השרשור הכמעט יומי!

adika60

New member
את ה - savita

שלו אני מייחסת מריחה גרועה בגלל העובדה שהוא matte velvet. ואת ה - pinta, שפשוט הרגיש לי קצת צמיגי....כאילו הוא זקוק למדלל. ואין כ"כ מצב שהוא ישן - הרי הוא חלק מה- truth/dare collection שיצאה לא כ"כ מזמן...... מוזר!

Simply Blonde

New member
הסביטה זה המאט לא?

את המאטים של זויה לא ניסיתי ככה שאין לי מושג אבל יש לי את הפינטה ואני ממש ממש אוהבת אותו..

מ ס ט י ק

New member
גם אני לא אוהבת את המריחה שלו במיוחד

אבל הוא הרבה יותר עמיד מהמאט של OPI, לדעתי כמובן...

Come Alive

New member
מאט! מאט מאט מאט! סופסוף!

פעם ראשונה שלי עם מאט, רואים שאני מתרגשת?
Isla של זויה, עם טופ קואט מאט מעל.
או ואני מתרגשת נורא, כי אתמול בלילה קניתי את- OPI- Over The Taupe אחרי שקראתי הילולים עליו והיום קניתי את Seche Restore בשביל להחיות כמה לקים
אאא ייאי לי

Come Alive

New member
אוי, ומנצלש"ת את עצמי בקטנה.. החלפות לקים.

יש לי לק של OPI- Need Sunglasses? צהוב. הוא מדהים, השתמשתי בו רק פעמיים, אבל הוא לא מספיק אטום בשבילי.. כשאני רוצה צהוב- אני רוצה צהוב חזק. אז קניתי צהוב אחר, אבל נשארתי עם הOPI. אז אני מוכנה לתת אותו למי שרוצה.. ואפשר לעשות שזו תהיה החלפה, אני אקבל לק שחדש בשבילי, והיא תקבל לק שחדש בשבילה אם מישהי מעוניינת, מסררי לי

Come Alive

New member
מז"א?

לא ניסיתי, עשיתי מספיק שכבות כדי שזה יהיה אטום, וזה יותר מדי שכבות בשבילי... 5-6 שכבות זה טוב בשבילי, וזה יותר מדי שכבות ועבודה בשבילי..

InbarChanX3

New member
את צוחקת עליי

אני חושקת בצבע הזה כבר שבועות
. אני קצרה בלקים... אז יש לי שתי אפשרויות בשביל : 1. לק אדום מהמם של סאלי הנסן ששירשרתי יותר למעלה כאן 2. אני קונה ממך את הלק הזה ותבחרי אחד, כי אני לא אוותר ! אני רוצה את הלק הזה

סקרמנטה

New member
יום האהבה?! השם ישמרנו...

אנחנו כאן חוגגות את יום המשפחה!
הנוצרים הם אלה שחוגגים (אמנם באותו תאריך, אבל זו בעיה שלהם
) את יום האהבה... חחח בעוד כמה רגעים אשים את 306 של שיק (אדום זהוב שימרי), ואני מאוד מקווה שהפעם אצליח לצלם אותו כראוי.

ענבל30

New member
אצלי היו יומיים רבי ארועים, לא כולם טובים...

לפני יומיים התחלתי עבודה חדשה - הפעם במעדניה. כמי שאורזת ומגישה ללקוחות נקניקים וגבינות, אני חושבת שמאוד חשוב שהידיים יהיו מטופחות. כל עוד אני חדשה ומתלמדת, אני אלך על צבעים שקטים ורגועים יחסית - ודי התעסקתי לי בצבעי הלק החדשים שאלבש לעבודה... אלא שהיום הייתי צריכה להתמודד עם משהו אחר, ופתאום צבע הלק נראה דבר משני לחלוטין... סבא שלי הלך לעולמו אחרי תקופה ארוכה מאוד של דעיכה גופנית וייסורים. בבוקר עוד עבדתי, אחרי הצהריים היתה הלוויה
ועכשיו אני די ממוטטת מעייפות ומדוכאת. אני מבטיחה פוסט על צבעי העבודה החדשים שלי - אבל כרגע נראה לי חסר טעם לדון בזה...

RUTHIE1

New member
אוי! משתתפת בצערך...../images/Emo201.gif

שלא תדעי עוד צער...

למעלה