השרשור הכמעט יומי!

פנרה

New member
סליחה...

אני ממש מתנצלת, לא ידעתי שיש אייקונים נפרדים מאחר ואני עוד יחסית חדשה בעניין הפורומים. אני משתתפת בצערך.

ענבל30

New member
תודה לכולכן ../images/Emo140.gif

חיממתן את לבי וריגשתן אותי בתנחומים ששלחתן לי.
סבא שלי נפטר בגיל 86, אחרי שנים ארוכות וקשות של מחלות וסבל. למעשה כבר שנים שהוא לא ממש איתנו
ובשנה האחרונה גם הגוף כבר לא עמד בזה... אנחנו מתנחמים בכך שנגאל מייסוריו, בעובדה שלאורך כל הדרך היה מלווה בחברים ומשפחה, רעיה תומכת (סבתא שלי, שעברה קשיים עצומים ורבים בשנים האלו) ומטופל היטב באחת המחלקות הסיעודיות הטובות שיש. עכשיו, כשאני שבוע ראשון בעבודה חדשה (וכל הזמן עלה רגליים, ואני רגילה לשבת כל היום
) וכל ההתרוצצות של השבעה נוספת לזה - אני בעיקר מותשת. מקווה לחזור לפעילות והשתתפות בפורום בהמשך, כשהעניינים ירגעו מעט...

mayane21

New member
../images/Emo201.gif אויי יקירה, אני משתתפת בצערך

קוראת אותך וכאילו שאני רושמת את אותם המילים
מבינה כל כך לליבך.... שולחת לך חיבוק ענק ומחזקת אותך מכל הלב!

CheshireKitten

New member
יש עליי עכשיו את Courtney Orange של סינפול

הוא עליז וקיצי. מהרגע שהטמפרטורות קצת עלו ויכלתי ללבוש חולצה קצרה, החלפתי ישר ל-mode של קיץ, כנראה, אפילו שהוא עדיין לא פה.. :) יש משהו מקסים בכתום, בעיני. זה בולט, כיפי ועושה שמח בעיניים. כאן מדובר בכתום עז עם שימר זהוב. מצ"ב תמונה להמחשה...

Come Alive

New member
לא נשארתי עם המאט הרבה זמן בסוף...

התחשק לי משהו אחר.. אני מקווה שרואים די טוב את הצבעים בצילום, זה בכ"ז לא בתאורה מושלמת.. אבל בסדר. אני גם גרועה בצילומים כאלה
לקחתי שיק 228, קרם מושלם סגול מושלם כזה.. סגול פטל כזה.נו, Mulberry. וזה קרמי מדהים ממש, ולא התחשק לי לעזוב אותו בשקט כמו שהוא, אז הוספתי לו נצנצים של Wet N Wild שקניתי ב"אודם" לפני כמה זמן ואנשים דווקא החמיאו לי.. חשבתי שזה יראה להם מטופש חח
אבל מילא, אני אוהבת לא משנה מה אומרים.

למעלה