השרדות 1504

Boran

New member
../images/Emo58.gif על הפרומו

אני מקווה שזה לא סוויצ'רו. המטרה של סוויצ'רו זה לנטרל פאגונגיזציות. אבל הקטע הזה של כל פרק חוטפים מישהו כבר מנטרל את זה, כי אנשים מכל שבט מכירים אנשים מהשבט השני (דוגמה קלאסית היתה זו שעפה פרק שעבר)

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

פרק מוזר. חשבתי שבגלל שמראים לנו את דניס מדברת זה אומר שהיא עומדת לעוף, ושמחתי שלא. משעשע אותי שהיא דיברה על האוכל שהם מגישים בחדר אוכל
מה שעצוב, שזה נכון. הייתי משוכנע ששאריה עפה וזה גם המהלך הנכון מבחינת השבט. זה שדייב עף זה טוב לי כי הוא בלתי נסבל לצפיה, אבל תאכלס הוא עושה פי מליון יותר ממנה. ולגבי הפרומו לפרק הבא.... היה לי ברור שיהיה טוויסט בקרוב, וגם שיהיה משהו בין ג'יימי לאריק. שכשהוא עם משקפיים הוא ממש מזכיר לי מישהו מהכיתה שלי. והוא חננה, אז זה משעשע.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אין ספק שהאתגרים מושקעים, מעניינים וקורטני לא מסוגלת לעשות אותם. התחזית של אשלי הצליחה, ודייב עף, אני חושב שזו הייתה טעות כי שיריה מעצבנת ועצלנית ("אני שומרת את הכוח לאתגרים" ואז לא מצליחה לזרוק את הכדורים). אני מקווה שפי לונג יפסידו לפחות עוד פעמיים כי אין לי כוח למיזוג של 7-3 וכי אני הייתי רוצה לראות את ג'ימי ואריק מתקדמים (אולי הוא כבר לא יהיה ב...). אה כן, גם אני חשבתי לפי זה שדניס דיברה שהיא תעוף בפרק הזה. בקצב הזה האסטרטגיה של ז'אן רובר להתחיל כעצלן מצליחה..

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

יאי, דייב עף ועכשיו לז'אן הו אין שום סיכוי לנצח. ולפרק: נתחיל בזה שג'ף אמר שבפרק הקודם ז'אן הו ניצחו באתר הפרס אחרי ארבעה ניצחונות רצופים של פיי לונג, מה שלא נכון כי לפיי לונג היו רק שלושה. נראה שבעונה הזאת המון דברים קורים בשני השבטים לגמרי במקרה. בשני השבטים המתמודדים משחקים באותם תפקידים. בפרק עצמו היה מאוד נחמד לראות על ריבים בין קורטני לז'אן רוברט- או לחלופין, שיריה ודייב. שיריה כזאת כלבה ואני רוצה שהיא תעוף- היא בהחלט לא סירי 2! כשארון הביא דואר עץ וקרא שהולכים למועצת השבט לא הצלחתי לסגור את הפה. וזה היה שווה את זה כי אתגר הפרס היה אחד האתגרים הכי טובים בכל העונות של הישרדות. פיי לונג התותחים ניצחו וזכו בפרס מעולה. טוד החכם קיבל רמז נוסף (ושוב הרוויח מההדחה כי הוא לא חייב רמז לדייב) ונראה שג'יימס מתרחק מז'אן רובר. שזה מאוד טוב כי שניהם מטומטמים. הפרס היה ממש שווה והיה ממש מגניב לראות איך הם תופסים דגים בעזרת הציפורים! ואחרי אתגר הפרס, אתגר החסינות היה אפילו יותר תותחי! הרעיון היה מדהים, האפקטים הסינים-יפניים נשארו, האתגר הלך מצוין והשבט הטוב יותר ניצח. זתומרת שז'אן הו מגיעים למכסת האיחוד- חמישה אנשים. בז'אן הו לכולם הייתה דילמה, ואני מבין אותם, אבל עדיין הם היו צריכים להעיף את שיריה. ראו איך הם תפקדו בין שני האתגרים בפרק- אף אחד לא עשה כלום! אז זה הולך להמשיך ככה מעכשיו והלאה והם לא הולכים לנצח שוב בשום אתגר. אז דייב הלך, דניס עוד לא התגלתה וז'אן הו מטומטמים מתמיד. אבל לצערי, נראה שבפרק הבא מערבבים את השבטים
זה יהיה כזה אסון! אה, ועוד דבר בקשר לדמיון בין השבטים- הרוב+אמבר של העונה הזאת הם ללא ספק ארון+אמנדה, הם כל כך חמודים ביחד! ובז'אן הו- אריק+ג'יימי. אולי יהיה חילופי שבטים וגם חילופי זוגות
זהו להיום, הפרק היה מעולה. בטח אני עוד מעט אזכר בעוד דברים שרציתי להגיד. (ד"א אני דיי בטוח שבחלק מהמקומות פה כתבתי ז'אן רובר במקום ז'אן הו ולהפך. זה פשוט מתבקש
)

