השעה 1.10

ע ו מ ר 4

New member
השעה 1.10

כאן כבר יום שישי. חזרתי כעת...מבייביסיטר
+
שגם
שינה עמוקה. ב19.40...זה מה שנראה מעל הבית שלנו........מדהים.כמה יופייייייייי"שקיעה נוגה" ב22.00 הגיעה נסיכה אל העיר הקרובה אלינו.....מרוצה ועייפה...והודיעה שעד שלא פוקחת עין...הנייד שלה סגור. לילה טוב ורגוע... ועוד מעט כבר בוקר...יום שישי.

אילת39

New member
אמרתי שאהיה ערה בלילות? אמרתי!

1:36...איך, איך אלך לישון כשהוא שומר שם מ-1 עד 5? מאוד לא רגועה...מאחלת לילה רגוע...לכולם

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif גם אני

הייתי ערה חלק מהלילה, כי החייל התקשר בשלוש בבוקר. אתמול שלחתי לו סמס שיתקשר בכל שעה, גם אם זה נראה לו מאוחר, כי ביום רביעי הוא לא התקשר בכלל. אז הוא, כמו ילד טוב, הקשיב לאמא, והתקשר. הכל בסדר, הם היו בניווטים ולכן לא יכול היה להתקשר. ביקשתי שיבדוק עם המפקדים אם יוכל בשבת להתרחק קצת מהבסיס כי שמענו שיש מסעדה טובה בכמהין, ורוצים לקחת אותו לשם. אז הוא צריך להחזיר תשובה. אם לא יקבל אישור, נארוז את הצידנית עם כל המאכלים שהוא אוהב מהבית וניסע לעשות אצלו פיקניק. אז בינתיים שיהיה יום טוב לכולם, שכל החיילים השבים היום ישובו בשלום והרבה שלווה בסופ"ש

נהדר, זה אומר שמרגיש טוב?

אולי פיספסתי, אבל כשקראתי על מה שהחברה מספרים על הטקס בירושלים עדיין לא שמעת ממנו. אולי פיספסתי בשירשורים. לא עומדת בקצב כאן. כמה פעמים נכנסתי בעיקר לראות מה שלומו, ופועל יוצא מה שלומך. בקיצור, ממה שכתבת אני מבינה שאת כבר לגמרי במקום אחר. נהדר.

פולי44

New member
תודה, מתגייסת

אני ממש מתרגשת מההתעניינות שלך. הדיווח האחרון הוא שהוא מרגיש בסדר, הכל עבר לו, הם היו בניווטים ולכן לא התקשר. שוב תודה ושבת שלום

אילת39

New member
ברור שמשמרת לילה! לא מפקירים :)

כבר אמרתי שאהיה ערה? אמרתי :)

תמונה מקסימה , עומר. כמו שהיא ככה ,קטנה , בלי

לפתוח היא נראית כמו גלויה... בוקר טוב לכולם
גונבת דקות אחרונות ליד המחשב לפני הכניסה למטבח.... נראה לי שהחייל יגיע הפעם רק באיזור הצהריים. ארוכה הנסיעה מהדרום. יום נעים לכולם

ע ו מ ר 4

New member
בוקר יום שישי

|בנדנהכבר היה...לקח כריכים ליום חדש והלך. אמא אילת השמירה ...גם שלך הסתיימה...וכעת לכי לישון מעט
שושנה? אייך? מאמינה שש שלך הגיע ומיד השתלט על המחשב...אז תודיעי לו לבחורציק...שיקנה מייד אבל מייד מחשב נייד....וישאיר אותך לנו
אז מה מבשלים? אופים? אמא לשני חיילים הבטחת מתכון לעוגת גבינה?
מה באמת מבשלים? מכינה מכינה מכינה...אבל אם אין כאן ..פסטה עם שמנת....מנומרי ד קציצות על מחבת פסים כאלה צלויות.+ציפס....
.אורז לבן....תירס...סלט כרוב...סלט חסה עם בולגרית..חביתה .אז שום כלום לא ממש נחשב.ירוק בקבוק. ומזל שיש גם מנומרי א שלמד לאכול הכל מכל.... אז מה בכל זאת מבשלים....

