השנאה שלי כלפי זכרים לא מפסיקה להתחזק

Black Metal6

New member
השנאה שלי כלפי זכרים לא מפסיקה להתחזק

אחרי שקלטתי שכל הידידים ה"חמודים והנחמדים" שלי הם סוטים ונצלנים בדיוק כמו כל המניאקים שהתעסקתי איתם בעבר החלטתי להעיף ולמחוק את כולם:
גם הזכרים שנחשבים לבחורים נחמדים מחפשים לנצל מינית בדיוק כמו כל הזכרים המניאקים ואומרים דברים בסגנון:
"תעזרי לידיד חרמן ותבואי לעשות לי ביד"
"תפתחי מצלמה ותראי לי את החזה היפה שלך"
"אני נורא חרמן וכבר הרבה חודשים בלי סקס וכשניפגש אני לא אוכל להתאפק ואיתפתה לגעת בך"
"בואי נעשה סקס מזדמן"
ולכן הגעתי למסקנה שכל הזכרים הם נוראיים ושאני מסוגלת להסתדר רק עם הזכרים האמיניים וההומואים.
אני כבר חצי שנה בלי סקס עם זכרים וזה גורם לי להרגיש נורא מאושרת ואני מרגישה נקייה וטהורה בלי הליכלוך הזה שמביא סקס עם זכרים סוטים.
כנראה שגם איבדתי כל יכולת להתאהב בזכר וזה מצויין ואני בעד שכל הנשים יתאהבו בעצמן ויראו בזכרים רק ארנקים מהלכים בדיוק כמו כל הגולדיגריות החכמות והמעוררות הערצה.
אני מפחדת להיאנס שוב
אני מפחדת מאלימות של זכרים
ואני לא רוצה זכרים סוטים ומגעילים לידי.

חלק מהתאורים שרשמת כאן נקראים היום סייבר או לסייבר

כאשר אני נכנס לצאטים הפרטיים של תפוז כל הזמן אני מקבל הצעות מנשים בפרטי
לסייבר איתן .. המצב דומה גם בפייסבוק רק פחות .

אז מה שטענת נגד זכרים
אפשר לטעון באותה המידה כנגד נשים

Black Metal6

New member
גם אם נשים מציעות סייבר

בטוח הן לא מציעות את זה כל כך הרבה כמו זכרים

aaa123

Member
טוב לקרוא שחצי שנה בלי סקס גרמה לך להרגיש

נורא מאושרת.
אני בעד זה שאנשים יהיו מאושרים כל עוד הם לא פוגעים באדם אחר.

לגבי המסקנה שלך אז היא מסקנה מוטעית ויש גברים שאינם א-מינים או הומואים שלעולם לא יציעו לך סקס.

לגבי זה שאת בעד זה שכל הנשים יראו בזכרים רק ארנקים מהלכים אז לא ברור לי בדיוק מה את מתכוונת.
האם את מתכוונת לומר שאת רוצה גבר רק כדי שהוא ישלם לך כסף בלי שיהיה סקס,והאם זה מה שאת אומרת לגברים שרוצים ליצור איתך קשר?

