השרדות 1504

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

Best. Challenges. EVER. מפתיע כל פעם מחדש כמה שTheme מוצלח ומושקע תורם לעונה. פשוט כיף. ועכשיו כשדייב הלך סוף-סוף, אני מקווה שעוד כמה(PG למשל) יקבלו קצת אקסטרה פייס-טיים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מגיע ח"ח להפקה על האתגרים. כל האתגרים עד עכשיו היו ממש טובים ומקוריים. סוף סוף דייב הלך הביתה. למרות שגם שריה לא משהו. פיי לונג ממשיכים להיות הרבה יותר מעניינים מז'אן הו, וחוץ מז'אן רוברט וג'ייס, כולם שם אחלה.

../images/Emo58.gif

דווקא לי ההילוכים האיטיים די מציקים אבל ממש לא משנה. החלטה טובה של ז'אן-הו, שסביר להניח הונעה ע"י ג'יימי. היא היחידה מהשבט שיודעת על אליל החסינות. בדיוק כמו טוד בפיילונג. לעומת זאת, החלטה רעה מאוד של ז'אן רוברט. אם הוא היה יוצא לדוג עם דניס במקום אהרון, הוא היה יכול לטעון שהוא מספק מזון לשבט ובכך מגביר את ערכו. אני ממש מקווה שלא יהיה סוויצ'רו. שיתנו לשבט הצהוב להיכחד על כל מפגעיו (ע"ע פרוסטי המעיק, אריק הבתול וג'יימי והצעיף המגוחך שלה). אה כן, אני גם מקווה שהעונה הם חוזרים לפיינל 2 ולא לפיינל 3 והמודח/ת הבא/ה לא יהיה מושבע. יודח ז'אן רוברט!

De fire

New member
../images/Emo58.gif

האפקטים האלה מרגישים כ"כ כמו פרק של פאוור ריינג'רס. אני מקווה שזה לא טרנד חדש.

כ"כ לא הייתי רואה פאוור ריינגרס

איכס שנאתי את זה זה היה מזעזע.. אבל אהבתי שם את הוורודה... קימברלי קראו לה?

De fire

New member
כן. אלוהים יודע למה ואיך אתה זוכר את זה

לדעתי זה משודר בגירסה כזו או אחרת עד היום. אלוהים יודע איך תוכנית שבה כל שבוע יש נוסחה קבועה (נאבקים במפלצת->מפלצת גדלה->מביאים רובוטריק וקוראים לו בשם אחר כדי לא לשלם תמלוגים->מפוצצים מפלצת ולומדים בדרך לקח חשוב אך משעשע על החיים ועל חברות) הצליחה כ"כ. תמיד חשבתי גם למה הם לא קוראים למגה זורד הזה מההתחלה, זה יכל לחסוך מלא בעיות. וזו היתה הודעה אחת יותר מדי על הנושא. הודעות שמנתחות את הפאוור ריינג'רס זה לא משהו שצריך לקרות. בשום מקום בעולם.

../images/Emo58.gif

פרק מעולה. אולי אני נאיבי, אבל הייתי משוכנע שכל העריכה זורמת לכיוונה של הדחתה של שריאה. הייתי מאוד מופתע (לטובה?) כשדייב עף. טוד, קורטני ואמנדה רולז!

De fire

New member
../images/Emo58.gif

לגמרי כנ"ל לגבי שאריה. העריכה הצליחה להטעות בצורה לא רעה, וכבר השלמתי עם זה שהיא תעוף ודייב המעיק ישאר. הפתעה מאוד נעימה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif ייהי! מטר איז בק!

וכן. גם אני חשבתי שיעיפו לי את הגירל קראש שלי. שריאה רולז!!