שושנה ו

New member
בוקר טוב של יום שישי ../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif

אתמול נרדמתי בשמירה
לא מתאים לי, אבל העייפות הכריעה אותי ..... וגם המחשב השתגע לו והיבהב..... ובקשר לפעילויות של המנומרון שלי, אני קוראת כאן......
סיום אימון מתקדם.....מרוץ התבור .......
המנומרון שלי בדום שתיקה.....מכירה את זה עומר, לא ? ......
אתמול גם היה לי יום מעט מתיש...... עשיתי בדיקת דם.......
לקחו ממני שש מבחנות...... אחרי- לא הרגשתי טוב......וגם במשך היום ...... כל היום הרגשתי מפורקת.....אפילו להשלמת קניות לא הלכתי
אבל, לקראת הערב, למרות החולשה .....קמתי..... הכנתי מטבוחה ואת הסולת של הקוסקוס..... אח"כ ראיתי עובדה ושתולים.........
אמא'לה איזה התעללויות......ולחשוב ששם גרים מס' תלמידים שלנו
אמא יולי-
לבן שהלך עם הרגשתו
אמא גלילאה- ספרי איך היה בהשבעה
אני בחורה רגישה ביותר.....בכל ארוע הברזים נפתחים ואני דומעת בלי סוף
אמהות יקרות : מכירה את צער גידול ההורים מאחרים
לי ברוך ה' היו הורים נפלאים..... אבי ז"ל נפטר בגיל 73 לפני 24 שנים
למרות שהיה איש חזק וקשוח....התנהג למופת..... לא היה נודניק, ולא קיטר...... טיפלתי בו ארבעה חודשים בסה"כ עד שנפטר..... ואמי ז"ל נפטרה לפני עוד מעט 7 שנים
הייתה אשה מקסימה.....כולם אהבו אותה.... הייתה חביבה....דואגת....מעניקת חום ואהבה.... אשה קלה ונוחה...לא בוכה ולא מקטרת.... גם בה טיפלתי בתקופה האחרונה כשנה וחצי או יותר.... מאחלת לעצמי כשאהיה זקנה אהיה כמותה
ש' שלי עדיין לא הגיע וגם לא עונה ......
אבל כשיגיע, מאמינה שחסל סדר מחשב......
ולפטופ קיבלתי מהשלישי שלי.... אממה ? הנסיך המקסים מהמנומרים, לקח אותו איתו לבסיס וקלקל אותו
וחסל סדר לפטופ.....נשאר רק מחשב אחד לשנינו (המחשב שלו)......
עכשיו התקשר בכורי, שאל אם אני באה למסיבת יום ההולדת של נכדי שעורכים לו בגן...... עניתי לו שלא מתאים לי, כי אני עדיין לא במיטבי לצערי...... ב"ה כבר הייתי במסיבה שערכו לו בבית...... חוצמזה הוא בכלל דלי.... מה פתאום עורכים לו יום הולדת אחרי חודשים....ובמזל טלה ?
אוף, לקח לי שעה וחצי לכתוב ולשלוח.....כל הזמן טלפונים באמצע שהפריעו..... טוף, אסיים לבינתיים את המגילה ואלך להמשיך במטלותיי..... שבוע טוב ומבורך וחודש טוב שיהיה לכולם ליוצאים, לנשארים, להורים ולכל בית- ישראל באשר הם