Black Metal6

New member
הזכרים הנסבלים היחידים שהם לא הומואים או אמיניים

הם זכרים שהם נגד סקס מזדמן ולכן הם לא יציעו הצעות מגונות לנשים ולא ינסו לנצל אותן מינית והזכרים האלה נורא נורא נדירים ולחלקם יש חסרונות גדולים אחרים כמו נטיות שוביניסטיות ככה שגם חלק מהזכרים הנורא הנדירים האלה הם בלתי נסבלים.
ולגבי העניין של הארנקים המהלכים- בדיוק כמו שרוב הגדול של הזכרים הם נצלנים שרואים בנשים רק צעצועי מין מהלכים על שתיים ומכונות נקיון מהלכות על שתיים וכו' לזכרים מגיע שנשים ינצלו אותם בלי סוף ויראו בהם רק ארנקים מהלכים על שתיים ויוציאו מהם כסף בכל דרך אפשרית בלי לתת להם סקס בתמורה.
חשבתי על זה טוב והגעתי למסקנה שאין לי מה לחפש אצל זכר חוץ מכסף-
בכל פעם שהתאהבתי בזכר התאכזבתי קשות וההתאהבות עשתה לי לא טוב והתאהבות היא אי שפיות זמנית לכל דבר ואני לא רוצה להיות לא שפויה ולכן אין סיכוי שארצה להתאהב בזכר שוב וזה ממש מזיק לי כשזכר נשתל לי על הנשמה.
גם סקס מזכרים אני לא צריכה כי סקס עם זכרים עשה לי בעיקר טראומות שבגללן איבדתי את היכולת להיהנות מסקס.
ואני אלהורית וטיפוס לא משפחתי וגם ילדים מזכרים אני לא צריכה.
תמיד חשבתי שהזכר האידיאלי הוא זכר שדומה לאישה- יופי קצת נשי (כולל שיער ארוך), רומנטי, רגיש, מונוגמי, נאמן וכו' ולכן הגעתי למסקנה סופית שרק אם כל הזכרים ישתנו ויהיו דומים לנשים יש מצב שארצה מהם משהו מעבר לכסף וגם יש לי כבר אישה וזאת אני ועדיף שאת כל ההאהבה שפעם נתתי לזכרים מנוולים שפעם לצערי התאהבתי בהם אני אתן לעצמי.
וגם נשים כמוני לא מסוגלות להסתדר עם זכרים- זכרים בדרך כלל מחפשים אישה עדינה וטיפולית ואימהית עם אופי לא יותר מידי חזק שלא תתווכח איתם יותר מידי וככה הם לא ירגישו מאויימים לידה והם רוצים להרגיש שהם "גברים" ולהיות המובילים ורוצים אישה שתהיה עדינה ושברירית לידם ואני ממש לא אישה כזאת ואני ממש לא מוכנה שגבר ישלוט בי ובקשר שלי איתו ואני לא אוהבת להרגיש שברירית ליד זכר.
וגם אם אני אכיר זכר שונה וקצת נשי אני עדיין לא אסתדר איתו גם כי לא מתאימה לי העובדה שקשר עם זכר נהיה פחות מלהיב עם הזמן ואני לא מסוגלת לסמוך על זכרים שלא יבגדו בי בסוף כי לדעתי זכר צריך להיות נשי לגמרי כדי שלא יהיה שום סיכוי שיבגוד ואני לא רוצה להתאהב באף זכר בכל מקרה.
אני לא מסוגלת להפסיק להרגיש שנאה כלפי זכרים ואני חושבת שהגיע הזמן שנשים יחזירו לזכרים באותו המטבע וינצלו אותם בלי סוף בדיוק כמו שהזכרים מנצלים נשים וגם זה יהיה נחמד אם זכרים יתחילו להיאנס כמו נשים כדי שיחוו על בשרם מזה טרור מיני.
&nbsp

Berethor

New member
עכשיו זה הרבה יותר מדויק, ונראה שהגעת למסקנות הנכונות בנושא

במקרה שלך עדיף להיות בלי גברים בכלל, כפי שכבר אמרתי לך בעבר, או לעבור לנשים, משום שיש לך משיכה מסוימת לנשים או להתרגל לחיים לבד, בלי להיות "תלויה" ביחסים עם גברים, במיוחד יחסים רומנטיים או/ו אובססיבים מצידך, מה שמביא לך יותר נזק מאשר תועלת, באופן אישי. אני לא ימכור לך אשליות, משום שאני אדם כנה, ומעדיף להגיד את האמת אפילו אם היא קשה, לכן המסקנה שרוב הסיכוים הם שאת לא תמצאי את "גבר האידיאלי" מבחינתך, משום שגבר כזה, גם אם הוא קיים, הוא מאוד נדיר מקרב גברים, וכפי שאמרת בעצמך, זה למעשה צריך להיות "גבר נשי", אז כמובן שזה יהיה דבר מאוד נדיר בקרב גברים, כנראה אפילו נדיר יותר מאשר "אישה גברית". למרות שבדרך כלל אני לא תומך בהתנהגות גולדיגרית, עושה רושם שבמקרה שלך זה באמת יכול להיות עדיף, מאשר אובססיה ואהבה חד צדדית לגברים, אשר גורמת לך יותר נזק, לפחות גולדיגריות לא אוהבות את הגברים שהן יוצאות איתם, ולכן הרבה פחות פגיעות. מה שכן אני לא מסכים עם הטענה שכל הנשים צריכות להיות גולדיגריות, משום שיש גם נשים שלא הייתה להן בעיה למצוא זוגיות מספיק טובה, במיוחד נשים עדינות ואימהיות, שאותן לרוב מעדיפים גברים אשר מעוניינים בקשר רציני, ובצדק.

"This is a character who hooks up with a partner, known as a Meal Ticket or Sugar Daddy, specifically to mooch off of said partner's money and status (usually in exchange for sex.)"

