השפעה גלוציוגנית

שאמאן20

New member
השפעה גלוציוגנית

שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים על יכולות מאגיות ביחס למצב תודעה שונה שנגרם מסוגים שונים של סמים. הכוונה היא לסמים פסיכוטרפיים והלוציונים המשפיעים על המח. מצד אחד זה יכול לשנות את הטפיסה החושית של העולם. זה יכול גם לשנות את השקפתו ורמת אמונתו של המטיל. גם הדמיון וסוג הרעיונות המתקבלים משתנה. מצד שני במידה מסוימת זה משנה את המטיל... אשמח לשמוע תגובות.

CAT4

New member
למרות שקראתי את המכתב שלך

אני לא מבין מה את רוצה לשאול ומה את כותבת בו

האפור

New member
אני...

חושב שתמונה בזה בעיה, אולי זה באמת מגביר את היכולות הויוזאלית של המאג ואולי גם את היכולת לתעל את האנרגיה.. אולי בכלל זה גורם למציאת כוחות עצומים שהוא לא ידע שתמונים בו אבל צריך לזכור שהסמים משנים גם את צורת המחשב של הבנאדם.. יותר קלילה או כבדה תלוי מה ואיך ככה שגם הוא מאבד את הריכוז שלו וגם אולי את הרצון לעשות את זה והכי חשוב המיקוד יכול להעלם מהר מאוד ואינ חושב שצריכים להיות תמיד ערניים למה שקורה סביבנו בגלל האפשרות לסכנות כשמתעלים הרבה אנרגיה. אבל מצד שאני אולי אנשים עם יכולות שכליות חזקות מאוד יצליחו להתגבר על הצדדים השכליים השליליים של הסם ולהוציא ממנו את הטוב.

Weirdi

New member
גראס

גראס משנה את האלקטרוניקה במוח, וגורם לאנשים לחשוב על דברים מנקודת מבט שונה. זה שהיא שונה לא אומר שהיא נכונה. למשל- מישהי שחושבת שהיא אוהבת מישהו כי הוא מקסים, תחת השפעת גראס תתחיל לחשוב שאולי היא אוהבת אותו כי היא לא צריכה להתאמץ [דוגמא בידיונית, כמובן]. אבל זה לא בהכרח נכון- זה פשוט נראה נכון תחת השפעת הגראס. לדעתי טקסים הגיגים ומסכנות שנעשו והתקבלו תחת השפעם מריחואנה או כל חומר משנה מצב רוח אחר- צריכים להלקח בערבון מוגבל. צריך לדעת מה עושים, וצריך להכיר את הטקס ואת השפעות הגראס לפני שמנסים פעילות מאגית תחת השפעה שלו. בנוסף צריך להזהר- כי כל מיני דברים לא צפוים יכולים לקרות. אני דווקא נורא אוהבת לעשות מדיטציה תחת השפעת גראס, במיוחד של העלאת אנרגיה- וזה בעיקר כי אני מגיעה לאורגזמה מזה [לא נפשית או רגשית- פיזית]. ותמיד צריך לזכור שבישראל הגראס הוא לא חוקי. [stay in school]

שאמאן20

New member
יותר מזה

אני מדבר יותר על סמים כמו דורמאן ופטריות הזיה. הם יוצרים מציאות אחרת בראש שלנו, אולי בעזרתם אפשר לראות דברים מיוחדים או לקבל יכולות פיזיות. בתרבות האינדיאנית והאפריקאית השתמשו השאמאנים, או בשפתם הברוחו, באמצעים אלו כדי להצליח במאגיה. קיים ספר אוטוביוגרפי על אינדיאנים משבט היאקי. נכתב על ידי קרלוס קסטנדה. מדבר על הרבה אספקטים מתחום תפיסה של המציאות בעולם המיסטי. מומלץ.

למעלה