השקר של פואד.

Moledet972

New member
???????????

תגידו לי, השמאל השתגע אצלנו??? התורכים הם ערבים, אבל הבדואים לא??? הערבים בעבר כולם היו בדואים!(כמעט כולם).

shay or eli

New member
טוב תשמע

לא חקרתי בנבכי ההיסטוריה הלאומית של הבדואים, אבל בד"כ נהוג לשייך אותם כקבוצה שונה מערביי ישראל.

EverMan

New member
תלמד קצת את תולדות ארץ ישראל

הבדואים שונים בחוק ובתרבות מערביי ישראל. הממשלה דיי העיפה אותם בכוח מהאוהלים שלהם והכריחה אותם לעבור לבתי קבע. זה לא היה בחירה שלהם. ולא - תתפלא , יש ישובים שערבים לא נכנסים אליהם. ~כרמיאל ענבר השתעל~ ערבים לא קונים פה בתים כי יש להם יותר מקצת בעיות בנידון. הערבים מגדלים את הישובים שלהם כי אין להם ברירה. הם לא מסוגלים להתפתח לשום מקום אחר. מלבד העיר העתיקה בחיפה/עכו/יפו והכפרים שלהם כיום. תפסיק לדחוף ראשך לחול.

Moledet972

New member
לפי מה שאני יודע בתולדות ארץ ישראל

לא היו פה כמעט ערבים. מלבד ידידנו מהתמונה(המופתי אם אתה לא מזהה).

EverMan

New member
כמה אנשים היו לדעתך

בכל אסיה ואירופה לפני 200 שנה ? הפרופורציות השתנו.

Moledet972

New member
לפי מה שאני יודע, היו בעולם לפני

200 שנים כמיליארד וחצי בני אדם. בכל מקרה - כמעט כל הערבים שנוספו לאוכלוסיית הארץ באו כמהגרים.

EverMan

New member
מה זה משנה ?

היו פה פחות יהודים מאשר ערבים. ואלו שכן גרו פה , היו תושבים בדיוק כמוך וכמוני. והם גרים פה היום 200 שנה שהיהודים לא גרו פה. הם תושבי המקום בדיוק כמוני וכמוך ואין לך שום זכות לגעת בהם.

Moledet972

New member
האדמה בארץ היא אדמת היהודים מאז

ומתמיד. כמו שהיא הייתה לפני 1400 שנים, היא גם אדמת היהודים כיום. אם הערבים לא מכירים בכך שהאדמה היא של היהודים, ואם הערבים ילחמו נגד היהודים - הערבים צריכים לעזוב.

EverMan

New member
עזוב ...

זה כבר תרצנות דתית ... מסורת אינה קובעת עובדות בשטח.

Moledet972

New member
אתה רוצה להגיד שלא חיו בארץ יהודים

לפני 1400 שנים??? אולי גם האימפריה הרומית לא הייתה קיימת? אולי זו סתם אגדה? כמעט כל הסטריון מסכים, שאפילו לפי ממצאים ארכיאלוגיים בלבד, ברור שהייתה קיימת ממלכת ישראל ("בית עומרי", לפי כתבי האשורים), והייתה קיימת ממלכת יהודה, כמו שברור שהיו קיימות ממלכות מצרים וממלכות אשור.

EverMan

New member
אני מדבר איתך על התוכן של

"הארץ תמיד הייתה שייכת ליהודים".

yoavl1

New member
אם היית מבין את המשמעות של השיר

"הילדים של חורף 73" , היית מתבייש לשים בחתימה שלך כזה דבר... מה זה אם לא שימוש ציני וללא כל הצדקה? זה מוריד מהרצינות שלך.

Moledet972

New member
אני מכיר את השיר, ואפילו הלכתי

לספריה לקרוא פרושים של "מומחים" לשיר. בכל מקרה - לדעתי אוסלו ומלחמת יום-כיפור דומים מאוד. (לא במספר ההרוגים - ביום כיפור היו פי כמה יותר הרוגים מאשר לאחר אוסלו). בשניהם - שאננות יתר וטיפשות יתר גרמו לנו לנזק רב.

Moledet972

New member
מה זאת אומרת "לא מבין בהסטוריה"?

אני נותן את דעתי על המקרים. אין פה שום עניין של "ידע".

EverMan

New member
לא אוסלו ולא יום כיפור קרו בלי

לברר דברים לפני כן , בלי שהיינו מוכנים ועוד. ביום כיפור בעקבות ההזת כוחות כל יומיים ע"י צהל והצבא המצרי נוצר מצב שישראל לא הייתה יכולה להיכנס כל הזמן לכוננות , אז הפסיקו עם זה , לא הייתה ברירה. הייתה שאננות יתר - אבל לא טיפשות ! ומהלך המלחמה היה מצויין. בנוגע לאוסלו - גם פה היו הרבה מאוד כסת"חים. הבעיה היא שמי שהמשיך אותו הוא אותו אינפנטיל שהתנגד לו ולא הבין אותו.

למעלה