noati

New member
שש מבחנות לא הולכות ברגל

תשמרי על עצמך ותנוחי זה מותר!
תרגישי טוב שושנה ושיהיה לך סופשבוע מקסים

ולכל מי ששאלה - טכס ה"שבועה" היה מ ר ג ש../images/Emo7.gif

לראות את החיילים כולם ניראים אותו הדבר! בין כל הצועדים ימין שמאל את מנסה לזהות את החייל שלך ומצליחה לשנייה לזהות כי הוא רזה ובשורה ראשונה- הכין אותי מבעוד מועד.. ברקע תזמורת צהלית (מרמקול כן..) הלב מתרחב העיניים דומעות. ההורים מסביב מוחאים כפיים וצוהלים , אין על הרגעים האלה באמת . היו נאומים של המפקד של הרב , אחר כך הקריאו את טקסט השבועה , שנשמע מצמרר וקשה עד דמעות וכאב, בסבב כל מחלקה צועקת "אני נשבע" , ואז מתחילה ההמולה כל הורה אח וקרוב רץ עם המצלמה הכי קרוב שאפשר לחייל שלו לצלם ולראות כמה שיותר מקרוב את הרגע של קבלת הנשק והתנ"ך. ואני מה בטח לא נשארתי עומדת להסתכל מרחוק!! התקדמתי והתבוננתי על החייל שלי עומד מתוח ודרוך לקראת הרגע שלו לקבלת הנשק והתנ"ך, הגבות שלו מכווצות מרוב ציפייה דרוכה, עשיתי המון קלוז אפ עם המצלמה עליו כך שממש יכולתי לראות אותו טוב!! חמוד חמוד ו... הגיע הרגע שלו יצא בהליכה בטוחה מהשורה וניגש להצדיע יפה פה קיבל נשק ותנ"ך וואו ! שוב מתרגשת שמספרת לכן. הטכס הסתיים , וכל ההורים רצים לעבר הבנים , שלי עם כל מחלקתו פשוט רצו משם לא ברור לי למה. אחר כך המפגש איתו היה שמח ומרגש!!הוריד את הלחי לעברי ליד כולם שאתן לו נשיקה! עכשיו יש לי חייל עם נשק בבית , חייבת להגיד בכנות שהדאגה היא גדולה מהימים הבאים לאחר סיום הטירונות, המחשבות מטרידות ומפריעות בלילה -כמו לכל האמהות אנחנו באותו מקום. יחד עם זאת אני מאוד גאה בו ובדרך שבחר, הוא מלא שמחה ומוטיבציה. הדרך לשם הייתה ארוכה יצאתי מהצפון והייתי חייבת לעבור דרך תל אביב! לאסוף את הבת הגדולה. כולכם שמעתם בודאי על העומס האדיר שהיה בתל אביב, כך שהגענו לטכס באיחור קצת לתוך דברי מפקד הבא"ח אז לא פיספסנו את הטכס"שבועה" חלילה. הדרך חזרה צפונה הייתה אמנם קלה יותר נסענו דרך כביש 6 , חזרנו עייפים ומאושרים עם החייל איתנו. אנסה להעלות תמונה , יותר מאוחר! שישי נפלא לכולם, בישולים טעימים, בלי דאגות ולילות חסרי שינה להורים - אמא אילת הלכת לישון מתי שהוא? תודה לכולן על ההתעניינות , תודה על הבית החם שיש פה , תמיד קורא לבוא אליו :))

ע ו מ ר 4

New member
ממש לא קשה

כמעט לשמוע ..לא רק לקרוא אותך מיתרגשת. טכס השבעה זה תמיד מיתרגש...עושה כזה קווץ בלב..עםהצעקה"אני נשבע. יופי שהחייל בבית...כי גם זה לא תמיד קורה. שתהיה לכם שבת רגועה.

שושנה ו

New member
אכן, טקס מרגש ../images/Emo45.gif

אפשר להרגיש את ההתרגשות שלך עד כאן.....
הטקס באמת מרגש מאוד ומצמרר..... אצלנו הטקס נערך בכותל..... והבנים הגדולים שלי טיפסו על פיגום כדי שיוכלו לצלמו ....
אצלנו היה צפוף ואי- סדר נוראי..... היה קשה לראות......
אני נעמדתי על המדרגות שממול לכותל כדי שאוכל לראותו..... אבל גם משם לא הצלחתי לראותו....מזל שיש תמונות ....
מה שהיה טוב אצלנו ,הוא שהצלחנו לפגוש בו לפני הטקס..... להוציא מהצידנית את כל הטוב שהבאנו, ולתת לו, למשפחה ולחבר'ה שהצטרפו לאכול ..... שמחה בשבילכם שלמרות האיחור לא פיספסתם את הטקס......
ושהוא חזר איתכם הבייתה. בישוליים טעימים, ושבת נפלאה וקסומה שתהיה לכם בחברת יקירכם

גליללאה , לקרוא , להיזכר בפרטי שלנו ולדמוע...

אגב , גם אצלינו כמעט היה פנצ'ר לשמפחה המורחבת בגלל כניסה לת"א לאסוף בן דוד. איזה לחץ.... וכמו שאיחלתי ליולי , גם לכם אאחל שתהיינה רק התרגשויות טובות והצלחה לחייל בהמשך הדרך...

