השרדות 8x14

yes REAL

New member
לפחות מפצים אותנו בסוף העונה

זה לא ספויילר כך שמי שלא רוצה לדעת כלום על העונה יכול לקרוא. אחרי שיגמר השעמומון הקרוי "הישרדות" אול סטארס", CBS תשדר ספיישל מיוחד על כל עונות השרדות לדורותיהן, בו יבחר השורד הכי אהוב.

מטר9

New member
באמת?

נשמע ממש מגניב... רק חבל שזה כל כך ברור שזה יהיה רופרט...

בר1983

New member
זה לא כלכך ברור !

שכחת את אליזבית'? ספויילר להישרדות 7 למטה אבל דבר אחד כן ברור , זה לבטח לא יהיה ג'וני דלטון או כמו שהוא קורא לעצמו ג'וני פייר פלאי ( ממש פייר המשחק שלו, הא ?! )

מטר9

New member
זה מאוווד ברור...

את מוזמנת להסתכל באתרים של CBS ולראות את פופולריות של כל אחד... את יכולה בקלות לראות איך *** הרבה מעל כולם...

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif אני מצטער אבל בעיני הוא

פשוט אפס. הוא ממש ממש לא מתאים למשחק, וב"אול סטארס" הוא מתגלה כבעל אוסף קלישאות גדול יותר מפרק ממוצע של "היפים והאמיצים".

מטר9

New member
גם אני שונא אותו...

הוא אולי השורד השנוא עליי בכל העונות...

בר1983

New member
נראה לי שהגזמתם קצת

אז נכון הוא שחקן גרוע , אבל איך אפשר לא לאהוב אותו???????????? ובקשר לאהבל השני של עונה 7 (אם לא ראיתם את העונה הזאת אז תעשו לי טובה אל תרדו למטה !!!!!!!!!!!!!) תשמע , אני לא צפיתי בעונה הזאת אבל שמעתי על מעלליו , ועל כל העניין של סבתא שלו שטען שהיא מתה בעעעעעעעעעעעעעעע !!!!!!!!!!! מעניין אם סבתא שלו מדברת איתו עכשיו ???????

מטר9

New member
שמעי...

להישרדות 7 וטיפה לאול סטארס רופרט הוא שורד עלוב ופתטי... אני ממש לא אהבתי אותו במהלך כל העונה, וכל ההתבכיינות שלו במילים האחרונות שלו גרמו לי לשנוא אותו! חוץ מזהההערצה העיוורת של ארה"ב כלפיו פשוט מגעילה אותי...במהלך כל הפרקים בהישרדות 7 וגם באול סטארס הוא תמיד מעל כולם בפופולריות ומי הם חושבים שינצח וזה כל כך עצוב כי הוא שחקן כזה פתטי ומעורר רחמים... לגבי ג'ון... מה אפשר לומר על ג'ון? אני אישית חושב שהוא גאון, אבל מצד שני... גם היטלר היה גאון (השוואה קצת מוגזמת, אבל בכל זאת...) כולם רצו להעיף אותו מהאיחוד והעובדה שהוא הצליח לתמרן את עצמו עד מקום 3 כשלא היה לו אף אחד חוץ מבורטון די מרשימה... ולגבי הסבתא: אני חושב שהוא הצליח להשיג את המטרה המדויקת של מה שהוא עשה... הוא רצה סימפטיה שתמשך הרבה זמן, וזה בדיוק מה שהוא קיבל.

g.o

New member
תגובה..../images/Emo58.gif

אומנם בהישרדות 7 הוא נחשב לכלי והכל , ובגלל זה בחרו בו לבוא לאולסטראס אבל זה רק בגלל שהוא היה מצויין לעומת חבורת האפסים שהייתה איתו. לעומת זאת תראו אותו בהישרדות 8 פשוט נבלע בתוך כל האולסטארים למיניהם, ופשוט יוצא טמבל.......

מטר9

New member
מה לא פייר במשחק שלו?

לפי דעתי הוא די גאון... זה שהוא עשה את מה שהוא עשה בצורה מבחילה זה כבר משהו אחר...

n l m

New member
הנה כל מי שעלול לזכות

עונה 1-קולין או רודי עונה 2-פילרסקי או עכשיו האססלבק מגעילה שונא אותה מעצבת נעליים מלקקת לזקנים אליסבת' עונה 3-איתן עונה 4-זה כל כך מצחיק ועלוב שמהרגע הזה ידעתי שהקהל האמריקאי לא יודע בדיוק מזה השרדות, ג'ינה עונה 5-ג'ייק עונה 6-מאת'יו
למטה עונה 7-רופרט עונה 8-רופרט

מטר9

New member
../images/Emo58.gifמצטער, לא יודע מה קורה לי

בזמן האחרון....
לאול סטארס לא אמרתי שום דבר על זה שרופרט באול סטארס אז למה רשמת שזה גם ספוילר להישרדות 8?

yes REAL

New member
בסוף הפרק היתה הפניה לאתר CBS

שבו אפשר לבחור ב"רגע הכי גדול של הישרדות" (
זהירות: ספויילר למי שלא צפה בעונות 7+8) בלינק הבא. את השורד האהוב מכולם אין לי מושג איך הם יבחרו (אולי הצבעה בקרב כל השורדים לשעבר?).

למעלה