השפלה

ובאמת אני נורא מצטערת (
)

שאני לא מקבלת בסובלנות בחור שרומס בחורה ומשחק ברגשות שלה.
באמת סליחה, כמה שיפוטי מצדי

רגע, דרלינג, שמעת את הצד שלו?

ואולי לא פרשת נכון בכלל את הסיטואציה?
ואולי העולם בכללי יותר מורכב מ"שחור-לבן, צודק-טועה"?

מערכות יחסים זה מורכב, אנשים הם מורכבים,
הרבה יותר מלקבוע שמישהו שובר מישהי על סמך כמה שורות כתובות.

(אגב, זה פחות או יותר מה שכתבתי לAלון בפרטי על התגובה שלו כשהעליתי את התסכול הפרטי שלי לפני שבועיים)

לא שמעתי והאמת שזה לא משנה -

*היא* כותבת שרע לה ושהיא מרגישה מושפלת, *היא* כותבת שהיא לא יודעת איפה היא עומדת איתו.
זה מספיק לי.
זה לא משנה מה הוא מרגיש - כי אם למישהי כ"כ רע בתוך קשר, באופן עקבי, משהו שם לא עובד. למה להישאר ולסבול?

אני מסכימה איתך שיש מקום לבוא ולבחון

מחדש את הקשר, את הפלוסים והמינוסים שלו,
ולעשות את החשבון.
בשביל המלצה כזו, באמת מספיק רק לשמוע שרע לה, שהיא מרגישה מושפלת.

בשביל להגיד את המשפט "ובאמת אני נורא מצטערת שאני לא מקבלת בסובלנות בחור שרומס בחורה ומשחק ברגשות שלה" ועוד בכזאת ציניות.

יקירתי, אין בינינו ויכוח, רק שימי לב לכוח של המילים שלך, ותבחרי אותן ביתר זהירות.
לי כאב לקרוא ביקורת, גם אם היא לא היתה עליי - אלא עליו, כשבסך הכל הייתי צריכה חיבוק והקשבה.
אני לא הייתי רוצה שאף אחד יגיד ש"רומסים" אותי, כי זו השפלה בפני עצמה בעיניי.

ולתגובה הראשונה שלך דווקא מאוד התחברתי, כי באת נטו מהמקום הפרטי שלך, שגם אני מכירה ממש טוב, ויכולתי רק להבין ולהנהן בשקט.

מסכימה
וגם לא ניסחתי ברור-

המשפט הזה התייחס רק לאם וכאשר זה המקרה, בהמשך למה שכתבתי על זה שיש מקרים כאלה, ושהם לא בהכרח קשורים לבדס"מ אלא לאדם. אם יש מישהו כזה - אני שיפוטית כלפיו, ללא בושה.

וגם - בהמשך לתגובה הלא-קשורה-לכלום של ספנק שנדחפה בין כל מיני תגובות בלי לקרוא את ההקשר המלא, עם כל הצעקות הוירטואליות על "אנשים שיפוטיים".

לגבי התגובה שלי - את מתכוונת לבחור הונילי שהזכרתי?

טוב, זה כבר נושא אחר לגמרי

אבל אני מתייחסת רק לכתוב.
ללא ספק אם זה לא אמיתי אין טעם בשום עצה.
אבל את זה רק הכותבת יודעת.

בדיוק!

התנהגות כזו יכולה להיות בכל סוג של קשר- בדסמ הוא סתם תירוץ.

אני לא אוהבת את זה באופן כללי. לא סובלת משחקים.
אין לי בעיה אם מידי פעם הוא אומר לי "תתאפקי" כשבא לי ולא מתאים לו, אבל זה לא לשם המשחק.

תעשי את השיקולים שלך- רק תדעי שזה ממש לא קשור לבדסמ.

למעלה