../images/Emo58.gif 1504
עוד פרק נחמד בעונה הזאת, שבינתיים היא מבין העונות הטובות ביותר. טוד הוא פשוט גאון. ברור לי שהעריכה לא הראתה לנו הכל, אבל כנראה שהבן אדם פשוט התנפל על דייב מהרגע שהוא הגיע לשבט ולא עזב אותו עד ששייב החליט לתת לו את הרמז, והנה הוא נשארר אחד מבין שני האנשים היחידים על האי שבכלל יודעים על קיומו של אליל החסינות. ושוב (וגם לאור הפרומו שמבטיח לנו טוויסט בשבוע הבא) אני אביע כאן את החשש שלי שהוא יפול קורבן לסוויץ' לא מוצלח של השבטים, אם כי אני בכל מקרה סומך עליו שיידע להסתדר. בז'אן הו בכלל לא ברור לי מה קורה - נראה כאילו עד לרגע הזה - 12 יום בתוך המשחק - לא נוצרו שם שום בריתות, וכל העפה היא תמיד toss-up בין דייב לבין השחקנית התורנית שמרימה את הראש ויוצאת נגדו. אני חושב שהסילוק שלו היה מוצדק, כי באתגרים גם כך הוא לא עזר, ודווקא שיריה הייתה די מוצלחת. אם צריך להמר בכל זאת על יחסי הכוחות בשבט, נראה שדווקא ג'יימי היא במעין עמדת כח לא מוסברת, אבל בעצם כל מה שקורה בשבט הזה הוא לא מוסבר. בפיי לונג נראה כאילו העניינים הרבה יותר מסודרים - ברור שהברית של אהרון-טוד-אמנדה היא השולטת, כשטוד מעוניין לשלב בתור אאוטסיידרית לברית הזו גם את קורטני. הבאה לעוף משם תהיה ללא ספק דניז, ואם ז'אן רובר ישוב לסורו (ולא נראה לי שהוא כל כך חזר למוטב, כמו שהעריכה בפרק הזה פשוט התמקדה לרוב בנושאים אחרים), גם הוא בסכנה. בקשר לאתגרים - באמת מקוריים ואהבתי מאוד את ה-theme שמשותף לרובם. הפעם גם אלה לא היו אתגרים פיזיים, מה שלכאורה נתן לז'אן הו סיכוי שווה, אבל כנראה שלוזרים נשארים לוזרים.