*השרשור הנוסטלגי*

Blazefreezer

New member
*השרשור הנוסטלגי*

בשרשור זה אני רוצה שכולם ישתפו חוויות ישנות שלהם ממייפל. רציתי בעיקרון לדון על התקופה הראשונה במייפל, כשרק סקניה וברה היו קיימות. בכל זאת, אם תרצו לשתף חוויות ישנות נושנות שלכם מהמשחק - זה המקום! ^^

Blazefreezer

New member
אני אהיה הראשון XP

התקופה של סקניה וברה. אחח....איזו תקופה...תקופה בה: -שוט אדום נחשב לההההדבר. -אולי מיליון משתמשים ורק 10 מהם מצאו את הNependeath Honey הארור הזה.(עד היום לא נמצאה האבדה XP) -המרכז המסחרי לא היה בהנסיס אלא בתחתית המפה של פריון בערוץ 1. -האקרים על ימין ועל שמאל. -שמועות שהקאש שופ שעומד לבוא זה בכלל אי לדמויות ברמות גבוהות.(XDDD). -תקופה שבה אם היה לך מיליון מסוס אז היית עשיר כקורח. -הPQ בקרנינג היה הדבר הכי לוהט שיש. -לעלות רמות לקח כל כך הרבה זמן ומאמץ שאנשים רבים לא הבינו עבור מה בכלל בנו את אל נאף' ולמי הוא אמור להיות מיועד לכל הרוחות! -הבאלרוגים על הספינה לאורביס היו בגדר שמועה בלבד. מעטים האנשים שפגשו אותם וחזרו לספר על זה XP -לאורים היה ערך כספי וכן אספו אותם כשיצאו ממפלצת. -הדרופ רייט היה במינוס כאילו לקח 3 משכנתות. -טריליון אנשים ברמות נמוכות הגיעו לסליפיווד בטעות ונתקעו שם שבועות ללא מגילת חזרה לעיר כלשהיא XD -מי שמצא פאן ליד, מצבו היה מזהיר ביותר מבחינה כלכלית. אם למישהו יש משהו להוסיף על אותה תקופה, שיוסיף בכיף ^^

Blazefreezer

New member
שכחתי רק להוסיף ש....

מי שעבר את רמה 70 נדפק כי הNPCים של העבודה השלישית הנמצאים באל נאף', עמדו שם רק ליופי באותה התקופה. XP

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני לא שיחקתי בתקופה ההיא, אבל הרגת אותי מצחוק בחיי
ולגביי סליפיווד, אני עד היום במצב הזה

dDanielle1

New member
חחחחחחח ענק

וגם אני הייתי מהאנשים שנתקעו בסליפי ווד עד שמישהו עזר לי לצאת

Annnnnn15

New member
טוב בואו רק נגיד..

שזה בערך חצי מהדברים שקרו לי כששיחקתי פעם -___________- אמנם לא שיחקתי כשהיו רק שני שרתים אבל מספיק מזמן בשביל להתלהב מהעובדה שהייתי רמה 22 ומצאתי Nependeath Honey

Blazefreezer

New member
הממ.........................

*מהרהר לעצמו אם את זו שגנבה לו את הדבש לפניי 6 שנים*......

Annnnnn15

New member
הו......

הייתכן?
למרות שלא שיחקתי לפני 6 שניםD: שיחקתי לפני כמה שנים

Hasselblad

New member
המממ

כבר היו כמה שירשורים כאלה אבל תמיד טוב להיזכר שוב... שהפרי מרקט היה המקום הכי שומם במשחק. בשביל לעשות טריידים היו עומדים בפריון למטה או בהנסיס לפני הכניסה להאנטינג גראונד. שכל מייפל היה רק ויקטוריה וזה היה נראה ענקי
. לא היה קאש ולא היו חיות והיית צריך להרים כל דבר לבד מהרצפה. כמובן שלא היה נקסון בכלל... והיו מלא האקרים בכל מקום. יש עוד מלא אבל יש לי עוד יום ארוך אולי אוסיף אחר כך עוד...

ווינגז

New member
אני אוהבת שרשורים כאלו ../images/Emo99.gif

- כשאנשים בעבודה שנייה נראו לכולם ממש חזקים ומגניבים - כשהמפה הכי עמוסה במשחק הייתה HHG1 - והמקום הכי מסוכן להיות בו היה המפות הראשונות של ה-Ant Tunnel , בעיקר בגלל מיליון ההאקרים. - ואם כבר - להגיע לעומק ה-Ant Tunnel הרגיש כמו התאבדות (וההליכה הרגישה כמו נצח). - כשלא היו מפות לאף איזור במשחק חוץ מ-Maple Island ו-Victoria Island (טוב, זה לא היה כ"כ מזמן). - כשמסך הפתיחה היה צריך לסמן מאיזה "איזור" אתה משחק (AKA באיזה איזור אתה גר). - כשאתרים עם מאמרים לא היו קיימים, ולא היו בילדים "קבועים". - כשהיה צריך לשבת שעות מול הקוביה כשרק פתחת דמות, ולקוות שמתישהו יצאו לך הסטאטים המתאימים (גם זה לא כזה ישן, כשחושבים על זה). - כשמסך של ה-CS היה כתוב רק "Coming Soon" ואף אחד לא ידע מה זה בכלל. - כשהיו שמועות שאפשר יהיה להתחתן במשחק.
- כשהסיוט הכי גדול של כולם היה ה-JQ ב-Sleepywood, ורק יחידי סגולה (או האקרים) הצליחו לעבור אותו. - כשלפגוש ישראלי במשחק היה מרגש.

Blazefreezer

New member
אני דווקא מאוד אהבתי את הJQ! תותח בהם! ^^

זה כיף שסוף סוף יש מבחן אמיתי שלא מתקשר בכלל לאיזו רמה הדמות שלך. זה נטו תלוי בצורת המשחק של השחקן ופה כל האתגר נמצא. ^^

ווינגז

New member
גם אני אוהבת אותם וטובה בהם היום,

אבל בתחילת הדרך במייפל לא הצלחתי לסיים את הראשון במשך שבוע בערך. כמעט שברתי את המחשב מרוב עצבים.

למעלה