השקט שאחרי הסערה....

• פותח הנושא B T1
  • פורסם בתאריך

B T1

New member
השקט שאחרי הסערה....

או שאין לכם מה לומר בבוקר נאה זה. אז בוקר טוב לכוווולם ושימותו הקנאים. (או לפחות שיסבלו ארוכות) (האיקונים של תפוז, עוד לא התעוררו הבוקר)

גלי®

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב, איש נחמד... רוצה כמה

תמונות חתולים בשביל שהקנאים באמת ימותו ? :))))

B T1

New member
גלי-תודה לך...

גם וגם. גם רוצה תמונות חתולים וגם שהקנאים ימותו. (עיסקת חבילה-שתיים במחיר אחד)

גלי®

New member
בקשתך - צו היא לי, במיוחד כשהיא

עולה עם הרצון שלי להשוויץ ביפיופים שלי...:)))... (כתבתי "צו" לא "צב", תפסיק לצחוק שם...:)))) ) הראשונה, האהובה המקסימה שלי, שנפטרה ביום שישי האחרון - סינדי...

גלי®

New member
אחריה, אחותה היפהפיה ורחבת הלב

ברבי, שמהווה את שמיכת הברכיים הטבעית שלי... היא כ"כ מזדהה איתי, שגם איתה אסור לדבר לפני הקפה הראשון של הבוקר.... :)

גלי®

New member
אחרי שתי היפות האלו, באים בל ובילי,

הוא - 10 קילו חתול וטוב לב אינסופי, היא פולניה קוטרית, מכשפה אמיתית ולא צפויה... כאן בתמונה היא מלקקת אותו, פשוט בגלל שהיא לא אוהבת לאכול "מלוכלך"...:)))

גלי®

New member
אחריהם, באה מיקה, חתולת-ענק עם

נפש מתוסבכת להפליא... כל פסיכולוג-בעלי חיים היה בונה מטיפול בה וילה+בריכה...

אלהלה

New member
איזה חמודים אחד אחד אבל זותי הפרה

ממש מיוחדת במינה
מה זה הגודל הזה????????????? אפילו הפילים שלי לא מגיעים לגודל כזה. והנה עיבוד מהבוקר לתמונה של ריקי -

גלי®

New member
אחריה, מגיעה בצי (בכלל קוראים לה

גומבוץ, אבל לכו תסבירו לכאלו שלא דוברים הונגרית...:))) )

גלי®

New member
אחריה, ומאד קשור אליה, מגיע לופי,

ה"קילר-באני" שלי... מישהו רוצה לנחש מה הוא לועס ? (רמז: זו ההוככחה לכך שארנבים אינם צמחוניים...:)) )

גלי®

New member
והאחרונה חביבה, נכון לעכשיו, היא

סנורקה, בת הזוג של לופי...

B T1

New member
יפים, יפים אחד, אחד וכולם ביחד,

אבל מה הקשר בין חתול מזרח תיכוני לבין פורום הונגריה? (חוץ מהמצחיק ההוא שקוראים לו Gomboc- מה כל היתר סתם בוץ?) האם מישו מהם שר בהונגרית? או שומע אופרות? (יש מעט מאוד אופרות שהונגרים כתבו, אולי ה-Bank Ban ועוד אחד או שתיים שהעולם לא שמעה מעולם עליהם) ובכלל מה את מביאה לפורום חתולים, אפשר לקבל מהם פרעושים. (גם מהתמונות, איכסה. לא, התהיות לא שלי, אלא של ידידי המשכיל.

B T1

New member
Es macskabol lesz?

אגב- לפי חוקי הלשון בהונגרית (שידוע לי היטב) לא פותחים משפט עם המילה "ו" - " Es"

גלי®

New member
אופרות - לא , אבל הם קראו את

"מחניים" ו"צ'יבי" בשפת המקור, זה נחשב?:))) אגב: אתה, שלא תעיז להסתלבט על Gomboc, זו המצחיקולה שהגיעה מאצלך, ועוד מילה - אתה מקבל גם חשבון על הנזקים שהיא גרמה... :))))

B T1

New member
אוורדראפט-לא נחשב כנזק, אלא...

אם נגרם ישירות ע"י בן תיפוחי. חוץ מיזה , האחראיות רק ל-5 שנים. (הקבורה גם כך היתה על חשבוני)

גלי®

New member
מי מדבר על אוברדרפט ? ה"נזקונת"

הזו נוטה להפיל כל דבר שלא מחובר במסמרים למקום... עזוב את זה שהתחביב שלה זה לצאת ל"צייד חתולים" ביחד עם הקילר (הם מעלים לי אותן לארונות המטבח), לאכול ידיות של שקיות ניילון ועוד כהנה וכהנה שטיקים... חוצמזה: היא רק שנתיים אצלי, אתה רוצה כבר לקבור אותה ? :))))

גלי תודה על התמונות היפות

של בעלי החיים שאת מתגוררת איתם. אחלה של חתולים, גומבוץ במיוחד. למרות שזה מעורר את זכרוני לדברים טעמים, שמזמן כבר לא אכלתי.

למעלה