verdax

New member
../images/Emo58.gif

האתגרים אכן חדשניים העונה, אבל אני מחכה שיהיו כבר אתגרים שלא דורשים סתם כח פיסי או זריקות מדויקות, אלה בד"כ האתגרים המעניינים יותר וכל השחקנים יכולים לתרום משהו ויהיה יותר איזון מבחינת הכוח של ג'יימס ואהרון באותו השבט. גם אני לא ממש מתלהב מהאפקטים החדשים. סדרות ריאלטי צריכות לשאוף להיראות (לפחות להיראות) אמינות כמה שיותר, כי בריאלטי העריכה מאוד חשובה.. האפקטים של הקונג-פו סתם פוגמים בריאליזם, וחוץ מזה הם עשויים ממש רע! אני לא חושב שהרמז השלישי שטוד קיבל תורם לו במיוחד, אני לא הצלחתי להבין איך זה מתקשר למיקום החסינות. הרמז הראשון והשני היו הרבה יותר משמעותיים וזה צריך להיות הפוך. מה שכן, הוא קיבל גם את הרמז השני יחד עם השלישי שהחסינות לא נמצאת על הקרקע, כך שהוא אמור למצוא את זה. בלי קרייזי דייב זולנדר אני חושב שהשבט הצהוב יתפקד הרבה יותר טוב. ובכל מקרה אם הם יפסידו אז שריה (another big angry black women) תעוף כנראה, לא הפסד גדול.

../images/Emo58.gif

יששש דייב עף! תודה לאל! למרות שלפי הטרבל קנסייל היה ניראה כאילו דווקא שאריה עמדה לעוף וזה ממש הלחיץ אותי! מה שמרגיז אותי עכשיו זה שהייתה להם את ההזדמנות להעיף את דייב עוד לפני כן אבל הם העיפו את אשלי... אם הם היו מעיפים כבר אז את דייב אולי אשלי היתה מתקדמת עוד הרבה במשחק.. בעסה לעוף בגלל טעות אנוש
בעיקרון היה פרק דיי משעמם... האתגרים היו מאוד רדומים, היה אבל משעשע לראות את הדייג מוציא מהברווזים את הדגים
והתלבושת של גלדיאטור דווקא מחמיאה לשאריה
שמחתי שדייב הביא לטוד את הרמז לאליל (ואחרי זה עף ככה שטוד לא חייב לו כלום!) ואני מאמין שהוא גם ימצא אותו... הוא ניראה לי הכי אינטיליגנט שם... לא סתם הוא הפייבוריט שלי
קיצר פרק יחסית רדום אבל נדרש בגלל ההעפה.... אהמ.. שבוע הבא מיזוג?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איזה תחרויות אדירות. מעניין למה התחרות פרס היתה בטרייבל. מה שכן, פיי לונג יצאו אידיוטים שהם הושיבו את קורטני בצד בתחרות פרס. התחרות הזו לא דרשה כוח פיזי גדול, ויש סיכוי שהאתגר הבא כן ידרוש, ואז קורטני תהיה חייבת להשתתף. התחרות חסינות היתה מדהימה, גם כל איך שעשו את הזירה, עם המנהרה בכניסה והכל. מה שכן, התחרות היתה לי ממש קצרה, חבל שלא עשו אותה יותר ארוכה. היו שם מספיק כדים, היו יכולים לעשות עוד שלושה סיבובים, או לשחק עד ששבט אחד מוריד את כל הכדים של השבט השני או משהו...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שתחרות הפרס הייתה בטרייבל כי זה המקום הכי גבוה וזיקוקים עדיף לעשות ממקום גבוה ומרוחק מהחיות ולא כדאי שזה יהיה ממש בתוך היער ליד החיות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

שיריה די עלתה לי על העצבים בפרק הזה. שונא עצלנים והיא נותנת דוגמא חיה לסטיגמה של השחור העצלן - המודל אותו העלו לרמת אמנות רמונה וג'ארביס בעונה ה-1, וגם שון בעונה 4. נראה איך ג'ון הו מתמודדים בלי דייב - לדעתי השבט הזה בדרך להכחדה טוטאלית ואני לא רואה אותם מצליחים לשחזר את הנצחון הבודד בפרק הקודם. אהבתי מאוד את אתגר החסינות - רק הבאסה היא שבגלל האפקטים של ההילוך איטי ידעת מראש אם זריקה מובילה לפגיעה וכל המתח שהיה צריך להימשך עוד שניה או שתיים נגמר על התחלת הזריקה. למטה קצת על הפרומו לפרק הבא : אז יש טוויסט. לא יודע אם זה לטובה או לרעה - אין לי ממש פייבוריטים שאני מפחד שטוויסט כזה ידפוק להם את המשחק ואני רק מקווה שהוא יתרום ויעשה את העונה לעוד יותר מעניינת.

למעלה