השעה 4 לפנות בוקר!

שיריה

New member
השעה 4 לפנות בוקר!

אנשים יקרים! אני חייבת פשוט חייבת לעדכן אתכן במשהו נפלא. רק ש... אין לי משהו נפלא... כאילו... יש הרבה דברים נפלאים אבל לא אחד כזה שמתרגשים בגללו ושמחים בגללו ומספרים לכל העולם. אבל בכל זאת אני שמחה, כאילו משהו נפלא קרה. ובא לי לקפוץ על מישהו בחיבוק ולהגיד... "אתה לא תאמין מה קרה!!!" אז... אני "קופצת" עליכם. אתם לא תאמינו מה קרה!!! קמתי היום בבוקר. פקחתי את העיניים עם הרגשה נפלאה. הכל היה תקין. הנשמה חזרה. הרגליים הלכו... העיניים ראו... האוזניים שמעו... האף הריח... הכל היה תקין!!! הכל פעל!!! נכון שזה נפלא?!? "מודה אני לפניך, מלך חי וקיים שחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך..." תודה. כל כך תודה שאתה מאמין בי. שאתה מאמין בכולנו. אז... בוקר נפלא לכולם...! ואם אפשר... גם בא לי לשיר... ! אז כולם ביחד!!! ו.... איזה יום שמח לי היום... איזה יום ! שוקולד זולל לי כל היום, איזה יום שמח? יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות.... איזה יום שמח? יום של הפתעות, העולם מלא ניסים ונפלאות! יום שמח לכולם!

../images/Emo24.gif

איזה חיוך עשית לי על הבוקר... שכל הבקרים יהיו נפלאים כאלו! (רק שלא יתחילו בארבע לפנות בוקר...)

שחר חדש לשיריה.

מקסימה, נפלא, אכן כך יש להודות כל כל יום חדש, על כל קרן שמש שחודרת אל תוך הלב, לשכוח את עוולות העולם וסתם ככה לפצוח בשיר, המשיכי כך ,והלוואי שרבים ידעו לחוש את הארנלין המדהים הזה בדם כל יום מחדש.

ה מוזה

New member
4 בבוקר ? יש שעה כזו? ../images/Emo13.gif

אהבתי את עדכון הבוקר שלך
אפשר כזה כל יום?
מאמינה שמחשבה שמחה יוצרת מציאות שמחה תמשיכי לך עם המוני בקרים נפלאים ימים קסומים מלאים בנפלאות וניסים

אומנם קצת אחרי 24 שעות...../images/Emo6.gif

אבל איך אומרים? " עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא" בוקר אור
מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרתי בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך"! תודה שהזכרת לי להגיד את זה הרבה זמן המילים האלו לא יצאו מפי בקול רק ב
( עכשיו אמרתי את זה בקול , מי שלא הבין
) יאלה אחים/ואחיות שלי שיהיה לכם יום נפלא!!!! ממני קרן ה
( עכשיו בוקר לא?! )

למעלה