השעה 1.10

רועדדדת מהסיפור - תצליחי לבשל ????

באמת שאת חייבת חתול בחוץ או בפנים לא חשוב איפה, הם יודעים לעשות את העבודה איתם יופי! כל הכבוד על התושייה שלך ושל הבן!! אצלנו עם בוא הקיץ יש נחשים מטיילים בחוץ, לפעמים בחצרות , סיפור כמו שלך עוד לא נשמע באזורנו!! בית קרקע באזור הזה חייב חתול, לי יש כלבים כך שחתול לא יחזיק אצלנו, לשכנים הצמודים שלי יש כמה וזה מרגיע קצת.. מקווה שנרגעת ותצליחי לבשל!

ע ו מ ר 4

New member
מודה שאני כאן עם ../images/Emo7.gif

מפחיד אותי ממש. לשכנה בשביל מעלינו היה צפע די גדול בתוך יבשן הכלים...כזה שבנוי בתוך הארון. בבוקר היתה כאן ירוק בקבוק....ואני לא הייתי...מזל שלא היא זו שפגשה אותו. מרגישה שהלב שלי...עובד אחרת...באמת...זה מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד גם לנו יש כלבה...אבל באמת חושבת מיידית על חתול.... איפה אדמוניתת כשצריך אותההההההההההההההההההההההההההההה. תודה גלילאה....

noati

New member
חתולים אכן עוזרים לענין הנחשים

הורגים אותם בעודם קטנים
זה מפחיד החוויה שעברת...ממש רעדתי איתך כשקראתי מה שסיפרת לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשכתבת על ה"גומי הקופצני" קחי לך איזה כוס יין אדום או משו יותר חזק אם את אוהבת, בתוספת כמה נשימות עמוקות וגדולות אולי זה יעזור לך קצת להרגע
כשגרנו ב"כפר" היום לנו חתול אחד או שניים הם שמרו עלינו מפני ג'וקים,נחשים ועכברים... אחת מהן לפעמים היתה מביאה את התיקן הביתה להשתעשע
אבל בד"כ לא
ואני נכנסתי אחרי יומיים מטורפים (שעוד לא נגמרו' אתמול היספקתי להציץ קלות) וראיתי שאין מצב שאני יכולה לקרוא את כל מה שקרה כאן ביומיים האחרונים שתהיינה לי בריאות
לא משעמם כאן
שיהיה לך סופשבוע רגוע עומר

נכון , נכון את חייבת חתול !!!!

לפני כ-3 שנים היה אצלינו נחש בחצר של הביניין (אני גרה בדירת גן בביניין משותף). מייד הזעקתי לוכד נחשים ועד שהוא הגיע , חתול "פרק" את הנחש מול עיני. לוכד הנחשים אמר לי שכדאי מאד שיהיו חתולים בסביבה שכן הם אלה שעושים את העבודה ... מאז אני מאכילה אותם ומסכימה להם לשהות בגינה שלי בזמן ההמלטות ןהעיקר שלא יהיו נחשים. אבל יש פרעושים בקיץ !!!!

אםפי7

New member
באתי רק להגיד שבת שלום

ואיזן בהלה חטפתי, נחש בבית.......
, עומר את לא רק אמיצה את גם בעלת תושיה. יישר כוח ל
על הטיפול המהיר. אייך את מרגישה עכשיו? את סיפור הרכבת אסביר המוצ"ש כי אין זמן, השבת בפתח. אמא אילת מתפללת בשבילך ובשביל הבן שהכל יהיה טוב, ואין כמו שבת בשביל זה. אז לכולכם הורים, אמהות, חיילים וחילות ובני משפחה וגם לקצאלך של אדמונית שבת שלום ומבורך.

ruthi26

New member
עומר, וואו, לא נעים בכלל

זו הסיבה שפוחדת לעבור לבית פרטי.. גם כך אנו גרים בסביבה פראית הרים מסביב, וסלעים בכל מקום מקומות שנחשושים אוהבים... ועוד צפעים.. לא נעים וממש לא נחמד.. מקווה שנרגעת,, אולי בשביל זה צריך גם אמא חתולה הבעיה עם הכלבה תיפתר, סומכת עלייך שתסדרי אותה כלב וחתול, ושום נחש לא יתקרב לבית..

