השרדות מה עם העונות שאחרי גואטמלה? מתי ישדרו אותן?
R RedNokia New member 12/12/07 #3 ../images/Emo41.gif ערוץ עלוב ../images/Emo31.gif תעברו לYES שם משדרים את העונות החדשות חודש אחרי ארה"ב רק בHOT נשארו מאחור כזאת עליבות וטימטום לא ראיתי הרבה זמן...
../images/Emo41.gif ערוץ עלוב ../images/Emo31.gif תעברו לYES שם משדרים את העונות החדשות חודש אחרי ארה"ב רק בHOT נשארו מאחור כזאת עליבות וטימטום לא ראיתי הרבה זמן...
M MarcoCohen New member 12/12/07 #4 ../images/Emo6.gif עוד חמור ערוץ עלוב אז למה אתה נכנס לפורום של הערוץ העלוב כל הניקים הכפולים של יפעת מתגלים
../images/Emo6.gif עוד חמור ערוץ עלוב אז למה אתה נכנס לפורום של הערוץ העלוב כל הניקים הכפולים של יפעת מתגלים
י יפעת777 New member 12/12/07 #6 תפסיק להאשים אנשים בדברים שהם לא נכונים זה שאתה לא מקבל שיש להרבה אנשים דעות שנוגדות לך זו בעיה שלך
ה השולטטטת New member 12/12/07 #11 אז תעברי ל YES אם יש לך כל כך הרבה בעיות אז תעברי ל YES ואל תבואי יותר לפורום! אני שלחתי שאלה ל AXN וענו לי שעכשיו משדרים מעונה 1 את כל העונות עד סוף 10 כולל!!!!
אז תעברי ל YES אם יש לך כל כך הרבה בעיות אז תעברי ל YES ואל תבואי יותר לפורום! אני שלחתי שאלה ל AXN וענו לי שעכשיו משדרים מעונה 1 את כל העונות עד סוף 10 כולל!!!!
י יפעת777 New member 12/12/07 #12 משדרים שוב את עונות 1-4 ויקח עוד זמן עד שאלה שראו יכולו להמשיך לראות ובינתיים לשכוח ולצאת מהרצף. אני באמת אתנתק ואעבור ל YES אבל אני לא אפסיק לכתוב על זה בפורום גם תהיה עצומה וגם תלונה לאגודה למען הצרכן
משדרים שוב את עונות 1-4 ויקח עוד זמן עד שאלה שראו יכולו להמשיך לראות ובינתיים לשכוח ולצאת מהרצף. אני באמת אתנתק ואעבור ל YES אבל אני לא אפסיק לכתוב על זה בפורום גם תהיה עצומה וגם תלונה לאגודה למען הצרכן
י יפעת777 New member 12/12/07 #5 חוץ מתוכניות ריאלטי שעולות על העצבים וסדרות ממוחזרות הערוץ הזה לא נותן שום דבר.
K Koki Girl1 New member 12/12/07 #8 אז למה אתם רואים אותו?../images/Emo182.gif אני מאוד אוהבת את הערוץ ויש סדרות שאף פעם לא ראיתי כמו סטארגייט אז אני שמחה ששמו מהעונה ה1 !
אז למה אתם רואים אותו?../images/Emo182.gif אני מאוד אוהבת את הערוץ ויש סדרות שאף פעם לא ראיתי כמו סטארגייט אז אני שמחה ששמו מהעונה ה1 !
G Gilliana New member 12/12/07 #9 מי אמר שרואים? אני למשל, מאז פרשת סטארגייט - הפסקתי לראות את הערוץ, ומבחינתי הוא לא קיים יותר.
י יפעת777 New member 12/12/07 #10 מי אמר שרואים אותו. אני משלמת על משהו שאני לא צופה בו כי אין מה לראות, הכל שידורים חוזרים. זה יותר גרוע מהאגרה של ערוץ 1 שאף אחד לא רואה.
מי אמר שרואים אותו. אני משלמת על משהו שאני לא צופה בו כי אין מה לראות, הכל שידורים חוזרים. זה יותר גרוע מהאגרה של ערוץ 1 שאף אחד לא רואה.
י יפעת777 New member 15/12/07 #17 בינתיים לא אני זאת שכל יום נמצאת בפורום מרוב שעמום. אין כאן שום עניין של שעמום זה עניין של עקרון. אני לא אשתוק על המחדלים שהוט וAXN עושים לנו.
בינתיים לא אני זאת שכל יום נמצאת בפורום מרוב שעמום. אין כאן שום עניין של שעמום זה עניין של עקרון. אני לא אשתוק על המחדלים שהוט וAXN עושים לנו.