השרשור היומי- 22.8.05

light angel

New member
אוך, איזה יום מבאס ../images/Emo4.gif

הסתובבתי היום בת"א וניסיתי למצא עבודה, בינתיים בלי הצלחה יתרה (השארתי פרטים באיזו חברת כוח אדם, מחר אני הולכת לחפש עוד. ומקדונלדס המניאקים עדיין אומרים "נחזיר לך תשובה". יופי לכם. תחזירו כבר!!
). השיניים עדיין כואבות
נראה לי שיש לי איזה פצע בחניכיים, כי אתמול זה היה נפוח פי שניים מגודלו הטבעי, והיום זה חזר לגודל הרגיל אבל יש שם הרגשה של פצע פתוח. איכס
וזהו... מקווה שמחר ילך לי יותר טוב עם העבודה. יום נעים לכולם!

מקדונלדס../images/Emo5.gif

חחח מצטערת הייתי חייבת... תרגישי טוב ובהצלחה בחיפוש עבודה

light angel

New member
אני צריכה כסף ../images/Emo4.gif

ותעסוקה. תאמיני לי, עדיף זה מכלום.

חחחח ../images/Emo6.gif

לא הייתי קוראת לזה בדיו תעסוקה.... לוקח הרבה מאוד זמן עד שמקבלים יותר ממשמרת או שתיים בשבוע.

מצטערת להרוס... לא זו הייתה הכוונה

אני פשוט מציאותית. אם לי היו אומרים את זה לפני חודשיים לא הייתי הולכת לעבוד במקדונלדס. בסך הכל זה לא כזה נורא לעבוד שם אבל אם יש לך אפשרות אז לכי על משהו אחר...

חחח בהחלט ../images/Emo4.gif

<אני סתם ממורמרת קצת כי השבוע אני עובדת רק פעמיים>

אני גם זה לא ../images/Emo3.gif.

אבל למי איכפת הכי כיף לא להיות כל הזמן בעבודה. אני עובדת ראשון ואז שישי כדי להרגיש כמה שפחות עובדת
.

גלתו

New member
חייבת להתערב

המקדונלדס ממש לא נוראי... עבדתי שם 9 חודשים ואמנם הכסף גרוע, אבל זה עדיף על כלום באמת. נכון שלא נותנים שם הרבה משמרות בשבוע. יש שם הרבה עובדים והמשמרות קצרות, אין הרבה אופציות לטחון שם ממש... אבל אם היא תראה נכונות לעבוד והם יהיו צריכים עובדים, ייתנו לה מלא משמרות בשבוע. נראה לי.
חוצמזה, זה מקום שהכין אותי לעבודה "מתקדמת" יותר כביכול, לימד אותי יחסי עבודה ושירות לקוחות. זו אחלה עבודה לגיל כזה, אין צורך להשמיץ את המק' היקר והטוב.

חחחח איזה נאום ../images/Emo3.gif

כמו שכבר רשמתי, זה לא כזה נורא לעבוד שם... סתם התעצבנתי על הבוקר [?] כי אין לי הרבה משמרות השבוע.

בקשר לפצע

תלכי דחוף לרופא שיניים! לי היה פעם משהו בחניכיים שלא יחסתי לו חשיבות והלכתי רק אחרי איזה שבועיים לרופא שיניים. זה רק יגרום לך יותר סבל אם לא תטפלי בזה, זה אף פעם לא עובר לבד. לי נתנו איזה משהו למרוח על הפצע וזה ממש ממש שורף אבל אחרי 3 ימים בערך אין יותר כלום וזה עדיף מאשר פצע מגעיל בחניכיים. תרגישי טוב!

light angel

New member
המממ, באמת? ../images/Emo4.gif

אני אתן לזה עוד יום יומיים, ואם זה לא יעבור אני אלך לטיפול. תודה!

למעלה