אילת39

New member
אמאלההההההההההה

את אמיצה!! ומזל שהגברבר שלך היה בסביבה...ואל תחשבי בכלל על זוגות!! את מוזמנת לבוא לישון כאן

שושנה ו

New member
יו, עומר, איזה פחד ........./images/Emo5.gif

אני בטוחה שאם זה היה קורה לי, לא הייתי רק מתעלפת....... אלא- מתה על המקום !!!!!!
אני רק ראיתי עכבר, קפצתי על הספה .....
ולא ירדתי משם, עד שגרושי שיפד אותו וזרק אותו....בעעעעע.....
יש לך מזל שה-
שלך בא והציל אותך ......
ומזל שזה לא קרה לנסיכה שלך ....לכי תדעי איך היתה מגיבה...... מקווה שנרגעת כבר !!!!!!! ומכיוון שאין לי חתולים, אני שולחת לך חיבוק חם להרגעה

שושנה ו

New member
עומררררררררררררר ../images/Emo24.gif

משמר הגבול הוא גם הבית שלי
וגם חה"א ......
וגם כפיר ......
כך שמלבד ביתי הפרטי, יש לי עוד שלושה בתים.....
את רואה ? אני לפחות עשירה בבתים .....

שושנה ו

New member
בעוד רבע שעה שבת ../images/Emo159.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

טוף, נכנסתי לפני כניסת שבת לאחל שבת ברוכה, נפלאה וקסומה לכולם/ן
ומעלילות הנסיך המנומר שרוקד עם תנינים, במקום עם בנות
: הגיע אחרי שלוש.....הודיע שהוא עייף "מת" ..... אמר שבדעתו להתקלח ולעלות לישון, כי כל השבוע ישן רק 5 שעות .....
אממה? כוונות לחוד, ומעשים לחוד- התיישב ליד המחשב ......
נתתי לו שניצל בפיתה, וכך ישב ע"י המחשב, עד חמש וחצי..... צפה בסרט בשכיבה על מיטתו...... עד שנרדם לו ......
ומה מצפה לי הערב שוב ? ...... שוב אקדש לבד ואוכל לבד ......
טוף, הולכת לשים את הפלטה והלדליק נרות ..... שתהיה שבת ברוכה, שלווה וקסומה לכל בית- ישראל באשר הם ......

../images/Emo141.gifשבת שלום לשושנה ואמ פי

שבודאי עם צאת השבת או יותר מאוחר יציצו לפה! שושנה כמה נפלא שהמנומר שלך שוב בבית מתפנק עם השניצלים של אמא, נשמע טעים , אולי הוא יתעורר לכבוד שבת ויקדש איתך,אז תהני ממנו בשבת. אמ פי מקווה שהשיריונר הגיע בשלום הביתה אחרי הסיפור עם הרכבת ואוטובוס מבני ברק וברגע זה ממש הוא מתפנק בבית או עם החברה שלא ראה הרבה זמן. מקווה שהשבת שלכם הייתה נהדרת ושקטה. אצלי גם יש נרות שבת והדלקתי בזמן. אמא שלי תמיד אומרת שאם אני מדליקה נרות שבת שלפחות זה יהיה עם כניסת השבת. שבת שלום

ruthi26

New member
שבת שלום שושנה

שמחה שהעידכונים מסייעים ככה זה בעורף מעדכנים לגבי החזית. מעבירות מידעים מאחת לשנייה.. נראה לי שבסוף ש' שלך ילך לחפש את ע' שלי ויגיד לו הלו.. להפסיק לספר... וכמו שעכשיו הייתי עסוקה באפיית דברים היום הייתי קונדיטורית, ואתמול הייתי טבחית... ככה זה מחליפים מקצוע כשצריך.. מקווה שאת מרגישה טוב יותר. וכוחותייך חזרו להם... אפשר לראות כבר את החיוך שלך.. ודרך אגב איך מתקדם עניין הבית החדש

למעלה