איזה כיף לשמוע את התאורים המפורטים

קראתי קודם את של יולי, ודמעות עמדו בעיני. וכאן אני קוראת את המיל שלך, ושוב הכל צף. בשלי לא כל כך התרגשתי, היה קשה לי להתחבר למעמד. אצלכן אני חווה אולי את מה שלא חוויתי עם הפרטי שלי. כל כך חשבנו עליכן כאן אתמול... וכיף לשמוע שהיה כל כך נפלא.

אני קוראת את התיאור של יולי

ומתרגשת שוב ,אני לא מאמינה שמרוב התרגשות והלם של בוקר! לא סיפרתי על הפגישה המשמחת שהייתה לי עם יולי ומשפחתה! פגשנו כמו כן את החייל שלה שבחדר עם החייל שלי! זהו אני פה לכמה דקות.. היה לי בוקר של כיף עם החייל שלי, יצאנו קצת לסידורים ושילבנו באוכל שהוא מאוד אוהב, ישבתי והתענגתי לראות אותו נוגס בהנאה ורעב. אני רוצה לספר על משהו שעשה לי טוב :היום הגיעה לביתנו חבילת מתנה לחיילים ליום העצמאות מהמועצה ומהיישוב מגבת קטנה+חולצה שמאחורה מודפס אני מ...+ ספר מדליק ששמו "חייל בטעם של אמא" מאת יעל שפיגל, מכתבים ומתכונים שאוהבים משלב מכתבים מרגשים ומתכונים מתוקים שאמהות מכינות לחיילים. אגב אצלנו בישוב יש ועדת חיילים שבכל חג מארגנת צ'ופר לחיילים, בפסח החיילים קיבלו ערסל.. שבת קסומה לאמהות הבשלניות והאופות , אילת מה אפית? ראיתי את המתכון של העוגת קוקוס ותפוז נראה לי שווה לנסות. שושנה מה מתבשל אצלך? עכשיו שמעתי ברדיו על התאבדות של 2 חיילים מדליית אל כרמל- מזעזע!! .

ענתר

New member
מזל שלא פספסת לאחר כל המאמץ את ההשבעה עצמה

כמה מרגש הטכס נשמע מבעד עינייך. כאם לבנות לא זכיתי לכך

noati

New member
אחרי שקראתי את יולי ועכשיו אותך

נראה לי שאני יכולה לוותר על טכסי השבעה, אם יהיו, של הבנים שלי. ממש מרגישה כאילו שם ההתרגשות, הדמעות, אפילו את הנשיקה שנתת לו שמעתי
מקסים!! איזה כייף שהוא בבית שיהיה לו המון בהצלחה בהמשך ולך....נקווה שתוכלי להמשיך לבלות איתנו כדי לדאוג פחות
גמני הייתי תקועה בעומס הנוראי אתמול פעם אחת כשחזרתי הבייתה מהעבודה ויותר מאוחר כשנסענו להחזיר את הבת שלי לבסיס לכמה שעות, היציאה לאיילון הייתה בלתי נסבלת. שתהיה לך שבת נפלאה

אילת39

New member
בוקר טוב ליום שישי ../images/Emo42.gif

וואו לא יאומן, הצלחתי להרדם קצת אחרי ארבע...התעוררתי בשמונה בבעתה - איך זה שלא שלח סמס?? ביקשתי שישלח אחרי השמירה! בדקתי את הנייד...שלח גם שלח...פשוט מרוב עייפות כנראה לא שמעתי
מרגש מאוד לקרוא את התיאורים שלכן, אמא יולי ואמא גלילאה. ואיזה יופי שנפגשתן! גם לי היה כזה קטע בדיוק. הבנתי שבן של אחת הגולשות מפורום אחר התגייס ביום של הבן שלי, התחלנו לדבר כל יום...במסרים ובטלפון, והפעם הראשונה שנפגשנו היתה בהשבעה - והיתה התרגשות גדולה. מאחלת לבנים שלכן המשך שרות קל, מעניין והכי חשוב - בטוח!
אמא עומר - מה מבשלים? אין לי מושג עדיין! אמא שושנה - מקווה שאת מרגישה יותר טוב! שבת נפלאה לכולם...נסיעה טובה לכל החיילים שבדרכים, ושקט ומנוחה לאילו שבבסיסים

למעלה