השרדות

F R O S T

New member
השרדות

מישהו יכול להסביר לי קצת את כל הבלגן עם העונות של השרדות? איזה עונות (5-7, 8-11) הולכות להיות משודרות ומתי (שבתות, ימי חו"ל, כל יום)? תודה :)

גללללי

New member
הישרדות - תשובות

החל מה- 08/07 נשדר כל יום את העונות שטרם שידרנו בערוץ זאת אומרת עונות 8-11 כל יום בשעה 15:55!!! בברכה, צוות הערוץ!

לא כ"כ טוב, בעצם בכלל לא טוב!

השעה הזאת ממש תקועה ואתם חייבים לחזור למה שהצליח בשנה שעברה דהיינו 22:00. רוב האנשים פה או עובדים או בצבא (אני למשל ומגיע הביתה לכל המוקדם בשעה 16:30) ולא יכולים לראות את התוכנית בשעה הזו מה גם שאם אין שידור חוזר ב-22:00 (למיטב הבנתי החוזר יהיה ב-10:00 בבוקר למחרת) ולכן השעה הזאת יוצאת תקועה. אמנם אני אחד אבל לא יחיד ולדעתי ישנם עוד הרבה אנשים שרוצים שזה ישודר באזור השעות 21:00-22:00 כי בזה באמת שכמעט כולם יוכלו לצפות. אני מקווה שתתחשבו בבקשה כי זה רק יעלה את הרייטינג. זה לטיפולך גלי.

גללללי

New member
שעות השידור

ב- 05/08 לאחר שתסתיים הסדרה מלאך שחור, הישרדות תשודר ב- 15:55 וגם ב- 21:15

זה טוב גלי אבל...

בין אם זה נעשה עקב הבקשות כאן בפורום ובין אם לאו אני רוצה לומר שזו בשורה משמחת. באמת שאני שמח שמתחילת חודש אוגוסט תשדרו את זה בשעה ברת צפייה אבל אני עדיין חושב שחבל שזה לא יהיה ככה מההתחלה. עדיף שבמקום לשדר את הישרדות ב-15:55 פשוט תזיזו את התוכניוות שלושת רבעי השעה אחורה (אורך של פרק בהישרדות למעט פרק הגמר) וככה תוכלו לשדר את התוכנית בשעה נורמלית למן ההתחלה, מה גם שהעונה ה-1 היא לא אחת ששודרה כבר בערוץ נצפה לכל (הכוונה היא להשרדות בורנאו ששודרה בקיץ שעבר בערוץ ובשנת 2001 שודרה בערוץ השני) אלא שעונת האול-סטאר שודרה ב-YES מה שהביא למצב שמעט מאוד אנשים צפו בה (אני למשל ראיתי אותה רק מהשנה ב-DVD מארה"ב אבל אראה אותה גם השנה הלוואי). לסיכום אני באמת שמח שלעת עתה אמרתם שמה-5/8 תשדרו אותה גם בשעות הערב אבל אני מקווה שלמן ההתחלה זה יהיה כך.

F R O S T

New member
זאת תשובה אבל לא לשאלה ששאלתי

מתי ישדרו את עונות 8-11 ומתי את עונות 5-7? האם בכל יום מדובר בימי חול בלבד? תפרט קצת...

מה אתה מדבר?

מצוינת בשביל רייטינג אפסי (מילא היה שידור חוזר בשעה 22:00) אחרי הכל תזכור מתי היא משודרת בארה"ב! כל מביני העניין הנוספים מתבקשים להוסיף את קולם. זכרו למען כולם!

מה אתה אומר...

רייטינג אפסי, אבל לשדר את זה בפריים טיים מ-9 עד 10 אז לא יהיה להם רייטינג אפסי? תהיה ריאלי, AXN לא יכולים להתחרות עם ערוצים כמו 10 או 2 והשאר.

met3

New member
../images/Emo45.gif

וגם אם זה היה בשעה 10:00 בלילה לא הייתי יכולה לראות (עובדת) אבל לפחות יש שידור חוזר ב10:00 בבוקר(אז יאללה נקום מוקדם) ותכלס כבר כמה אחוזי ריטיינג יש לערוץ הזה בכלל???(הכל ממוחזר או שזה שאריות של ערוצים אחרים)....

אני חושב שיש רייטינג טוב

השיטה למדידת הרייטינג דפוקה. אני בטוח שרוב הצעירים בארץ רואים סמולוויל והשרדות ושאר תוכניות הדגל ב-AXN.

כן אבל...

עובדה ששעות הפריים-טיים מוגדרות 20:00-23:00 וזה מן ההגיון כי אנשים עובדים במשך היום ובערב מפנים זמן לתחביבים שלהם. אגב אין לי כל דבר אישי נגדך מכיוון שאתה מעדיף את השעה הזאת, אני פשוט חושב שהסידור של שנה שעברה היה כ"כ מוצלח (והרי הרכב מנצח לא מחליפים) אז זה מגוחך לשנות אותו (אחרי הכל לעשות שידור חוזר ב-10:00 בבוקר יביא רייטינג אפסי לגמרי, גם התיכוניסטים בחופשה לא יקומו בשעה הזו כי אחרי בילוי לילי הם ירצו לישון מן הסתם). אני שוב אומר לצוות AXN שלדעתי המתכון של השנה שעברה היה הכי טוב ולכן אני חושב שכדי לחזור אליו, הרי כולנו יודעים שאם הוא לא היה מצליח אז לא הייתם רוכשים בכלל את עונות 8-11. ולגבי השיטה היא מודדת רק את ערוצים 1,2,10 (ובזמן המונדיאלים ב-2002 וב-2006 הם מדדו את אחוזי הצפייה בשידורים בתשלום, אכן דבר נדיר במחוזותנו) ולכן אין אינדיקציה לגבי הצפייה בתוכניות של AXN מה גם שתזכור שאת הערוץ הזה יש רק ב-HOT כך שחלק ניכר מאזרחי ישראל (לדעתי יותר מחצי!) לא יכולים בכלל לראות את הערוץ.

נ.ב לאנדרומדה גלקסי.

לגבי השאלה שלך על עונות 6,7 אחרי 5. הם אפילו לא יוכלו לסיים לשדר את 5 כי בתאריך היעד (לתחילת שידורי העונה ה-8 ב-8/7) הם יהיו רק בפרק 13 של העונה ה-5.

למעלה