"We use "she" because the digger is usually female in modern shows, but not always, and often MUCH more attractive than her partner. Often Distracted by the Luxury quite easily. Generally stunningly beautiful, to explain her success. Often a blonde whose hair is dyed (actually blondes were seen to be this in general until the 1930s). The golddigger who is deluding herself about her looks is a rarity."

"Many a golddigger would be happy to marry a man who is old or in bad health, just so long as he'd be so kind as to leave at least some of his inheritance to his spouse when he dies; if she's a Black Widow that could happen much sooner than expected."

"The idea that all women are golddiggers is the Distaff Counterpart to the idea that All Men Are Perverts. This may also overlap with All Women Are Prudes, resulting in the idea that the only reason women ever have sex is to gain access to a man's money and/or get men to buy them things, while the only reason men even bother to make money in the first place is so that they can have sex with lots of hot women."

"Important Note: A golddigger is never a Housewife. While both of them stay home, the golddigger has expensive tastes and refuses to dirty her hands. Children and family are almost never part of her priorities, mostly because they would distract her from her life of luxury; though a divorcing golddigger will use the kids as bargaining chips to gain as much money as possible (often seeking to be the custodial parent) without regard for the children's best interests and often without any real affection for the children. The Housewife on the other hand, even though she may live off her husband's paycheck, will concern herself with running the home and raising the kids, money and luxury usually not being in her repertoire other than as byproducts. A golddigger MIGHT turn into a housewife given proper character development."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/GoldDigger

Black Metal6

New member
חבל לי על כל הנשים שמסכימות להתחייב לזכרים

הן מקבלות זכר שהוא רודן ומכונת מין, נצלן, שוביניסט ובוגדני שהופך ל"בעלים" שלהן כשהן מתחתנות איתו והוא מנצל אותן ומפיל עליהן את כל עבודות הבית ואת גידול הילדים ו"עושה טובה" כשהוא עוזר בבית.
שמעת את המשפט "כשהעוני נכנס דרך הדלת האהבה בורחת דרך החלון"?
המשפט הזה מסביר למה הגולדיגריות הן הכי חכמות.

Berethor

New member
זה מה יש, כנראה שהן מעדיפות "את זה" על פני סטוצים או בדידות

זאת נקודת מבט אישית שלך, יש הרבה נשים שאין להן בעיה וקושי להיות רעיות טובות ואמהות טובות. מה שעדיף במצבן על פני גולדיגריות זה שהן עם גבר שהן מעוניינות בו לא בשביל הכסף שלו והסטטוס שלו. לכל בחירה יש מכיר, גם לגולדיגריות וללהיות לבד, אי אפשר לאכול תעוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אני באמת מכל הלב מאחלת לך

שהכעס שלך יהפוך לאדישות ולאהבה עצמית גבוהה ואולי אז לפרק אחר בחיים שתוכלי להניח לטראומות בצד.

BM6 היקרה,

אני מתנצל בשם כל המין הגברי על העוול שנעשה לך. אני גם מתנצל על זה שנאנסת, על אף שזה לא הנושא.
&nbsp
קודם כל, אם גברים אומרים לך - "תראי לי את החזה היפה שלך", "תבואי לעשות לי ביד", "אני נורא חרמן ולא אוכל לא לגעת בך" - הם לא גברים חמודים ונחמדים. הם צבועים, מזוייפים, ועם אינטרס "נסתר" לדבר איתך. הנחמדות שלהם לא מראה את מי שהם בפנים; במקום, הם חושבים שהם יכולים להשתמש בנחמדות בתור כלי לקדם את עצמם מינית. לכן אל תחשבי שהגברים הללו הם "נחמדים" בשום אופן שהוא, זה לא מי שהם באמת, ולפי מה שהם רשמו לך אם לא היה יוצא להם מזה שום מין הם לא היו נחמדים.
&nbsp
אני מבין למה גברים רבים גרמו לך לאבד את האמון במין כולו. בשביל נשים המצב יותר גרוע; בדר"כ הבנים שמתחילים איתן בסיטואציות "יומיומיות" הם לרוב הגברים השטחיים יותר. אם זכר אקראי מתחיל איתך שיחה ברחוב או בפאב סביר להניח שהוא אוהב את איך שאת נראית, וב-90% מהמקרים זה סימן לשטחיות (לא בהכרח, אבל ברוב המקרים). אז רוב הנשים נחשפות דווקא לגברים השטחיים יותר, ונראה שאת גם נפלת על כאלו. כל זה מתווסף לסיטואציה לא נחמדה שהייתה לך, ואני באמת מצטער בשבילך שזה קרה. כגבר, אני כנראה לא אדע אף פעם איך זה מרגיש.
&nbsp
הרבה מהגברים שנפגשת/תפגשי איתם יהיו מעוניינים בעיקר באיך את נראית בלי בגדים. אבל תתעודדי, לא כולם כאלה. אני מבטיח לך שיהיה מישהו שיהיה אכפת לו מהדעות שלך, מהתחביבים שלך, וירצה לעשות הכל בשביל שתהיי מאושרת. מאחל לך שהוא יגיע מהר.
&nbsp
רק התייחסות אחרונה, ברשותך:
"אני בעד שכל הנשים יתאהבו בעצמן ויראו בזכרים רק ארנקים מהלכים בדיוק כמו כל הגולדיגריות החכמות והמעוררות הערצה."
לא תואם לאיך שאני רואה את העולם, ומקדם עוד יותר את החשיבה השוביניסטית - "אני אשלם עלייך בדייט, ובפעם השלישית את תחזירי לי בסקס". אני מבין שאת כועסת אבל הדעות האלו מעודדות את אותם האנשים שפוגעים בך. תשני את הדעות האלו בשביל שהם לפחות לא ינצחו.
&nbsp
תהיי חזקה.

