השקט שאחרי הסערה....

• פותח הנושא B T1
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
גלי ה"פרחה" (נאמר בחיבה יתרה)

והיפה, (ראיתי במו עיני), יפים הם חתוליך ושאר חיותיך. ושוב מצטערת על לכתה של סינדי. את יודעת, כאחת שעוקבת אחרי חתולים, נוכחתי לדעת שאצלם, הנקבות הן ה"וילדע חייס", ודווקא משום מה, הזכרים רגועים יותר. איך הצלחת לגדל חתול בומבילה של 10 קילו?! כרמן שלי היא רק 7 קילו, עם דיאטה ואוכל רפואי, שאני די מקפידה על כך לאחר ההפחדות של הווטרינר.

גלי®

New member
היי מתוקתי, אצלי בבית, הרוב הן

נקבות, כך שאני בהחלט יכולה להעיד שיש ביניהן מכשפות רציניות... בילי-דבילי הוא הזכר החתולי היחיד... כיום, הוא שוקל 10 קילו (מסכן, מורעב...:) ), אבל כשהגיע אלי,יחד עם בל אחותו, הם היו בני כמה ימים ובתת משקל רציני...רוצה לשמוע משהו עוד יותר מצחיק ? הוא צמחוני, לא נוגע בבשר בכלל... חי על אוכל יבש וירקות מבושלים... לעומתו, מיקה, שגם היא הגיעה בגיל כמה ימים, טורפת בשר רצינית, ומזמן לא שקלתי אותה, אבל אני די בטוחה, לפי המשקל שלה כשהיא "מתעופפת" לכיוון שלי, שגם היא בסביבות המשקל הזה...

דרדרית

New member
גלי- יופי של תמונות. מכשפות או לא..

נראה שיש לך שם משפחה מכובדת.

ברק 188

New member
גלי יפים חיתוליך ../images/Emo52.gif חתוליך ../images/Emo13.gif

אה...הגומבוץ הזכיר נשכחות. ובמקום זה קוסקוס מזכיר את היום הזה. מחר... מי יודע אולי מאמא ליגה אחרת .

גלי®

New member
יהודית, תיקון טעות: אני עובדת אצלם,

בתמורה, הם נותנים לי לגור איתם ולהנות מקצת צומי שלהם ... :)))

sabajakov

New member
ובקשר למושג Paraszt

הייתי מתרגם כאיכר, חקלאי. זה מה שכתוב בתעודת הזהות שלי, ואינני יודע כל סיבה שהיא שאני צריך להסתיר, או להתבייש בכך. הייתי אומר שאפילו אני גאה להמנות בין אלה שמעבדים את האדמה!

jud1001

New member
גליל טרם הדביקו לי..אבל..../images/Emo41.gif

עכשיו אני רואה כמה צדקתי ששלחתי ל"ההוא" כל כך הרבה פרחים.. הוא עורר אותי לפנטזיה כל כך חלומית.. אני.. עיזים.. פרות.. ירוק.. פרחים.. פיתה ובצל.. מיים ממימיה.. לבושה בגלביה רקומה.. אי שם בגליל.. שמיים כחולים..שמש נעימה.. תגידו אתם.. לא חלומי?..

למעלה