השרשור היומי- 22.8.05

Dawson girl

New member
השרשור היומי- 22.8.05

Skaat Girl

New member
אמממממממ.......

אין לי שום דבר מיוחד לעשות... כמו כל יום רגיל...ומשעמם( :

../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

עוד חודש יום הולדת
עכשיו חזרתי מחברה - שמחר מתגייסת
מחכה לחבר שלי שיבוא אליי
נראה כבר מה אני יעשה מחר...
וזהו בנתיים

yaeli87

New member
טוב היה לי לילה קשה...

אחרי שקמתי לעולם אחר [
] אני נוסעת עם אמא ועם אחותי לחפש מיטה ולקנות בגדים בערב חתונה של חברה של אחותי ואחותי וחבר שלה היום שנה ביחד
שיהיה יום נפלא

Bitch47Percents

New member
ראיון עבודה ../images/Emo9.gif

הבוס המיועד התקשר והעיר אותי עכשיו, מזל שהפדיחה משבת לא עשתה כלום

Bitch47Percents

New member
להלהללהה יש לי עבודה ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אז הלכתי לראיון, ומילאתי טפסים, ודיברתי עם איזה מישהו [כזה חמודי
למה הוא נשוי עם ילדה
] ויש לי עבודה
יום ראשון יום התלמדות, למה כמה מי מה מו ושלישי- רביעי מארגנים את המקום. חמישי- עבודה!

סיונתו

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

עוד מעט לבנק... אח"כ לסדר את הציפרניים.... בשעה טובה באמת ואז אני נוסעת עם חברה לת"א היא רוצה לעשות קעקוע.. איזה מצחיק זה היה אתמול אמא שלי הזהירה אותי שאם אני עושה היא לא מדברת איתי יותר......... אני לא יודעת מה לעשות כדי שהיא תבין שאני לא עושה כלוווווווווום חחח הורים... לך תבין... וחברה שלי התגייסה וזאת מישהי שאני ממש כועסת עליה היא עשתה דברים ממש ממש מגעילים, שהייתי עם חברות שלי באילת השווינו גרסאות על דברים שהיא אמרה אחת לשניה, כל מיני דברים שהיו... וגילינו שהיא ממש שקרנית... לא אמרתי לה אפילו גיוס נעים ואני מרגישה ממש רע עם עצמי...

nettus

New member
אההההה../images/Emo122.gif

מחר אני מתגייסת, זהו זה סוף סוף נקלט אצלי, ישנתי מזה גרוע בלילה, בגלל שכל הזמן המחשבות על זה התרידו אותי אולי אני יראה היום את חברה שלי מנתניה שלא ראיתי אותה פול זמן אבל עדיין לא קבענו כלום אז..... בכל מקרה נראה לי אני הולכת לקום לי לצחצח שיניים, לסדר את החדר שנראה כאילו מלחמה עברה בו, להדליק נרות לשים לי מוזיקה טובה ולעשות הרפיה, וכך אני יהיה מוכנה למחר לא רוצה צבא
, צבא זה רע

kinbar

New member
הכנתי עוגיות

קמתי בשש וחצי בבוקר ולא היה לי כוח ללכת לגיוס של חברה... ויתרתי ובמקום זה ראיתי סרטים מצויירים
אחר כך השתעממתי אז החלטתי להכין עוגיות... הן עכשיו בתנור... אני כבר רוצה לראות איך יצא...
עוד מעט פגישה עם הבוסית, אחרי שלא התראינו בערך חודש... ואז מי יודע..

../images/Emo66.gif

שיעור נהיגה בנהריה, בדרך לשם ישב לידי במונית איש מסריח ומכוער משהו. איך תמיד אני נופלת על האנשים המגעילים האלה [פעם התחיל איתי מסומם...]???!!! וזה לא שהוא סתם מסריח, הוא הריח כאילו הוא התפלש בחיריה ולא התרחץ חודש אחר כך לא רק זה, ישבתי מאחורה איפה שאין חלון וגם כל החלונות היו סגורים בגלל המזגן... בכל מקרה היה שיעור חביב וזהו אין לי יותר מה לעשות היום. אולי נסדר את הקלסרים של הצופים.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

היום אין לי משהו מיוחד לעשות... סתם להשתעמם קצת ולהשלים שעות שינה מכל השבוע הזה. שיהיה לכם אחלה יום

mta16

New member
עייפות...

אני שונאת להרגיש עייפה...כשלא עשיתי כלום..זה מבאס...אתמול הסתלבטתי בבית , וחברה שלי התגייסה...והייתי כל היום עייפה..וזה מה שהיום.. עכשיו אני מסדרת כמה חדרים בבית..ומרגישה כמו פקידה...(אני גם מסדרת ניירת..) . אין לי מושג מה אני אעשה בשאר היום...אולי אני אלך לכלי זמר...

למעלה