השער נפתח

anomarel

New member
השער נפתח

השער נפתח הנה נפתח שער לכל אלו הרוצים לחזור הביתה ,לכל אלו הכמהים לשלום ,לכל הנשמות היודעות שהאור ואהבה הם יותר ממלים ושהגיע הזמן להפכם למעשים ,למען נעגן את הרוח בגשמיות ,למען שלום . אהבה ושרות רותם א-נאמר-אל עוגן

אלדר

New member
השער לאן?? לגהנום??

איזה שער?? אתה כותב שהשער נפתח! איפה? לא ראיתי! הוא קיים בכלל? אני שואל מתוך סקרנות כי אני רוצה לעבור בו... אבל אתה כותב שהשער הוא לנשמות ואנשים שחושבים שאהבה זה יותר ממילה וצריך לעשות משהו איתה בנידון בכדור הארץ שלנו... אבל איפה נכנס השער לכאן?? ולמה דער? למה לא גדר? או מחסום? או פתח? או קרע בין מימדי? או משהו דומה? שער אמור להיות ממוקם איפשהו.. אז איפה? שריך לראות אותו..... לדעת שהוא שם.. תו הוכחות שהוא אכן קיים.. בבקשה... כאילו אני מאמין בזה.. אבל מה שכתבת זה דבר חורג מאמונה שלי.. ואני מבקש הסבר..על זה..יותר מפורט... אז בהצלחה לך ´רותם´ (אם זה שמך) ותעבור בשער הזה.... אם אפשר לעבור דרכו.. ואז נראה מה יקרה לך...אחרי השער הזה.. אור ואהבה... שלך tksr

anomarel

New member
אלדר היקר

אולי נתחיל במהות האמונה שלך ובמדוע מה שכתבתי סותר אותה. ראיית השער מותנית ברצון אמיתי להניח מאחור את כל הבלבול והתסכול של האישיות ,את הכאבים והפחדים ואת את הכעס על אלוהים. השער אכן יכול להיות גדר או מחסום אם אתה חושב שיש צורך בעוצמה כדי לפרוץ דרכו והוא יכול להיות דלת שצריך לפתוח אם חושבים שהוא סגור והוא אכן קרע בין מימדי אם מאמינים שהוא אינו חלק מעולמנו המידי. בשבילי הוא שער ולכן הגדרתיו ככזה ,אתה חופשי לקרוא לו בכל שם המבטא את תפיסתך לגביו. השער הוא בתוכנו וביסודו הוא שער של אמון בינינו לבין אלוהים והוא אינו יחיד - ישנם אין- סוף שערים כאלו ואחרי שעברתי במעט מהם חיי נעשו טובים מאושרים ונקיים יותר כך שבהחלט יש לי כוונה לעבור גם בשער הבא ,ואתה ידידי מוזמן בחום להצטרף. השער הנו רק מאפיין של דרכה של הנשמה חזרה לביתה המקורי-לחיקו האוהב תמיד של אלוהים ובהליכה בדרך זו קיימת התחיבות של אהבה לעזור לכל אחד שזקוק לעזרה בדרך.העזרה שקיבלתי ואני עדיין מקבל הובילה ומובילה אתי למקומי הנוכחי ולמקומות הבאים שבהם אהיה .זוהי דרך של שירות ושירות הנה מילת המפתח בקשר בין השער לעשייה בעולם הזה. אתה מוזמן ליצור איתי קשר ל: [email protected] וכמובן להגיע לסדנאות שפורסמו בתיסוף להודעה בפורום. אני מוקיר את תגובתך והיא גרמה לי לאושר רב ,אז תודה. באהבה ובשירות רותם א-נאמר-אל עוגן

אלדר

New member
תודה על שעשית מה שרציתי

והסברת אותך.. אף פעם לא אמרתי שזה נוגד את אמונתי. רק רציתי שיהיה הסבר יותר פשוט באתר ושופע מידע אז עשיתי מה שהייתי צריך וגם אתה.... יותר פשוט לי להבין עכשיו את הכוונה שלך... ואולי אני עוד הקפוץ אליך לשער הבאה כשיהיה לי יותר זמן... אני פשוט לא גמרתי ללמוד ואין לי מייל שאליו אפשר להחזיר הודעות!! אז תבין יש הרבה מה לעשות במיוחד לתאומים כמוני שלא בחר ממש דרך כי הדרך ניבחרה לו לפני הרבה זמן או גלגולים.... אבל תודה לך בכל אופן אור ואהבה ´רותם´... (קיצרתי את השם אם זה לא מפריע לך) שלך tksr

למעלה