השקר של פואד.

כמה אפשר לסבול מהשקרים של הימנים...

כרגיל הימנים משקרים חופשי בלי בושה בכלל !! שקר ראשון,"כל "ההטבות" הגדולות והמדוברות שמקבלים בהתנחלויות הסתכמו בשנה שעברה ב-130 מיליון ש"ח בלבד". 130 מיליון ש"ח???????????????????? איך אין לך את הבושה לשקר, בוא תראה איך אני מוציא לך את השקר, השקר העלוב שלך. יש לנו בבית ספר כמה מתנחלות שעושות שירות לאומי, ולא עובר שיעור בלי שאנחנו רבים על פוליטיקה. והן אומרות בעצמן, הן מודות בזה !! שנותנים הרבה כסף להתנחלויות ופעם שאלתי אותן כמה בערך, הן אמרו כמה מיליארדים !!!!!!!!! אז מאיפה השקר העלוב הזה שנותנים להתנחלויות רק 130 מיליון?!? 130 מיליון ועוד אתה מדבר איתי על שקלים !!!!!!!!!!!!!!! אפשר פשוט להשתגע מהימנים השקרנים, ממציאים כל יום שקרים חדשים והקטע זה שאתם מאמינים בשקרים העלובים שלכם. נמאס כמה אפשר לשקר. רק מיליוני שקלים ראש הממשלה נתן להם בכדי לבנות כבישים עוקפים, אז איך אתה משקר שנותנים להם בסה"כ 130 מיליון ש"ח, שקר עלוב ומסכן. דבר שני, חוק הנגב??????????? אתה בוכה לי על חוק הנגב, תתבייש לך. חוק הנגב אמור לשפר את חייהם של תושבי הנגב, כן תושבי הנגב בתוך א"י בתוך הקו הירוק, לא כמו ההתנחלויות שהם נמצאים בכלל בשטח של הפלסטינים, ושם משקיעים מיליארדים על גבי מיליארדים העיקר להחזיק שם יהודים שנהרגים מדי יום. ועוד אתה בא וכותב יעני אתה יודע יותר טוב משר הבטחון, בן אדם שישב בממשלה עצמה ויודע יותר טוב ממך וכל אדם אחר בפורום הזה לאן הלכו הכספים. אז אתה בא וכותב כאלה שקרים, איך אתה לא מתבייש ימני שקרן.

Moledet972

New member
תגובה.

ברור שלמגזר היהודי ביש"ע הולך הרבה יותר כסף. יש עניינים של חינוך, רווחה, תשתיות, בטחון וכו´. ההטבות במס ליש"ע הן 130 מיליון שקל. בעקרון לפי עניין סטטיסטי, צריכים ללכת ליש"ע כ-5 מיליארד שקלים(חלוקה לפי אוכלוסייה). ברור שהולך גם כסף לבטחון - אבל התושבים לא נהנים מהכסף הזה. הם נהנים רק מה 5%-7% הטבה במס הכנסה שהם מקבלים(שאפילו בעיר שאני גר בה ההטבה גבוה יותר - ואני לא גר ב"התנחלות")

EverMan

New member
לא נהנים מזה ?!

ברור שהם נהנים מזה ! הם מממרים ודופקים לפלשתינאים את החיים , וצה"ל מגן עליהם.

yoavl1

New member
לא נהנים?

מה מהנה בלקבל הנחות במיסים ע"ח אלה שיושבים בתוך ישראל? צודק!

Moledet972

New member
תקרא מה שרשמתי.

אמרתי שהם נהנים רק מ 130 מיליון השקלים(כלומר, שאר הכסף זה או כסף שהולך לשרותים שכל אזרחי המדינה מקבלים - חינוך, רווחה וכו´, או בטחון). הם לא מקבלים את ההנחות ע"ח אנשים אחרים. בקריית שמונה ובנגב ההקלות במס יותר גדולות. ואפילו אני, שגר בישוב שמוגדר כישוב "ספר"(למרות שאני לא מבין מה היא הסיבה לכך), מקבל הנחה במס ע"ח תושבי גוש דן. בעצם - כל אזרח שאינו גר במישור החוף בין אשדוד לקריות - מקבל הטבות במס!

EverMan

New member
אלו יישובי קו עימות אין כל קשר

ההטבות הטוטאליות שלהם הם ענקיות ... לא מקובל ! בישראל לא לוקחים החוק לידיים !

EverMan

New member
בקיצור

אתה לא יכול לחשב בצורה כזו .. כי מצד אחד אתה מוריד את כללללל ההטבות הביטחוניות , חקלאיות וכו´ מיש"ע ומוסיף אותם לנגב. זו צביעות ושקר. תציב את כללללללל המספרים לשני הצדדים ואז תדבר.

