השעון המעורר שלי

חתולון*

New member
השעון המעורר שלי

התעוררתי כרגע, מהשעון המעורר ועכשיו ברחה לי השינה , ואני בו גוער תייכף אצלם את השעון במצלמה דיגיטאלית ותראו למה אני כאן, כמעט בצורה ברוטאלית לילה טוב לנוכחים אני איתכם עד הסוף

Mוניk

New member
לילה טוב חתולון

מאמיייי גמלי היה שעון כזה תחליפ אותו ויאאלה תביא מצלמה <תופשת פוזעעע>

חתולון*

New member
זה שעון מעורר "מיני"

יש לנו שעון כזה מעורר מינית מכוונים אותו לשעה היעודה והוא עושה את העבודה לא צריך ויאגרה, לא צריך כלום השעון "מעורר" ועוד איך, "מעלום" שעון מעורר מיני לשיפוטכן (חן) חחחחח ואת עם הניק (מוניק) ולך עם ה"בקילה" אוכל טוניסאי... (טאקילה)

Mוניk

New member
הלו חתולי אתה לא עוקב מאמי

מיני כבר לא באופנע יס לך עוד חידוסים חחחחחחחחחחחחח מה באמת צילמת ת'שעונית החרמנית אופס

Mוניk

New member
טופ פסדר,,,מיצי תביא מה יס לך

תכוון אותו לשעה 11:00 בבוקר (מחר) כן נע נע נע נע

חתולון*

New member
ערב טוב חופי

אני לא מדבר על יריקות מקסימום "הוא" יודע שריקות אני לא מתכוון חלילה לפין שיש כאלה שאצלם "לא תקין" יש יריקות שבאות מהפה ויש יריקות שאני מנפה אבל, היריקה החמודה שלי ביותר זו היא שאת התכוונת, ולא יותר

jaky

New member
מוניק,אפשר לענות כאן

למה להקפיף,השרשור נהיה כבד, את המילים אני יודע בעל פה,פחות או יותר, שומע את השירים שלו כל יום ראשון ורביעי

jaky

New member
הוא יכל

להעיר אותי, ואין פה אף אחד, כי אני בבית לבד, ובכלל עוד לא הלכתי לישון

חתולון*

New member
ג'אקי, זה לא גלישות ולא ריקודי עם

זה סלנג,.... חוטף מטוסים לילה טוב לכולם השכמה בשעה 11

חן (*_*)

New member
כבר שעתיים לא ישנה, איזה שעון העיר-

אותי מהשינה............. ח ת ו ל ו ן תכבה בבקשה את ה ש ע ו ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני לא יכולה ל י ש ו ן !!!!!!!!!!!

חתולון*

New member
חן... הבעייה היא לא השעון!!!!

הבעייה היא ה"מוערר מיני" זו התרופה של השעון חחחחחח קראת לי בבוקר, הגעתי בערב חתולון בחופשה מהמשטרה ומתחיל להתנהג רעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חן (*_*)

New member
כבר שעתיים לא ישנה, איזה שעון העיר-

אותי מהשינה............. ח ת ו ל ו ן תכבה בבקשה את ה ש ע ו ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני לא יכולה ל י ש ו ן !!!!!!!!!!!

חתולון*

New member
אופסססס זה היה גול עצמי

טעות בתמונה יאללה פסדר, שיישאר בכל מקרה אני לא מכיר את החתול הזה של מי הכלב???

למעלה