השרשור היומי- 15.9.05

carmit4

New member
עוד חודשיים

בדיוק לגיוס
איזה יופי, סופשבוע בלי עבודה חעחעעח

חזרתי מעבודה...

אחרי שישנתי איזה 3 שעות בלילה...אני מחכה שאמא תבוא ואז נלך לקנות לי מתנה...אחר כך אני אחזור לישון ובערב יציאה. צריך גם לקפוץ לבנק ולראות אם אפשר לעשות מנוי בחדר כושר.... וזהו מחכה לתחקיר מהצבא שאני אתחיל למלא אותו (לא מספיק שהם דפקו לי את זה באמצע פסטיבל אלא גם לא שולחים את זה בזמן
).... יום טוב !!!!!

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

הרגע קמתי
אתמול בערב היינו בנאפיס, והיה כ"כ כיף!! היינו שם מ 11 עד 2. חחח קצת התנחלנו
. היום אין שומדבר מעניין לעשות... סתם להעביר את הזמן. שיהיה לכולכם יום נהדר
.

חחח לא, אין לי בושה ../images/Emo13.gif

הלכתי לישון ב 3 ולא הייתה שום סיבה שתמנע ממני לישון עד 2
.

miracle16

New member
עברתח תאוריה!!!

היה קל מאוד.. עוד מעט שיעור נהיגה כפול.. אני נכנסת לכוננות ספיגה מהמורה שלי.. אני מדרדרת משיעור לשיעור. סוף סוף הכרחתי את אבא לעשות כל מיני דברים בחדר שהפריעו לי כמו לתלות לי תמונות (לא הייתה לי אף תמונה בחדר למשל חודש וחצי כמעט!) וסוף סוף הנגרים סיימו לעשות את כל העבודות על החדר שלי והוא נראה יפה.. וראיתי בקטלוג של איקאה תמונה של ים כזה שאני ממש רוצה אבל היא עולה 350 שקל.. מחר מסתבר שכל השכבה נפגשת בביצפר להקרנה של הסרט מהטקס סיום שלנו ומהנשף.. לא יודעת אם אני רוצה לבוא בכלל.. אני בטח לא מופיעה בכלל בסרט (כמו שהיה בטקס סיום.. כמעט את כל השכבה צילמו ואותי כמובן שלא) אוף אני רוצה לישון ואני רוצה להתקלח אבל אנשים כל הזמן באים והולכים ואני לא יכולה!

miracle16

New member
תנקס בייב!

והקטע המצחיק הוא שחוץ משאלה אחת שהייתה לי בתאוריה.. את כל השאלות פתרתי מראש מספרים וכאלה.. היה מגניב:)

miracle16

New member
שונאת את השכבה שונאת את הביצפר..

ואף אחת מהחברות שלי לא באה ככה שנשאר לי לראות רק את השנואים עלי.. אני רק רוצה לקחת את הקלטת לי ולחברות שלא יכולות לבוא ואולי בגלל שאני רוצה גם ככה לערער על אחת הבגרויות אז אני אלך.. גם ככה התיכון מול הבית שלי

מהמהמהמה../images/Emo2.gif

אנלא מאמינה שאחרי כל הקיטורים שלי על העבודה אני מסתדרת
תמיד רציתי להגיע לחלק בעבודה שאני זו שלוקחת חדשים ומדריכה אותם
. נמנמ הרגע חזרתי ממנה [מהעבודה] היה סופר כיף
מצחיק שחצי שכבה שלי עובדת איתי XD כיפכיפכיפכיף
חשבתי שאני אחזור הרבה יותר מאוחר
ואממ בטח מקלחת לישון לקום מחשב ואמ סרט עם חברות
.

למעלה