Moledet972

New member
אילו מספרים להציב?

אין "הטבות" בטחוניות. הבטחון ביש"ע פחות טוב מאשר בנגב. הנגב הוא אחד המקומות הבטוחים בארץ. הטבות חקלאיות... יש המון הטבות חקלאיות לקיבוצים. כנראה שיש גם הטבות חקלאיות לשאר החקלאים בארץ.

EverMan

New member
הטבות ביטחוניות משמע

שכל פאקינג מאחז יש בו פלוגה וחצי. בקיצור - עד שאתה לא מציב את כל הגורמים באזור - ביטחון , חקלאות , מיסים נוספים , בקיצור - כל הכסף שמוזרם לשם. (כמו שהבאת את הנגב) אתה לא יכול להגיד דבר.

Moledet972

New member
לא משנה כמה כסף הולך ליש"ע.

אם אתה אומר שצריך להפסיק את הבטחון השוטף ביש"ע, אז אתה כבר מדבר על פינוי היישובים שם. העבודה פרשה על רקע אי פינוי יישובים או מאחזים? היא פרשה על רקע הטבות המס!

EverMan

New member
היא פרשה על רקע הכל ביחד.

לא צריך להפסיק את הבטחון השוטף. אבל בטחון על מאחז של משיח וחצי חתול לא מקובל עליי. זה דבר מוגזם. על יישובים קיימים ומבוססים - אין ברירה כבר. אבל כל המאחזים וכל הגושי התנחלויות האסטרטגיות - לפנות ומייד. זה בזבוז כסף אדיר. ועל זה הם לא הצביעו.

אוקיי, אז

אני אלך ואשאל 10 פלסטינים אם הם תומכים בטרור. אני אחפש 10 שיענו לי "כן", והנה לך: כל הערבים טרוריסטים כולם רוצים להשמיד את ישראל וכולם שקרנים. שמאלני בוגד.

צבוע מושתן

מעניין שאתה לא מתקן ולא מעיר ל"צהוב" שבכל הודעה שלו דוחף קללות על ימנים. אם היית באמת רוצה שתיפסק השנאה הזו, היית דואג לרסן את המחנה שלך, אבל אני רגיל לצביעות המתחסדת והשמאלנית שלך!

yoavl1

New member
אתה יודע משהו?

על שקרים נכנסים לכלא על בגידה מוצאים להורג. זה נכון שהייתי פחות מודע לגידופים מהצד השמאלי, כי זה לא הרגיז אותי אישית, ואתה צודק, זה לא בסדר. אבל אתה כדי לתקן את המצב קורא לו בוגד? אני באמת חושב שזו דוגמה טובה למצב בינינו לבין הפלסטינים. יש מעגל קסמים מזויע שאנחנו יכולים לצאת ממנו אבל רק ממשיכים להסתובב בו. פיגוע, גורר הרג חפים משפע שגורר רצון תגובה שגורר חומת מגן שגורר מוטיבציית על וירי טילים וכו´ וכו´ וכו´... מבלי להתייחס למי צודק ומי לא. לא מכבים שריפה עם שמן...וזה מה שאתה עושה.

אז מה אתה מציע?

להכנע רק כדי לשבור את המעגל? בשביל זה כל כך חשוב להבין את המנטליות הערבית- מי שמוותר- נתפס ככנוע, כמושפל. ואני לא הראשון שאומר זאת, קדמו לי טובי הפרשנים. אני לא מנסה לתקן שום מצב, כי זה לא מעניין אותי אם המעגל הזה ימשך או לא. אנחנו מנסים לשמור על לשונינו רק כדי להפסיק את השנאה, ופתאום בא הצהוב הזה ומקלל את הימין. מה אתה רוצה, שאני אשתוק ואתן לו להמשיך לקלל? לא, אני לא אשתוק, והשמאלני האלים הזה צריך להבין שהוא לא יכול לירות מילים לכל כיוון בלי לשאת בתוצאות! חוצמזה, במעגל קסמים שכזה, צריך להבין מי התחיל כדי להפסיק אותו. הפלסטינים התחילו עם האלימות לאחר שהתקרבו משמעותית למדינה ולהפסקת השנאה. אם אנו ניסוג, ניתן להם לבנות מחדש את רשת הטרור שהם כה התאמצו לבנות גם בתקופות שלום ושקט. הכל היה מתוכנן, ולכן אם ניסוג- ניתן להם להתארגן מחדש. לכן- הפתרון הוא- טרנספר. חילופי אוכלוסין. אנחנו פה, הם שם. כך יפסק לתמיד המעגל הזה.

למעלה