viveros

New member
../images/Emo58.gif 1504

עוד פרק נחמד בעונה הזאת, שבינתיים היא מבין העונות הטובות ביותר. טוד הוא פשוט גאון. ברור לי שהעריכה לא הראתה לנו הכל, אבל כנראה שהבן אדם פשוט התנפל על דייב מהרגע שהוא הגיע לשבט ולא עזב אותו עד ששייב החליט לתת לו את הרמז, והנה הוא נשארר אחד מבין שני האנשים היחידים על האי שבכלל יודעים על קיומו של אליל החסינות. ושוב (וגם לאור הפרומו שמבטיח לנו טוויסט בשבוע הבא) אני אביע כאן את החשש שלי שהוא יפול קורבן לסוויץ' לא מוצלח של השבטים, אם כי אני בכל מקרה סומך עליו שיידע להסתדר. בז'אן הו בכלל לא ברור לי מה קורה - נראה כאילו עד לרגע הזה - 12 יום בתוך המשחק - לא נוצרו שם שום בריתות, וכל העפה היא תמיד toss-up בין דייב לבין השחקנית התורנית שמרימה את הראש ויוצאת נגדו. אני חושב שהסילוק שלו היה מוצדק, כי באתגרים גם כך הוא לא עזר, ודווקא שיריה הייתה די מוצלחת. אם צריך להמר בכל זאת על יחסי הכוחות בשבט, נראה שדווקא ג'יימי היא במעין עמדת כח לא מוסברת, אבל בעצם כל מה שקורה בשבט הזה הוא לא מוסבר. בפיי לונג נראה כאילו העניינים הרבה יותר מסודרים - ברור שהברית של אהרון-טוד-אמנדה היא השולטת, כשטוד מעוניין לשלב בתור אאוטסיידרית לברית הזו גם את קורטני. הבאה לעוף משם תהיה ללא ספק דניז, ואם ז'אן רובר ישוב לסורו (ולא נראה לי שהוא כל כך חזר למוטב, כמו שהעריכה בפרק הזה פשוט התמקדה לרוב בנושאים אחרים), גם הוא בסכנה. בקשר לאתגרים - באמת מקוריים ואהבתי מאוד את ה-theme שמשותף לרובם. הפעם גם אלה לא היו אתגרים פיזיים, מה שלכאורה נתן לז'אן הו סיכוי שווה, אבל כנראה שלוזרים נשארים לוזרים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מצד אחד אני ממש אוהבת את העונה הזו, ונהנית ממנה. מצד שני, אני לא עד כדי כך מתעמקת בפרקים ומגלה מלא דברים רק כשאני קוראת פה את התגובות... פרובלמטי משהו. אניהו. אני מאוהדי שריאה עוד מתחילת העונה, וכל שבוע שעובר האהדה הולכת וגוברת. כל השאר די אותו דבר מבחינתי. יעופו, ישארו, נו ביג וופ. ולמי שכתב שאין אסטרטגיה ובריתות בג'ון הו - כאילו, הלו, לא ראית 4 אנשים במים יושבים ומדברים את מי להעיף? זה נשמע כמו פור פרסון אליינס טו מי...

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ממש לא פור פרסון אליינס. פשוט החלטה של השבט כשברור לשניים האחרים שהם מועמדים. אני חושב שזה משהו כמו ג'יימי-אריק-שריאה ופי-ג'י ופרוסטי מכורח הנסיבות ביחד.

../images/Emo58.gif

אני כל הזמן הזה רציתי שהדייב הזה יעוף ודווקא בפרק הזה לא ממש רציתי שהוא יעוף כמו שרציתי שהשיריה המפגרת הזו תעוף.. בוא'נה כושים באמת יוצאים בסדרה חרא של אנשים !!! אני בכל הקטע הזה עדיין לא מבינה את השבט של קורטני, הם מעדיפים להושיב אותה באתגר פרס בידיעה שהיא תשחק באתגר החסינות, תנו לבחורה לנוח בחסינות וקחו אותה לאתגר פרס. תנו לה גם את הכבוד שמגיע לה - אני אמות אם היא לא תגיע לפיינל 4.. היא הכי מעניינת שם.. אני חוזה שבפרק הבא ששירייה תעוף.

