בוקר טוב של יום שישי ../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif
אתמול נרדמתי בשמירה
לא מתאים לי, אבל העייפות הכריעה אותי ..... וגם המחשב השתגע לו והיבהב..... ובקשר לפעילויות של המנומרון שלי, אני קוראת כאן......
סיום אימון מתקדם.....מרוץ התבור .......
המנומרון שלי בדום שתיקה.....מכירה את זה עומר, לא ? ......
אתמול גם היה לי יום מעט מתיש...... עשיתי בדיקת דם.......
לקחו ממני שש מבחנות...... אחרי- לא הרגשתי טוב......וגם במשך היום ...... כל היום הרגשתי מפורקת.....אפילו להשלמת קניות לא הלכתי
אבל, לקראת הערב, למרות החולשה .....קמתי..... הכנתי מטבוחה ואת הסולת של הקוסקוס..... אח"כ ראיתי עובדה ושתולים.........
אמא'לה איזה התעללויות......ולחשוב ששם גרים מס' תלמידים שלנו
אמא יולי-
לבן שהלך עם הרגשתו
אמא גלילאה- ספרי איך היה בהשבעה
אני בחורה רגישה ביותר.....בכל ארוע הברזים נפתחים ואני דומעת בלי סוף
אמהות יקרות : מכירה את צער גידול ההורים מאחרים
לי ברוך ה' היו הורים נפלאים..... אבי ז"ל נפטר בגיל 73 לפני 24 שנים
למרות שהיה איש חזק וקשוח....התנהג למופת..... לא היה נודניק, ולא קיטר...... טיפלתי בו ארבעה חודשים בסה"כ עד שנפטר..... ואמי ז"ל נפטרה לפני עוד מעט 7 שנים
הייתה אשה מקסימה.....כולם אהבו אותה.... הייתה חביבה....דואגת....מעניקת חום ואהבה.... אשה קלה ונוחה...לא בוכה ולא מקטרת.... גם בה טיפלתי בתקופה האחרונה כשנה וחצי או יותר.... מאחלת לעצמי כשאהיה זקנה אהיה כמותה
ש' שלי עדיין לא הגיע וגם לא עונה ......
אבל כשיגיע, מאמינה שחסל סדר מחשב......
ולפטופ קיבלתי מהשלישי שלי.... אממה ? הנסיך המקסים מהמנומרים, לקח אותו איתו לבסיס וקלקל אותו
וחסל סדר לפטופ.....נשאר רק מחשב אחד לשנינו (המחשב שלו)......
עכשיו התקשר בכורי, שאל אם אני באה למסיבת יום ההולדת של נכדי שעורכים לו בגן...... עניתי לו שלא מתאים לי, כי אני עדיין לא במיטבי לצערי...... ב"ה כבר הייתי במסיבה שערכו לו בבית...... חוצמזה הוא בכלל דלי.... מה פתאום עורכים לו יום הולדת אחרי חודשים....ובמזל טלה ?
אוף, לקח לי שעה וחצי לכתוב ולשלוח.....כל הזמן טלפונים באמצע שהפריעו..... טוף, אסיים לבינתיים את המגילה ואלך להמשיך במטלותיי..... שבוע טוב ומבורך וחודש טוב שיהיה לכולם ליוצאים, לנשארים, להורים ולכל בית- ישראל באשר הם