השעה 1.10

אםפי7

New member
היום יום שישי מחר שבת

הלכתי
מאוחר סיימתי עבודות רס"ר רק בקומת המגורים והבוקר מהר מהר אגמור את הקומה הראשונה והמטבח יחכה לסוף הבישולים. השריונר התקשר מהרכבת הודיע שמתקרב לת"א, ביקש שאחפש לו חנות ריקושט בסביבה, נו ב"ה יש בעזריאלי. התרגשות הוא מגיע אל ההר. ברר מה קורה עם הזמנת התפריט שלו...ועכשיו הוא בדרך לבני ברק, לוקח אוטובוס ישיר מעיר הדוסים אל ההר, לא אוהבת את בני ברק, מעדיפה ירושלים. אמא יולי ואמא גלילאה -נזלתי וטפטפתי גם ברזי העיניים שלי נפתחים מהר , כמו אמא שושנה. מרגש מרגש. עומר- מה קורה כל לילה שמירות? אייך את מתפקדת בימים? אמא אילת- להאמין שיהיה טוב ובסדר, תמיד לחשוב חיובי, לדאוג ברמות איזונויות תשמרי על עצמך, לישון ולאכול הכי טוב שאפשר זה חשוב גם לחייל שלך. רצה לבדוק את השעות של האוטובוסים מבני ברק אלינו, ואח"כ לגמור עבודות רס"ר ולעשות קצת הגנ"ש למטבח, וקצת בישולים, וקצת ריצות לקניות אחרונות. אז שבת שלום לכולם,

אילת, את מדאיגה אותי

לא תחזיקי מעמד עם הגישה הזו. הסיכוי שלו להיפגע בתאונת דרכים גדול שבעתיים מאשר בשמירות על ישובים. את חייבת לשכנע את עצמך. ההכרה שאת כל כך דואגת נורא תקשה עליו. שמחה שהוא מגיע סופסוף, אולי אם תסניפי אותו קצת תשני כיוון. אנחנו כאן כדי לשמור עליך, ולא נעצום עיין עד שנשכיב אותך לישון בפעם הבאה. בקרי את מולי ומקגיי - זה עוזר. אני קצת בגדתי בהם בגלל חוסר בזמן. בכלל הם גדלו ויש שם מסיבות שחיתות קשות לצפיה על עברים ואנבות...

אםפי7

New member
אילת יקירתי-

את חושבת שאם תדאגי זה יעזור ? ואם כן למי? דאגה צריך במינון בלי הגזמות, כמו שאמרתי בריאותך הנפשית רגשית חשובה לך אבל גם לחייל. כשאני דואגת אני קוראת תהילים ועושה אחרי זה ספונג'ה יש משהו מרגיע בשטיפת רצפות, לא? ולתלות כביסה. אחרי זה אני מרגישה תמיד יותר טוב. תנסי... וכאן הגיע שריונר עם דיסקית וסמל החטיבה ורצועה לנשק עם סמל החטיבה, כולו זורח, יצא ילד מבולבל ומתחיל לקבל צורה של לוחם, ומהדיבור גם בגרות. רצה לגמור לבשל כבר מאוחר, ואני סתם חולמת לי, מקשיבה לשריונר הזה, לסיפורים על הנסיעה ועל הצוות שלו ושאמרו שהוא יביא מחבת וסיר כי רוצים בשבילו לשמור על כשרות בטנק, הם הטנק ה"כשר" , באמת כל הכבוד לצוות שלו, וצמח לו זקנקנן קטן, ספירת העומר-קיבל אישור לא להתגלח. מתענגנת מנחת וכמובן מטפטפת, איים שיפסיק לדבר איתי עם לא ארגע

אילת39

New member
טוב יקירה. הולכת לעשות קצת ספונג'ה ../images/Emo9.gif

נקיון תמיד עושה לי טוב... וגם את, לא לטפטף...למרות שאין צ'אנס שיפסיק לדבר איתך
שבת רגועה לכם, תהנו מכל רגע

אילת39

New member
הלוואי ואת צודקת...אבל...

סיים עכשיו שמירה שהתחילה בהתראה שמחבלים עם נשק עברו את הקו ןמחפשים חיילים. אז איך את רוצה שארגע? זה בנוסף לכמה סיפורי זוועה שיותר טוב שלא אתחיל איתם פה...אבל תאמיני לי שיש ממה לדאוג...זו ממש לא קייטנה. ואת האמת? לא בשביל זה גייסתי את הילד שלי לצבא. אבל באמת עדיף שאשתוק
מולי ומקגי על המסך נון-סטופ...נראה לך שלא?
אז סופרים...עד יום חמישי הבא. ובעזרת השם, הכל יהיה בסדר. נכון אמפי?

noati

New member
משו את....