Little Savage

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. סוף סוף דייב הקרציה הזה עף. הוא היה ממש מטרד. האתגרים היו ממש מושקעים (וגם בפרקים הקודמים), ונקווה שההפקה תמשיך באותו קו. לא מעט זמן חשבתי על כך, שיכול להיות ממש מגניב אם תהיה עונה בסין. השילוב של התרבות והיסטוריה המקומית, יחד עם הנוף הייחודי למזרח הרחוק, יוצר לנו עונה מעניינת בלי שום קשר למתרחש בין המתמודדים. זה מוסיף כ"כ הרבה לעונה כשבוחרים מיקום מעניין (בגלל זה אהבתי במיוחד את עונה 11). אני מצפה בקוצר רוח שתהיה גם עונה בהודו. זה יכול להיות ממש יפה. גם עונה במדינה ערבית יכולתה להיות מעניינת (אך גם מסוכנת
)

Boran

New member
דוקא הישרדות 4

היתה אמורה להיות בירדן, ולהיקרא "survivor: arabia", אבל בדיוק אז היה 9-11 והחליטו לבטל

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

דייב היה בלתי מזיק והוא עשה הרבה במחנה ככה שמבחינה אסטרטגית אני לא חושב שלהעיף אותו היה מהלך נכון אבל לחיות עם בן אדם כזה נראה מאוד מעיק ככה שאני מבין את ההחלטה. בסופו של דבר הוא היה מאוד חלש באתגרים ושריאה היתה חזקה בכולם ולמרות שהגישה שלה היתה ממש ילדותית וגועלית הפרק היה מעט הגיון במה שהיא אמרה, חבל להתיש את עצמך לפני אתגר חסינות. עושה רושם שמלבד גיימי האנשים בצוות הזה לא ממש יודעים מה הם עושים, אין שם באמת בריתות וכל החלטה תלויה במצב קיים ולא באסטרטגיה עליונה. השבט האדום ממש מטופש, אני לא מבין מה הפואנטה לתת לקורטני לשבת בכל האתגרי פרס ולהשתתף באתגרי חסינות. אם בשבט הקודם יש אנשים שלא יודעים מה הם עושים בשבט הזה יש אנשים שיודעים מה הם עושים אבל הם ממש ממש טפשים. איכשהו טוד מקבל עריכה של בן אדם מאוד אסטרטגי וחכם למרות שאני מקבל רושם ממנו שהוא בעיקר דיבורים וכשהוא יצטרך להעיף בן אדם שהוא מחבב או יצר ברית איתו לאורך זמן תהיה לו בעיה רצינית.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט עונה נחמדה. כמובן שעדין היא לא מגיעה לקרסוליים של 12 ו-13 לדעתי אבל עדיין מעניין לראות. מבחינתי שג'יימי וטוד יהיו הפיינל 2. להם הכי מגיע בנתיים לשחק במשחק. טוד מעריץ שרוף של הסדרה מגיל 16? אולי נצרף אותו לפורום? קורטני, אם היא תישאר עוד פרק אחד היא תהפוך לאנורקסית. העצמות שלה מפחידות אותי. לא ראו אותה אוכלת באתגר פרס. אריק, נכון הוא חתיך. אבל מה הוא עשה עד עכשיו? למי איכפת שהוא בתול ושהוא וג'יימי יפלרטטו בפרק הבא. הייתי בעדו בפרק הראשון אבל לא יהיה ממש איכפת לי אם הוא יעוף. בכל מקרה לא יגיע לו (לפי הפרקים עד עכשיו) לנצח. באמת ההפקה שיחקה אותה אם הנושא שח העונה. פעם ראשונה אולי שיש נושא מוגדר ומוטיב קבוע בעונה. מקווה שיהיה טויסט נחמד בפרק הבא. אני אוהבת טויסטים...

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif

עונה מצויינת... עולה על 12-13 בענק! וגם על 14 שדווקא די אהבתי. הפורמט מצויין- יש נושא של סין והאתגרים ממש משובחים ומושקעים. אני ממש נהנה מזה. אריק חמוד- הוא בתול? מוזר:-S הוא מוסיקאי.. הכי מתאים לו להיות רוקיסט פלצן וזיין על. נו טוב... וג'יימי- היא נראת בלתי מזיקה כזאת. אני לא משוגע על רומנים בסדרה- אדם וקנדיס תכלס סתם היו מעצבנים. שירייה ממש התחבבה עליי. היא תכלס כן חזקה באתגרים- זה שהיא די פישלה בחסינות, קורה. בחסינות הקודמת זכו תכלס בזכותה. וברור שהיא עדיפה על דייב הנקניק הזה... גאד הוא כזה מעצבן! שמתם לב שהתיאור שלו היה בשני פרקים הראשונים "former model" ובשני פרקים האחרונים זה הפך ל"bartender". מה קרה- רצו לתת לו דימוי רציני יותר? שבט די מעצבן... PG מעצבנת ממש וגם פרוסטי. אני מקווה שאריק וג'יימי ישארו- אין לי יותר מידי סימפתיה לאחרים. אני ממש אוהב את טוד, אמנדה ואארון- אני מקווה שהם יגיעו רחוק. ואלא אם כן יהיה איזה טוויסט מעצבן כזה כמו האחד שדפק את בריאן בגואטמלה, נראה לי שהם אכן יגיעו רחוק. הפרס שהם זכו בו היה מעולה. אחת העונות המוצלחות! מזל שהישרדות תפסו את עצמם בידיים...

למעלה