השרשור היומי 28.8

shiran4u

New member
איזה יופיייייייייייייייייייי!!!

איך אני שמחה בשבילך :)) ואני עדיין לא יודעת מה זה באבלס יבין :/

yavin

New member
אמרתי לך שאני אקנה לך!

אם יצא להפגש השבוע נקנה לך ואם לא אחרי הטירונות שלי מבטיח!

shiran4u

New member
יום שלישי פנוי לי

אז חייביםםםםם להיפגש אם לא אז אין לי מושג מתי יהיה לשנינו זמן פנוי שוב

yavin

New member
מה את מבינה בכלל?!

סתם חח זה הדבר הכי טעים בעולםםםםם

SuGaRBabe1

New member
אני ביום שלישי בבאבלס :)

חחח חשבתי שאני המכורה היחידה... תכף כבר נגמר לי הכרטיס של החותמות... :)

סיונתו

New member
כרמיתו'ש... נדפק משהו למעלה?!

סתם מאמי האופטימיות שאת משדרת לנו זה כמו שמש נעימה ביום חורפי בדיוק ששוכחים את המעיל ומחפשים אותה שקופאים מקור....
הגעתי למסקנה שהגזע שלנו הוא חרא של גזע... בני אדם הם לא אנשים טובים. נקודה. יש רק כאלה שמנסים להיות ולפעמים מצליח להם. וויקי אל תתחילי עם ההכללות שלך עכשיו! גם לי מותר לעשות הכללות שאני בעצבים! (אוהבת אותך בובה!) תגידו שהכל יהיה בסדר..... זהו... זה הכל... גונן.... מה הייתי עושה בלעדייך? מי היה מבקר אותי בבית משוגעים?!

סיונתו

New member
../images/Emo41.gif אהה שכחתי הסבר...

פיצול אישיות מהפנט תקף אותי היום מתוך שינה... (לא פיצול אישיות שלי... תודה לאל הוא עוד לא הופיע....) לא נורא.... העיקר שגונן מבין.... ו... זהו ויקי זה לא רק בנים פשוט הגעתי למסקנה שזה כולם... כולנו חארות... אין מה לעשות... נולדנו ככה...
אחחח שיגייסו אותי כבר... בסוף ישנו לי את הפרופיל מ-21 בריאותי ל-21 נפשי....

111שיר

New member
הכללת יתר ../images/Emo13.gif

מושג מוכר בפסיכולוגיה. רואים שהרחבת את הכללת היתר שלך. את בכיוון ההקצנה. לא נורא מאמי, התקופה הזו עוברת, דונט וורי בייבי
ואם תגידי לי לא, אני מוכנה להתערב איתך על זה ולהיפגש איתך עוד 10 שנים. אפילו שנה-שנתיים יספיקו
אפילו על מיליון שקל/דולר. לא שאגיע לזה, אבל לא יזיק לי לקבל כמה כאלה בעוד כמה שנים. יסדר לי בית, דירה

shiran4u

New member
איזה יום

אני לא נירדמת כי השעות שלי התהפכו ויש לי בבוקר מפגש שירות לאומי ובצהריים עבודה עד הערב ואז נראה אם יהיה לי כוח לצאת... חייבת לנצל את השבוע החופשי האחרון שלי לפני שאני מתחילה את השירות

shiran4u

New member
במתנ"ס בחולון

וואי חזרתי מהעבודה רק ב 11 בלילה... :/ אבל התפטרתי לפחות חחח

omer87

New member
היית חייבת?../images/Emo10.gif

היית חייבת להזכיר לי שהיום יום ראשון?? ואז יום שני, ואחר כך שלישי רביעי חמישי שישי שבת ראשון שני שלישי רביעי חמישי ורק אז אני חוזר הבייתה????
מה קורה?

למעלה