כמה מילים..:
קופי וארט ומאייר וביצועיסט, איי איי איי, לאן נסחפנו, תזכרו שמדובר בחנות צעצועים מקומית לקהל המקומי ולא באורנג' או סלקום לכל המדינה- ובעניין בעל עיתון שרוצה לשמור על הלקוח... אני לא יודעת באיזה עיר אתה גר, ואני מניחה שבתל אביב האיכות של הפרסומות המקומיות היא יחסית גבוהה, אבל באזור שלי.. הזמן המוקצב להכנת מודעה פרסומית ב"מחלקת הגרפיקה" של המערכת הוא כ30 דקות - נראה לי שזה לא מספיק זמן לעשות מודעה טובה ואיכותית, ולכן גם המודעות בעיתונים אצלנו נראות כמו שהן נראות (מצ"ב דוגמה, טשטשתי את השם כדי לא לעשות להם פרסומת שלילית למרות ש. ) גרפיקאי שלוקח לו יותר זמן לעשות את זה, מפוטר בשלב מסויים, כי תכלס באמת אין להם זמן להשקיע בחשיבה או ביצירתיות, בצבעים או בפונטים (רוב העיתון מבוסס על פונטים חינמיים מהאינטרנט) - גרפיקאי אחד, גג שניים, צריכים להתמודד עם סדר גודל של 40 מודעות, פרסומות ופלאיירים, עוד 30 מודעות אינצ'ים בלוח (דרושים, דירות וכו'), לעמד (באינדיזיין או אפילו בפריהנד 6 בחלק מהמקרים), לעבד את התמונות של הכתבות ולהכין קפה. לעצמם לפחות.. ב4 ימים. מיום א' עד יום רביעי בלילה כשהעיתון נסגר. העסקים המקומיים רגילים שזו הרמה של הפרסומות, וזה גם המקום היחיד שאפשר לפרסם בו, לכן בעל העיתון שומר על הלקוח ככה או ככה.