השקר של סלמונלה

תגובה 2

"חלק גדול מהביצים. בישראל, כשליש, נגועות בסלמונלה. אסור לשווק אותן מחוץ לישראל ושום מדינה לא מאשרת יבוא ביצים מישראל. "

במילים אחרות אנחנו כל הזמן נדבקים בסלמונלה ולא קורה לנו כלום...

תגובה 2

"חלק גדול מהביצים. בישראל, כשליש, נגועות בסלמונלה. אסור לשווק אותן מחוץ לישראל ושום מדינה לא מאשרת יבוא ביצים מישראל. "

במילים אחרות אנחנו כל הזמן נדבקים בסלמונלה ולא קורה לנו כלום...
מסתבר שהעצלנות משתלמת, אני תמיד שמה את קרטון הביצים במקרר איך שהוא :)

רוב הזמן נח

Well-known member
באודישן האחרון שלי לביצים, שבו אני עובר ביצה ביצה .. :ROFLMAO:
גיליתי שתי ביצים סדוקות.

בלי בדיקה של ביצה ביצה זה לא היה מתגלה. לפ הכתבה אסור לאכול ביצה סדוקה.

באודישן האחרון שלי לביצים, שבו אני עובר ביצה ביצה .. :ROFLMAO:
גיליתי שתי ביצים סדוקות.

בלי בדיקה של ביצה ביצה זה לא היה מתגלה. לפ הכתבה אסור לאכול ביצה סדוקה.
הכתבה קיצונית, לעוגות אל תשתמש בביצה סדוקה, אולם לחביתה, אפשר להשתמש ללא כל פחד.
חום השמן בטיגון הורג את חיידקי הסלמונלה, זאת הסיבה שבמדינות עולם שלישי, אני אוכלת רק ביצים מטוגנות ולא מסכימה לעשייה אחרת של ביצים, גם לא לביצה קשה מטעמי זהירות מונעת, כי 100 מעלות גם מספיקות בכדי להרוג את החיידקים, אולם לא בכל המדינות, זוהי טמפרטורת הרתיחה כי בגבהים טמפרטורת הרתיחה הרבה יותר נמוכה ויכולה גם להיות רק 60 מעלות.

רוב הזמן נח

Well-known member
הכתבה קיצונית, לעוגות אל תשתמש בביצה סדוקה, אולם לחביתה, אפשר להשתמש ללא כל פחד.
חום השמן בטיגון הורג את חיידקי הסלמונלה, זאת הסיבה שבמדינות עולם שלישי, אני אוכלת רק ביצים מטוגנות ולא מסכימה לעשייה אחרת של ביצים, גם לא לביצה קשה מטעמי זהירות מונעת, כי 100 מעלות גם מספיקות בכדי להרוג את החיידקים, אולם לא בכל המדינות, זוהי טמפרטורת הרתיחה כי בגבהים טמפרטורת הרתיחה הרבה יותר נמוכה ויכולה גם להיות רק 60 מעלות.
כשאני מוציא את הביצה מהקרטון והאצבע שלי נכנסת לתוך הביצה, כי החלק שנגעתי בו סדוק/ פגום, אני מעדיף שזה יקרה בסופר ולא בבית. חובה היום לעשות אודישנים ולעבור ביצה ביצה על מנת להמנע מכל הביצים הסדוקות/ פגומות.

כשאני מוציא את הביצה מהקרטון והאצבע שלי נכנסת לתוך הביצה, כי החלק שנגעתי בו סדוק/ פגום, אני מעדיף שזה יקרה בסופר ולא בבית. חובה היום לעשות אודישנים ולעבור ביצה ביצה על מנת להמנע מכל הביצים הסדוקות/ פגומות.
אתה עוד מאלו שמבזבזים את זמנם היקר ללכת לסופר? :rolleyes:

אפשר לסמוך שבמשלוח יבדקו לי שלא יגיעו ביצים סדוקות? שלא יגיע אבוקדו מעוך?
שהבשר יגיע ישירות מהסופר למקרר ולא יעמוד שם דקות ארוכות בחוץ?
מצלמים, שולחים לשירות לקוחות ומקבלים זיכוי.
תעשה את זה מס' פעמים, הרשת תדאג שתקבל סחורה לא פגומה.

רוב הזמן נח

Well-known member
אפשר לשים לב להבדלים בביצים. לחנות כל פעם מגיעים ביצים ממקור גידול אחר.

ויש פעמים שהביצים נראים טוב או טוב אבל עם קצת פגמים שאפשר לנפות. ויש פעמים שהביצים נראים ממש גרוע שאין טעם בכלל לעשות אודישנים.

למעלה