השרשור היומי 28.8

carmit4

New member
השרשור היומי 28.8 ../images/Emo42.gif

היום יום ראשון היום יום ראשון מחר שני מחר שני מחר שנייייי ומחרתיים יום שלישי ואחרי זה יום רביעי וחמישי ואז שישי ואיזה קטע יום שבת והופ עבר לו עוד שבוע!

miracle16

New member
השבוע כבר התחיל רע!

הגיעה אלי הצעה לעשות בייביסיטר מחר ואמרתי לאישה שאני אוכל להחזיר לה תשובה רק ב8 כי אחי ביקש ממני לשמור על הבת שלו בקיצור במוצאי שבת התקשרתי אליו ומסתבר שהוא לא צריך אותי ואז סתם ביזבזתי עבודה והם מצאו בייביסיטר אחרת.. ברררררררררר מחר אני רוצה ללכת להוציא טופס ירוק איכשהו.. נראה אם אני אוציא מחר וביום שני אחי לוקח אותי לטיול בנחל דוד בים המלח.. פיצוי על כל הבייביסיטר שעשיתי בשבילו

hell cen be fun

New member
מה? כבר מחר?.....

או מי גאד, כרגד קראתי את הכתבה ההזויה ביותר שקראתי מעודי..
[אפילו נטשתי את השיחה עם סיונצו' בגלל זה
] איזה אחד שאני מכריה [בעקיפין מאוד] יוצא מטורף על כל הראש, + כתבה באנרג'י. כמה זמן לא צחקתי ככה.!....

hell cen be fun

New member
היהי, קניתי מצעים ומגבת לשנה הבאה.

ממש קניות בלתי נתנות לדחיה
אבל היה כיף...

גם לי היום התחיל רע

אבל כולווווווווווווווווווו מוקדש לחברה שלי. ב-11 ו-5 דקות חבר שלי ישמיע את השיר של אפרת'וש ושלי ( hopelessly devotedמגריז). אחרי זה נלך לקנות לה את הדברים לצבא, בערב ניסע לחוף בקיסריה לארוחה עם שף פרטי ואחרי זה אלוהים גדול. אני אעשה לה 3 ימים כאלו שהיא תרצה להתגייס כל שבוע מחדש חחחח

מחר צבא מחר צבא../images/Emo9.gif

יום שלישי מסיבת סיום קורס, וראשון הבא תל השומר

yaeli87

New member
חרא יום ...

חברה שלי מתגייסת
לא כיף בכלל אני כבר מעכשיו מתגעגעת אליה..!!!

111שיר

New member
גם אני ../images/Emo7.gif

כמה בכיתי אחרי שהיא נסעה באוטובוס. איפה זה היה? תל השומר? מתי היא עלתה על האוטובוס? אולי שוב היינו קרובות ולא שמנו לב! (פעם קודמת זה יותר נכון אני חח)

yavin

New member
../images/Emo124.gif קולולולולווווווו ../images/Emo70.gif

אושררר הוצאתי 5 גימלים
יא שמח לי היוםםם עוד ג' אחד והייתי עושה טירונות חוזרת אז השבוע אני אתכם
מאושר עד הגג מחר ת"א שנקין באבלס והמון המון לנגן השבוע [מה שהיה חסר לי בשבועיים האחרוניםם] יאאאא שמח שמח שמח שיהיה לכולכם שבוע שמח כמו שליי יהיה אוהב המוןןןןן

yavin

New member
קצת שיקרתי =]

אמרתי שבצהרים [שבת] שיחקתי בים כדורגל [למרות שאני לא יודע ואני שונא כדורגל]. באתי לעלות להביא נגיחה לכדור והבאתי נגחה לאיזה אחד. לא קרה לי כלום. בלה בלה בלה... הלכתי לישון - וכשקמתי מהשינה הקאתי ומאז יש לי סחרחורות מידי פעם. חוסר יציבות כזאת ורואה כהה בעיניים. עשו כמה בדיקות - חצי שעה של בדיקות כמו לחץ דם, חום, שיווי משקל, עיניים עצלות, תגובות [אם הרגל, גב מגיבים לכאב] סיכום: "זעזוע מוח קל, יש לך חמישה ימי מחלה, תנוח בהם, תישון הרבה,ובזמן הפנוי תשכב. במידה וכואב הראש לכחת משכך כאבים והמון לשתות." וכמובן אמרתי : "תודה רבה!"

סיונתו

New member
חחח זה היה בכיתה ח'

עשינו הצפה בשירותים וחברה שלי דחפה אותי בטעות והבאתי הפכה... נתקע לי הראש מתחת לכיור בהתחלה לא כאב, רק האחות ההסטרית הכריחה את אמא לקחת אותי הביתה... למחרת היה לנו מבחן בהסטוריה ולא הצלחתי להתרכז אז אמרתי לאמא שכואב לי הראש ושכבתי לנוח וקמתי לא יכלתי לזוז לקחו אותי למיון הייתי שם בלילה ולמחרת שחררו אותי חודש וחצי הייתי בבית ולא ממש יכלתי ללכת כמו שצריך היו צריכים לעזור לי....
אבל בלילה שהייתי במיון הגיעה ילדה בת 15 שהייתה על אקסטזי... זה היה ממש מפחיד

באמת? למה?

לי היה חשש לזעזוע מוח. בצפונבורי נפלה סנדה על הראש שלי אבל רק כאב לי הראש בטירוף ונהייתה לי בלוטה. אם היו לי גם סחרחורות [או כל דבר אחר שמאפיין זעזוע מוח] היו מפנים אותי ישר לבית חולים. במרפאה נתנו לי רק קרח לראש והייתי צריכה לשתות 5 כוסות מיץ ברבע שעה, בסוף עבר לי הכאב אבל היה אסור לי להתאמץ עד סוף הצפונבורי.

למעלה