כבר עשית צבא פעם לא? שמרת לא? ישנת שעתיים בלילה לא? לא הספיק לך, עכשיו עוד פעם?
את חייבת להרגיע את עצמך איכשהו.... היום אני בעניין היין, אז אולי בימים שאת יודעת שהוא שומר בשעות מטורפות תשתי משהו שיעזור לך לישון טוב...
או
אולי איזה צמח שיש לו את הסגולה הזו?
השרשורים מהיומיים האחרונים פשוט ארוכים מאודדדדדדדדד אז רפרפתי על רובם כדי חס וחלילה לא לפספס כלום (אם כי אני בטוחה שפיספסתי כמה דברים
) וחייבת לומר משו קטן על מה שאת ומתגייסת כתבתן, זה מאוד נכון מה ששתיכן כתבתן על הקשר שנוצר בפורומים בכלל וכאן בפרט...על איך ומה זה עושה ונותן נכון,כמו שכתבה מתגייסת,זה שואב, אני למדתי לא להישאב כשאין לי את הזמן או האנרגיות לכך. בפורום הזה במיוחד אני מוצאת יופי מיוחד גם בשרשורים קצת יותר עצבניים...נפלא שכל אחת כאן יכולה לומר את דעתה וחשוב, כמו שאמרת לזכור שכולנו אנשים שיושבים ממול המסך . אני תמיד מתהגת כאילו אני מדברת עם האנשים מולי, ולכן האייקונים להראות את הפרצופים שלי
לא אוסיף כי פשוט ניסחתן את זה נפלא סופשבוע מקסים ורגוע לכולן

אילת39

New member
אני מודה ומתוודה ../images/Emo9.gif

אני אמא פולניה! זו קבוצת תמיכה כאן, אז מותר להתוודות נכון? :) אני דאגנית...במיוחד במצבים שכאמא, אני מרגישה שהם מדאיגים. וכמו שאמרתי קודם - כל הסיפור הזה גם מאוד נוגד את מערכת האמונות והערכים שלי, אז קשה לי עם זה שבעתיים... מה קורה עם הבת? לא עדכנת כבר כמה ימים... סופ"ש נפלא

noati

New member
כרגע אין חדש

היא רק חוזרת לבסיס בשבוע הבא ושם תמשיך להפגש עם הקבן ונראה... רק ש... הילדה הייתה נחמדה ונסעה במיוחד להחליף חברה למשמרת לילה אחת כדי שההיא תהיה בארוחה של סוף השבעה לסבא שלה. חטפה התקפת אלרגיה קשה ולא תאמינו בבסיס לא היה טישו לספק לה, אפילו לא הביאו לה נייר טואלט שהיא התחננה שיביאו
לא להאמין
הם פשוט מוכיחים לה שהיא צודקת
. דרך אגב איילת, אחת הבעיות של הילדה שלי, זו בדיוק מערכת האמונות והערכים שלה,שגדלה עליהם,חונכה עליהם והולכת עם זה,(כנראה דומה למערכת שאת מאמינה) שדי רחוקה ממה שקורה בצבא והיא בחיִל ובבסיס שרואה דברים שקשים לה מנשוא.

אילת39

New member
מה אגיד לך, אני מבינה אותה לגמרי ../images/Emo24.gif

ציידי אותה בחבילות טישו. לא יאומן שאפילו צרכים בסיסיים כמו נייר טואלט (?!?) הצבא לא מסוגל לספק. מה זה הטירוף הזה??

מתוקה הילדה שלך../images/Emo9.gif

ממש חברה טובה שעשתה מעשה כזה!!! זה לא מובן מאליו אין הרבה כאלה! מגיע לה המון עידוד חיזוק וחיבוק , תמסרי לה שיש לה פה בפורום הרבה אמהות תומכות מקיר לקיר :) היא כבר חזרה מהמשמרת? שבת שלום!! הרבה מנוחה בת המקסימה שלך , שתחזור עם הרבה כוחות

