השרשור הראשון...

השרשור הראשון...

טוב חשבתי על משהו. (יכול להיות ששירשור כזה היה קיים בעבר, אבל אם כן אני לא מכיר אותו ושמח להחיות אותו מחדש). למה לא לארגן רשימת ספרים שאנו בתור לוחמי אור יכולים להעזר בהם? ספרים שהיו ציון דרך עבור כל אחד ואחת מאיתנו.. הספרים לא חייבים מדריכים מוכרים, הם גם יכולים להיות ספר מסויים של "סטפן קינג" (סתם עלה לי בראש), שפשוט נגע לכם באותה תקופה ועזר לכם להתפתח. התרומה שלי: הנבואה השמימית. זן ואומנות אחזקת האופנוע. והספר העל זמני "תהילים". אוהב מאוד כוכב זהב

רעיון מצוין!../images/Emo158.gif

אהבתי! מצרפת לרשימה- ההצלחה בשבעה חוקים רוחניים - דיפאק צ´ופרה הכוח לשנות -סוד הכוח הפנימי - ברברה ברגר כוחו של התת-מודע - ד"ר ג´וזף מרפי ו´תהילים´- ספר חובה! דרך אגב, רכשתי את ´התובנה העשירית´ של ג´יימס רדפילד...עדיין לא סיימתי...אני חייבת לציין שהוא די מאכזב יחסית לנבואה השמיימית... מה דעתכם? מישהו קרא?

אה! ידעתי ששכחתי משהו!

בגלל שהוא לא נמצא אצלי בחדר...(הספריה שלי בסלון מפוצצת ושאר הספרים מסודרים על המערכת...) הנזיר שמכר את הפרארי שלו!!!

לסלי

New member
המומלצים שלי:

ורוניקה מחליטה למות - של פאולו קואלו - עוזר לי כל פעם מחדש גשר מעל ומעבר- ריצ´ארד באך תעתועים - ריצ´ארד באך בעצם - כל ספר שנכתב ע"י ריצ´ארד באך לחלום אותך - ריצ´ארד מאתסון (הסרט אפילו מומלץ יותר מהספר) וכמובן, אחרון חביב - הספר שלי. (הוא אומנם עוד לא נכתב, אבל חכו חכו שייצא לאור....)

אורלי_ל

New member
אחלה רעיון ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

אתה יכול לרפא את חייך - לואיז היי, ספר שדי פתח לי צוהר כוחו של התת מודע - ג´וזף מרפי ים טיפות האהבה - ערן גורנר (אני עוד באמצע של ההתחלה) התקדשות - אליזבט הייך, מומלץ בחום הנבואה השמימית ונספחיו שיעורים וגלגולים בזמן (אני לא זוכרת את השם המדויק) - בראיין וייס לחיות מתוך שמחה - סנאיה רומן בתכנון: ספר החיים והמתים הטיבטי 4 ההסכמות קסטנדה - המסע לאיכטלן, מעברים קסומים צמיחה אישית (או משהו כזה) - סנאיה רומן דברים מתפרקים (לא יודעת מה שם הסופרת, ספר כתום)

wisdom16

New member
בהחלט ספרים מומלצים!../images/Emo132.gif

וקוראים לספר הראשון שקראתי-שורשים ושיעורים בזמן.. תודה אורלי
יפעת

אורלי_ל

New member
התובנה העשירית

אני לא יודעת אם זה אני או הוא
אבל הספר לא ממש זרם לי.

אורלי_ל

New member
בקיצור (עלול להיות ספויילר):

הסבר לכל מה שקרה וקורה מהסתכלות מבחוץ, ומה עושים עם זה.

wisdom16

New member
לא קראתי את הספר אבל...

זה אומר להסתכל על הסיטואציות בהן אנחנו נמצאים מהצד ומנקודת מבט שונה ואז להבין אותן טוב יותר לא?

בתובנה העשירית ..

גם אני התחלתי לקרוא ועזבתי בערך באמצע, הוא לא חידש לי כלום. הנבואה השמיימית כשקראתי אותו פתח את עיני לעולם חדש/ישן ומאוד נהנתי ממנו.

deep ocean

New member
מגניב

אתה יכול לרפא את חייך סרטן כנקודת מפנה כשניטשה בכה ארבע ההסכמות (למרות שלא קראתי את כולו עדיין!) הספר מספר 1 : הספר של החיים שלי, שנכתב בכל שנייה ושנייה אני לא אכתוב על קריאה עתידית (למשל גלגל הזמן, מעברים קסומים, מסע לאיכטלאטן), כי אין לזה משמעות. זה עדיין לא התרחש... אופס, בעצם כתבתי
יאללה בי. בטח שכחתי כמה ספרים שקראתי והשפיעו עלי.

למעלה