Black Metal6

New member
עולםשוויוני היקר

תודה לך על ההבנה.
אני לא מסוגלת לסמוך על זכרים ולא מסוגלת להאמין להם יותר אחרי שכל כך הרבה זכרים שיקרו לי בלי סוף והפעילו עלי מניפולציות. לא מסוגלת להאמין לאף מילה שיוצאת מפה של אף זכר שאני לא בטוחה במאה אחוז לגביו שהוא טיפוס אמין.
ולגבי העניין של הארנקים- התכוונתי לכך שנשים צריכות לנצל זכרים כספית בלי לתת להם סקס בתמורה. שן תחת שן ועין תחת עין. הגיע הזמן שנשים ינצלו זכרים בדיוק כמו שהזכרים מנצלים נשים.

את מרגישה פגועה, וזה בסדר.

האינסטינקט שלנו הוא באמת ללמוד מטעויות. נגעת באש פעם אחת, קיבלת כוויה. נגעת בה שוב, ושוב קיבלת כוויה. למה שתרצי לגעת בה בפעם השלישית? האם אש אחת שונה מאש אחרת?
אין לזה תשובה קצרה.
&nbsp
אבל אני אגיד לך מה הדרך הלוגית להתמודד עם הבעיה: את צריכה להכיר בעובדה שיש הרבה בני אדם גרועים בעולם, אבל יש גם הרבה שהם סך הכל בסדר. החוכמה היא לא לסמוך על כולם, ולבטוח יותר בעצמך שלא תיפלי ישר ברשת של כל אחד. זה שיש אנשים דפוקים בעולם לא אומר שאת צריכה לחיות חיים אומללים. תלמדי מהמקרים האלו. בסוף יהיה בסדר.
&nbsp
אני בוחר להגיב שוב למה שרשמת לגבי גברים, נשים, כסף וסקס. אני לא מאמין שיש יחס חילופיות בין כסף וסקס. אני לא מאמין שאם גבר משלם על אישה במשך שלושה דייטים, זה שווה לזה שהאישה תתן לו סקס. לכן "לנצל זכרים כספית בלי לתת להם סקס" זה לא ממש "לדפוק אותם". זה פשוט שני אירועים לא קשורים. אם גבר בוחר לשלם על האישה, הוא לא צריך לצפות שהיא תשכב איתו בגלל זה. ואם אישה בוחרת לשכב עם גבר, זה לא צריך להיות בגלל שהוא שילם עליה.
&nbsp
בכל מקרה, מה שאני מנסה להגיד - אם גבר התנהג איתך בצורה שוביניסטית - אל תגיבי לו בצורה שוביניסטית. זה אומנם נשמע כמו הדבר ה"צודק" לעשות, ולנקום בגברים, וכו' - ואני באמת מבין ומזדהה איתך. אבל לטווח הארוך זה לא יקדם אותך. זה ישאיר אותך עם אותו טעם מר, ותהפכי גברים שוביניסטיים לגברים עוד יותר שוביניסטיים. תהיי שותפה לתרבות שוביניסטית. זה באמת משהו שאת רוצה להיות חלק ממנו? את באמת רוצה שה-"אויב" יכניע אותך ויכפה עלייך את דעותיו?
הדבר ה"חכם" לעשות, לפחות מבחינת העיניים שלי, הוא לקבל את זה שקרה מה שקרה ולהמשיך הלאה עם הערכים שלך. זה לא יהיה קל, ואני לא חושב שאת צריכה לחזור לסמוך על גברים כ"כ מהר. פשוט תוודאי שאם את מתכוונת לסמוך על מישהו, כדאי מאוד שהוא יהיה שווה את זה, וזה משהו שרק את יכולה לקבוע. אל תרימי ידיים.

