השקעות בנירות ערך

marinaghost

New member
מישהו יכול לעזור עם השאלות אג"ח

יש שאת שאלה 7.. אני פשוט לא מבינה למה לא יוצא לי מה שכתוב שם.. איך אני מגיעה לתשובה אם אני יודעת כבר את התשובה ל6.. איך מהוונים את זה עכשיו 5 חודשים? לא הולך לי.. תודה לעונים

anatlevi

New member
לגבי שאלה 7

קודם כל אפשר להתייחס לחודשים כשנים ואז זה הרבה יותר קל (כי הכל במונחי חודשים אז זה לא משנה) אז צריך לחשב את האיגרת רגיל ולהתעלם לרגע מהשטות עם ה- 5 חודשים (או שנים). אחרי שמוצאים את הערך נוכחי נחלק אותו ב- 1.01 בחזקת 4 וזו התשובה. הסיבה לכך שזה בחזקת 4 ולא 5 היא שהרי מעוד 4 חודשים נתחיל להיות במצב הנורמאלי שמקבלים תשלום בסוף החודש (או שנה אם המרנו את זה לשנים) ולמצב ה"נורמאלי" הזה חיפשנו את הערך הנוכחי שמצאנו קודם (כשהתעלמנו מה- 5 חודשים)

lime86

New member
עזרה במולה!!!!!!

העלו כאן באתר קובץ של 60 עמודים בערך- הוא מספיק ללמוד איתו? יש למשהו חומר שיכול לעלות שעוזר? מבחנים/סכומים?

marinaghost

New member
החומר שהעלו לא קשור

תעבור על המצגות שלו ותעשה את התרגילים.. ורק ככה תהיה מוכן (בהנחה שאין לך את המחברת שלו..) המחברת ממש חשובה כי ישה בה דוגמאות וזה עוזר להבין את התרגילים שהוא נתן

שלב טרום פתיחה - פתיחה

הבנתי שבשלב הטרום מוזרמים פקודות ונקבע שער תיאורטי, שבשלב הפתיחה מוזרמים פקודות נקבע שער הפתיחה. השאלות: 1. האם בפתיחה יש ממש מסחר? או שהוא מתרחש רק ברציף? 2. למה במצגת רשום שפקודת LMT היא בטרום פתיחה ולא בפתיחה עצמה?

תשובות לשאלות 17-23 במסחר וקביעת שער מניות

כרגיל בערבון מוגבל... אשמח לתגובות 17) ד 18) ד 19) ג 20) ד 21) ה 22)ה 23) שער 156. קונים מי שהציע 156-158, מוכרים מי שהציעו 152-153

אתה מתכוון לחלק המילולי

או לאג"ח (יש תשובות בסוגריים) ואופציות (עכשיו אני עושה) ? אם למילולי תשאל משהו ספציפי אחרת כל היום אני יקליד במחשב...

marinaghost

New member
אחרי האג"ח יש אמריקאי..

אז את התשובות לזה הייתי שמחה לקבל..

realistic1

New member
אם הכוונה לשאלות שמתחילות ב..

1) "היחס בין סיכון לתשואה".. לי יצא ככה- וברור שזה בערבון מוגבל: 1- א 2- ה 3- לא עשיתי 4- ב 5- א 6- ד 8- אני בדילמה:זה אמור להיות א' לא?

marinaghost

New member
נלחץ לי אנטר בלי כוונה..

ההמשך: 1: א 2-נראה לי שזה א.. אבל זה לא ממש ברור.. כי יכול להיות שגם ה.. זה לא מנוסח טוב.. 3 -א 4 ב 5 א 6 ד 8 א - הגיוני שזה א.. אבל זה גם מנוסח לא טוב 13 א 14 א זה לאן הגעתי so far

המשך תשובות

17) אין לי מושג... בבקשה הסברים 18) ב 19) ב?? 20) א 21) א 22) ג 23) א 24) ט 26) א 29) בבקשה הסברים 30) א 31) d1=0.27 d2=0.16 ואי אפשר להמשיך בלי נתונים בטבלה. 32) p(x)= 29.7 הכדור אצלכם...

marinaghost

New member
תשובות שלי

17: לא הבנתי גם.. אבל נראה לי הכוונה ל-ג 18-19 אותו דבר 20 יצא לי ה... 23 יצא לי ד, אבל גם א נכונה... אז איזו תשובה נכונה פה? 24-26 אותו דבר 29 יוצא ג, יש דוגמא שהוא עשה בכיתה לזה..נניח לפי אופציה א: המחיר שלה כרגע הוא 30. המחיר עולה ל-132 וזה אומר שזה 0.1, נכפיל את זה במנוף שך אופציה ויוצא 0.4. זאת אומרת שהגידול במחירה של האופציה הוא 30*1.4 וזה יוצא 42. אותו דבר לגבי אופציה 2 30 יוצא ג 31 באמת אי אפשר להמשיך. זהו בינתיים.. עוד מישהו רוצה לבדוק אותנו?

למעלה