השרדתם את הישרדות?

s h o o s h a

New member
השרדתם את הישרדות?

אתמול היה גמר המשחק ובה זכתה
נעמה. מה דעתכם על הזוכה ובמי הייתם אתם בוחרים? אני? כמו 68% מהמצביעים, חושבת שהמקום הראשון הגיע לנעם. הוא השורד האמיתי, זה ששרד באי המתים לבדו וניצח את כל מי שהגיע להתמודד מולו. וחוץ מזה שהוא חתיך, סוף הדרך.... דן, אם רק לא היה רוצח את קוריצה, נעמה, לא מסתדר לי שעזבה כך את בנה התינוק [בלשון המעטה] ועם כל הכבד עוד פחות מסוגלת להבין את הסיבה [אבא שלה ז"ל] להשתתפותה בתחרות.

צלליתה

New member
לא עקבתי אחר הסדרה

וגם לא צפיתי בגמר. לעומת זאת, מהבוקר, לא יכולה להתחמק מהדיון בנעמה האמא הנוטשת. הבנתי שהתינוק מטופל, מוגן, אוכל, ויש אפילו מי שמחבק אותו כך שהחלטתי שהיחסים בינו לבין אמו הם ממש לא הענין שלי.

גיורא16

New member
השורדים-גם את השרדות

אם אנחנו פה אז שרדנו כל מיני דברים וארועים (בריאליטי....טי.טי...טי) ניראה לי עם כל הצניעות שתכנית טלויזיה קטנה עלינו. ואנחנו ממשיכים לשרוד, לחיות ולפעמים (רחמנה ליצלן) גם להנות.

ואנחנו שרדנו לא לשם קבלת פרס..

וגם לא היינו כאלה מסוקסים ומחוטבים/בות..למרות צנאי השטח הקשים...עלי התכנית לא כל כך מותירה רושם היות ואני לא יודעת מה מבוים ומה לא...ועייפתי מכל התחרויות האלה..

גיורא16

New member
גילף של הגלף

תשים איזה תמונה של גילוף ונשטוף את העיניים.......סוף סוף הגעתי לפורום של אמנים.

ש ר ה לה

New member
לא הבנתי ועדיין לא מבינה למה אנשים הולכים ל..

הולכים לגרום לעצמם סבל מיותר שלא לצורך... האם באמת הכסף שווה אתהסיוטים שיהיו לתינוק וגם לאמא בעתיד??? לא הבנתי בכלל מהמעט שכן ראיתי, למה הנעמה הזאת מזכירה את הילד שלה בכל משפט שני במקום להיות איתו.... כדי להגן על עצמנו על גופנו כדאי קצת יותר לכסות אותו. לא ככה??? למה יש לי הרגשה טורדנית שנעמה זכתה בכסף (או שלא) בעיקר בזכות הסיליקון בשדיים
.. ראיתי רק מעט מאוד, ואת המעט מאוד הזה מאוד מאוד לא אהבתי...!!!! חוץ מאסי כהן בארץ נהדרת. פשוט אין עליו...!!! מחר הגמר של אמריקן איידול בסטאר וורלד. מאבק דוד בדוד. יהיה שווה. שניהם כוכבים ענקיים כבר עכשיו והבחירה ממש קשה. אני אהיה באמריקן איידול. זה מאבק שממש שווה לראות...!!!

למעלה