קבוצת תמיכה לאמהות פולניות?../images/Emo3.gif

נראה לי שהרוב פה אמהות פולניות!! את בחברה טובה. תשמעי אני רוצה להוסיף מילה ולהרגיע, נראה לי שעלית על גל דאגה רציני במיוחד. כמו שראיתי בזוית העין, את אילת יש לך נגיעה לרפואה סינית, אולי תרקחי לך משהו מרגיע?? בעצמך גם צריך לטפל ,ככה זה "הסנדלר הולך יחף". מרגישה כמוך שלנקות את הבית זה מרגיע. בואי נשלח לכבוד שישי המון מחשבות טובות לכל חיילנו באשר הם ולשלך באופן אישי ! הדלקתי נרות שבת וברכתי את כל החיילים . שתהייה לך שבת רגועה

אילת39

New member
צודקת ...אולי באמת אסדר לי קצת עשבים ../images/Emo9.gif

וזויות העין שלך רואות מצויין :) אני איתך...שולחת המון מחשבות טובות לכל החיילים

שושנה ו

New member
חזרתי למס' דקות ........./images/Emo8.gif

נסיך התנינים התקשר עכשיו..... אמר שהוא אחרי מרוץ התבור בדרכו לבירת העמק...... כנראה שיגיע הבייתה רק בסביבות 00 : 13 - 00 : 14 ..... התפלא שאני יודעת על מרוץ התבור .....
אמרתי לו שהכל בזכותה של רותי המקסימה שמעדכנת...... גם על סיום אימון נודע לי ממנה..... איזה מזל שיש לה בן מנומר .....
תודה רותי מקסימה .....
אגב- לאן נעלמת ? בטח את במטבח עסוקה בבישול מטעמים לחיילים ולקטנים
שתהיה שבת ברוכה, טעימה, נעימה וקסומה לכל חיילנו באשר הם, ולכל בית- ישראל

אםפי7

New member
מה הסיפור עם רכבת ישראל?

השריונר נסע מבאר שבע לת"א השלום ברכבת, ירד שם לחפש משהו בריקושט, ולא היה יכול לשוב ולקנות כרטיס המשך צפונה, היה צריך לנסוע לבני ברק ולקחת אוטובוס. מישהי יכולה להסביר לי את העניין?

אילת39

New member
מה זאת אומרת לא יכל לשוב? מה היתה הסיבה?

מאוד מוזר העניין הזה!!

אםפי7

New member
משמר הגבול זה הבית שלך...

ואני הלכתי לחפש את הבית הנייד הזה מרכבות הברזל, וצפרגול
, אז תהיי חברה טובה ותעזרי ל
של מחשבים להביא לכאן כזה רכב ברזל ואש גדול, או שתשלחי לי הסברים. זוכרת את השיר השריון 69? חיפשתי אבל הלכתי לאיבוד.

ע ו מ ר 4

New member
כבר כמעט שבת.

ישנתי מעט ואולי זה היה חשוב....כי התעוררתי עם הרבה ככוח והיישר למיטבח. אירגנתי את הסירים. הורדתי מחבת ברזל יצוקה...מעל מפה שמונחת על מכסה התנור....והיה שם מן עיגול כזה....נראה לי צמיד...נגעתי...והוא נמתח....קיבל מכה עם המחבת..אבל קפץ אל מתחת לתנור.התעלפתי? זה היה קרוב...בחיי. נחש ...במלוא הדרו. הזזתי כל מה שהיה בסביבה...יש לי סלי קש עם ירקות על הרצפה....וטילפנתי מייד ל
יודעת שממנו תבוא הישועה בהכי זריזות.
. וגם כי שניות לפני כן דיברתי איתו ושאלתי אם היה ואכל.(ישנתי...זוכרים?) הוא הגיע מייד עם את חפירה...ואני בינתיים שומרת שלא יברח..שאראה לאן פניו. תנודה קלה של התנור...והנחשי יצא.מיד הונחה עליו את החפירה...שחצתה אותו לשניים...והוא לא ממש תינוקי הנחש הזה. ו....הוא מגיע בדרך כלל בזוגות נכון? נו............... לא אעמוד בזה. כבר עדיף איזה עכבר שחור ונחמד....ומוכנה אפילו להשאיר לו אוכל כמה שירצההההההה.
לא הלך לפני שניקה את המקום...
ואני הידיים שלי עדיין רועדותתתתתת. אדמוניתתתתתתתתתת תביאי מהר איזה קצלה אחד. וזהו. נראה לי שצריכים כאן בבית....
אמא אמפי 7....אין לי מושג איך מעבירים שום כלום לכאן מלבד תמונות שיש לי בתיקייה....שמצלמת או מהנט.. ו
אמא אילת....קלעת נכון למה שאכן ניסיתי להעביר....ולא הצלחתי. אמפי7 לא הבנתי את סיפור הרכבתתתתתתתתת.

למעלה