השרשור היומי- 15.9.05

light angel

New member
השרשור היומי- 15.9.05

נפתח בלילה מגעיל מבחינתי. מקווה שיעבור עליכם יותר טוב. ההורים חוזרים היום בערב!

סיונתו

New member
:'(

ההורים שלי הכריחו אותי לסוע איתם מחר לצפון אני אפילו לא יודעת איפה זה חחחחחחחחחח כי אני לא זוכרת איפה חברים שלהם או בני דודים של אמא גרים אין לי מושג אני חושבת שזה בדפנה... יש חתונה...

:} אמממ

ההורים שלי לעומת זאת נוסעים ל חמישי שישי שבת..:] ויש לי גם אוטו צמוד =) חעחעחע

shiran4u

New member
יום חמישי

רופא שיניים בבוקר. עושים לי סתימה
אח"כ שירות לאומי עד 8 בערב יש איזה הופעה של ישראכרט אם אני אצליח להחזיק את עצמי מהיום הזה אני אלך חחח

סיונתו

New member
../images/Emo6.gif

לכל הארץ יש ישרכארט
אני לא אהיה פה
הייתי אמורה ללכת למסיבה

shiran4u

New member
בעע

אני במתנ"ס עכשיו ואני מתה מעייפות גם כן הרופא שיניים שיסע לי את השפה התחתונה בטעות עם המחט פשוט מוכשר אני אתבע אותו!!!!! כל השפה שלי נפוחה בגללו ויופי לו שהוא נהנה לדקור אותי איזה 9 פעמים (ספרתי!!) עם המזרק
אפילו האף שלי נרדם... אז אני לא הולכת

shira245

New member
נמנמנמ

אולי ירושלים בנסיבות עצובות אבל יש גם צדדים חיוביים לביקור. נראה כבר:]

the last anigma

New member
אמממ...

עבודה... ואז להסתובב בת"א לחפש שמלה יפה... לחתונה של חברה.. (לא להיבהל היא בת 25). אני בספק אם אני אגיע לצ'אט היום בערב.. תלוי מתי אני אחזור הביתה וכמה מהר אני אפול למיטה לישון...

the last anigma

New member
אוף... חברה שלי ביטלה לי...

אני אחפש משו בשבוע הבא... הולך ואוזל לי הזמן החתונה עוד 10 ימים...

JMSixfeetsmall

New member
אמממ...

היום התחיל בזה שחברה שלי החליטה להתקשר אליי ב6:55 מהצבא והיא עושה לי: "מה, את לא ערה?" זה שאת ערה ב7 לא אומר שאני ערה!!! סעממק.. ואני מנסה להגיד לה ביי ושאני חוזרת לישון, אז היא ממשיכה לדבר איתי.. עמק ערס. התעוררתי ב8, הלכתי הביתה והתחלתי לנקות את הבית :-\ חוץ מזה, שום דבר מעניין, הולכים לעבודה ב4 (בתקווה שאמא תתן את האוטו) ומחר ערב אלכוהול

eMiFrEaK

New member
=)

העירו אותי מוקדם יחסית...שזה כבר לא טוב חחח אבל חפיףףף.... עוד שעתיים טקס השבעה של ידיד שלי.. ואז לעבודה עד הבוקר..!! העיקר האופטימיות אנשים.. =))

למעלה