שאני משמיצה אותם במסדרונות. אני פשוט לא מתחברת אליהם, או בכלל לאנשים שחצניים. ואגב, לא שפטתי מישהו ספציפי דיברתי באופן כללי זאת בחירה שלי עם מי אני רוצה לדבר או להתחבר , ואני מרגישה עם זה בסדר גמור. אני בוחרת את חברי

time to fly

New member
דרך אגב מיכל

תוכלי לעזור לנו, בני התמותה הרגילים, יום אחד ולתת לנו ערכת עיצות לטכניקות למידה מתקדמות? אני צריך ללמוד חומר לעבודה החדשה, אני מאמין שלא תספיקי לתת את התשובה עוד היום אז אסתדר לבד (ואני לא רומז שתתאמצי) פשוט להבא טוב?

deep ocean

New member
אני באמצע הכנת עבודה

אז זה יהיה קצר
"בני תמותה רגילים"...חהחהחחהה...משעשע..כאילו אני לא... אני לא יודעת אם זה משהו שאני יכולה ללמד, פשוט יש לי את השיטה שלי, לפי מה שאני. אני קוראת את החומר, דואגת להבין אותו לעומק ולזכור אותו על ידי הבנה. אין משהו מעבר. אני זוכרת שבפורום לחיות בהרמוניה נתנו פעם טיפים שקשורים ללמידה. תעשה שם חיפוש. לך גם לקישורים של הפורום ההוא, לשתי הקטגוריות האחרונות, יש משהו שם שקשור בלמידה באחת מהקטגוריות. אני אלמד עבורך את החומר אתה תבנה לי אתר הולך? חהחהחחה יאללה, אני חוזרת ללמוד, אם כבר מדברים על לימודים.

time to fly

New member
ביי דה ווי - btw

המון מרוח הפורום הזה, מהחומר הנלמד, מהספרים והכוונה - זאת פילוסופייה!!! דרך להביט על החיים ולהבין אותם, לאהוב את החכמה והתובנה לנתח ולהתמודד נכון יותר הרי מה זאת פילוסופייה? יצירת תאוריות כדרך להבין את החיים ולהתמודד עימם (חיים זה יחיד או רבים? מה הייתי אמור לכתוב פה?) המון מהודעות הפורום הללו יכולים להאגד לספר פילוסופייה מוצלח מאוד

למעלה