שאלתי את CHATGPT . הנה משפט אחד: "האש תדעך. האפר יתפזר. ואנחנו – עם נצחי – נמשיך לבנות, לשגשג, ולהאמין."מענין איך באלו מעשים יגיב נתניהו על כך,
אני מאמינה אם הם עשו זאת, לא ישתוק להםשאלתי את CHATGPT . הנה משפט אחד: "האש תדעך. האפר יתפזר. ואנחנו – עם נצחי – נמשיך לבנות, לשגשג, ולהאמין."
מעניין. נעקוב אחריו. הוא כתב נאום שלם,של נתניה. כרגיל, נאום של כלום.
מבחינתי, נתניהו לא מעניין כלל, איש ללא בושה, ללא כבוד. לא הייתי לוחץ לו יד.
כנראה שלא. כך אני מבין. גם האיש בן 60+ שמצאו אותו , לא בטוח. השופט האריך מעצרו ב4 ימים בלבד.אני מאמינה אם הם עשו זאת, לא ישתוק להם
הלוואי והיינו יכולים לסמוך על כך. הרי אין שנה בה אין שריפות ענק כתוצאה מהצתה לאומית. לא שמעתי שהמדינה ערכה מבצעים מיוחדים למנוע זאת או לטפל במחבלים הללו. אגב אם כבר הזכרנו טיפול במחבלים, כבר זכית לשמוע על מחבלי נוחבה שנתפסו לאחר שהשתתפו במגה פיגוע של שמיני עצרת התשפ"ד שהועמדו לדין? או שהיועמ"ש עדיין מעכבת זאת?אני מאמינה אם הם עשו זאת, לא ישתוק להם
וחבל שכך.אבל אנחנו בוחרים לא לשתוק.
התגובה הגיעה עוד לפני השריפות: קיצוץ של 217 מיליון ש"ח בתקציב שרותי הכבאות בתקציב המדינה שאושר כעת.השריפות כיבו את הטבע – ושרפו לי את הלב.
אדוני ראש הממשלה, מר נתניהו – איפה אתה?
מאות דונמים נשרפו, בעלי חיים נהרגו, משפחות נפגעו. זה לא רק נוף – זו הנשמה של הארץ הזו.
אבל במקום תגובה, במקום קול של מנהיגות – שקט.
אנחנו לא מבקשים ניסים – רק שתראו אותנו.
שתראו את ההרס, את הפחד, את הדמעות של מי שאיבדו בית, יער, חיים שלמים
אנחנו רוצים לדעת –
איפה תכנית החירום?
איפה ההיערכות לקיץ הבא?
איפה האחריות?
לשתוק זו גם בחירה.
אבל אנחנו בוחרים לא לשתוק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.