השרשור היומי- 22.8.05

shira245

New member
גמני בדקתי במקדונלס היום

והם לא צריכים עובדים:S זיתים היר איי קאם

הווווווווווווו

התאומה שלי התגייסה
. הרגע גיליתי שהעלו לנו את המשכורת ל20 שקל לשעה
שזה כל כך מעולה
הבוס לי מותק. באמת אבל
. אם עוד פעם הפלאפון שלי מצלצל אני שוברת אותו בקיר
עוד מעט עיר עם אמא בשביל משו
אחרי זה עיר עם חברה. אני חייבת להפסיק לחלום שאני עושה תאונות כל הזמן. פאן.

ShiRan T

New member
עוד חודש יום הולדת :(

משבר גיל ה- 18 :| בעצם, זה לא רק 18 O: טוב, ברור שזה לא מעניין, אבל אני אעסיק את עצמי איזו דקה או שתיים.. או שלוש :| קמתי מאוחר (12), ודיי הופתעתי, אחרי שחשבתי שסידרתי לעצמי את השעות שינה אחרי שהרסתי אותן שוב בחמישי-שישי-שבת \: ושוב, האינטרמת הזה עשה בעיות ולא הסתדר לי. צילצלתי ל"הוט" ( - לא פרסומת סמויה!), ואז הזה מהשירות הציע לי שיבוא טכנאי בין 15:00 לחמש. איכשהו הזמן עבר, אכלתי צהריים, ראיתי 24, ואז הוא בא. נחמד ומבין גדול אני לא יודעת אם הוא היה, העיקר שזה הסתדר לי D: טוב, נו, פסדר בסה"כ. ובטח גם המשך היום הזה יעבור דיי מהר. בקיצור, נאדה מיוחד. תוכנית של לפני הגמר של "כוכב נולד". אוף, העונה הכי לא מלהיבה, אבל גם משו. :| העיקר שנחייך, והכל יהיה טוב
אמצע הלילה בכפררר, מדליק עוד סיגרייה לפני מעצררררר OOO:

111שיר

New member
כךגדךכךדכךםןחךןכחןקחכםןקחרעםק

לא מצאתי כותרת, אז הלכתי על משהו מקורי
ישששש, כנראה שאני אמשיך לעבוד בחברת החשמל עוד כמה שבועות טובים. בתכלס אני אמורה לסיים ביום ראשון הבא, אבל מזכירה שמתה עליי שם אמרה שהיא תזרוק מילה טובה עליי לקב"ט הארצי, והוא כנראה החליט להשאיר אותי עוד קצת זמן. אני כל כך שמחה, כי אני כ"כ אתגעגע לעבודה הזאת, לאנשים המקסימים (חלקם אהמ..), לאוכל "חינם" (נו..2 שקל לארוחת צהריים) אבל על רמה, למאבטח הסקסי הזה דיי. ועוד אני בביטחון אז הוא כל פעם נכנס אליי למשרד וזה. אני לא יכולה יותר
, כמה שאני מפנטזת עליו
. במשרד כזה בתחתית, כשאין אף אחד (ובאמת רוב הזמן אין אף אחד). בכל מקרה, היום אחרי העבודה כולי עייפה הלכתי למכון כושר אחרי ששנים לא הייתי שם כי אני לא מספיקה אף פעם, והפעם עם האמ פי 3 החדש שקנו לי, כי פשוט נמאס לי שיש שם טלויזיה אחת ויש בידי מישהו את השלט והוא שם כל מיני תכניות מגעילות ושירים מכוערים. ופאקק כאילו לקחתי סם עוררות או משהו! עשיתי כפול מהזמן בהליכון ובסקי ועוד בשיא הספיד! זה כל כך מגניב. לא האמנתי שאני יכולה ללכת כ"כ מהר. איזה חלום, ועוד זה טבעי, שום חומרים כימיים זרים לגוף

למעלה