Black Metal6

New member
אין לי כוונות לחזור לזכרים

והחוסר האמון שלי בזכרים הוא חסר תקנה.
ואי אפשר להתכחש לכך שזוהי המציאות- זכר שמוציא כסף על אישה מצפה לכך שהיא תיתן לו סקס בתמורה כי זכרים לא מוכנים לתת את כספם בלי תמורה וזאת גם עובדה ידועה שזכרים אוהבים לנצל את עניין המין ונשים אוהבות לנצל זכרים כספית ולכן העצה שלי לכל הנשים היא לנצל זכרים בלי לתת סקס בתמורה- זהו ניצול חד צדדי ולכן זהו הניצול הטהור והאמיתי והניצול הכי קטלני וכואב בישביל זכרים.

תעשי את מה שנראה לך לנכון

לי נשמע שהשנאה שלך הרבה יותר עמוקה מכמה גברים שפגעו בך. נוכל לדבר על זה, אם תרצי.
&nbsp
לגבי עניין הכסף:
רק תנסי לחשוב מה היה קורה אם גבר היה רושם שהוא נפגע כמה פעמים מבחורות והיה אומר שלדעתו נשים טובות רק לסקס, ולכן על הגברים לחשוב על הנשים רק כשותפות למין ולא יותר. את לא היית חושבת שהגבר הזה הוא אדם כ"כ טוב, נכון? אני לא הייתי חושב.
&nbsp
אני יודע שעברת אירוע קשה. אני מבין אותך. הלוואי והייתי מצליח להזדהות איתך, אבל הנסיבות שלי ושלך שונות ולכן אני לא מצליח. אבל אני מבין את הכאב שלך. כואב לי רק מלדמיין...
&nbsp
פעם בכמה זמן תשאלי את עצמך בלב אם את רוצה להיות מונעת ע"י שנאה או מונעת ע"י מוסר והערכים שלך. תנסי להיות האדם הטוב ביותר שאת יכולה להיות. את לא באמת צריכה להיות עם גברים, אבל לשנוא אותם לאורך זמן הוא משהו שישפיע על החיים שלך.

Black Metal6

New member
לא עברתי סתם אירוע קשה ולא מדובר פה רק בכמה זכרים שפגעו בי

הסברתי למוטי למטה כמה דברים לגבי השנאה שלי כלפי זכרים וזה ממש לא הכל:
זכרים פגעו בי מאז שהייתי ילדה קטנה (זה התחיל מהגבר הראשון בחיי-אבא) והם פגעו שוב ושוב ושוב בלי סוף ובהמון צורות. עוד כשהייתי נערה התחלתי להרגיש שנאה כלפי זכרים ומאז עברו איזה 8 שנים והשנאה רק התגברה עוד יותר עם הזמן כי הזכרים המשיכו לפגוע בי שוב ושוב ושוב וגם כי ראיתי מה הם עושים לנשים אחרות. אני לא מסוגלת להעלים את השנאה שלי כלפי זכרים כי היא נהייתה חלק בלתי נפרד ממני ואני לא יכולה שלא לשנוא זכרים. בחיים לא הייתה לי חוויה טובה עם זכר בקטע של בינו לבינה.
ויש הבדל גדול בין נשים כמוני שמגיעות למסקנה שזכרים טובים רק בתור ארנקים מהלכים לבין זכר שנפגע מכמה נשים ומחליט לראות בהן רק חור מהלך:
זכרים הם הקבוצה המדכאת והנשים הם הקבוצה המדוכאת.
זכרים מנצלים נשים בלי סוף ותמיד ניצלו אותן וזכרים מנצלים נשים הרבה יותר מנשים שמנצלות זכרים.
זה שמישהו מהקבוצה המדוכאת והמנוצלת שנמאס לו מלהיות סמרטוט קם ומחליט להחזיר מלחמה לקבוצה המדכאת והמנצלת זה לא עושה אותו לבן אדם רע.

הבנתי.

אני מתנצל שוב בשם כל הגברים שפגעו בך. אני יודע שההתנצלות לא שווה יותר מדי, ושאני לא זה שאמור לקחת אותה, אבל אני מקווה שזה משהו.
&nbsp
בעיניים שלי, אין מלחמה בין גברים ונשים. בעיניים שלך זה אחרת. אני לא מסכים עם הדעות שלך, אך מקבל אותן. אני עושה את זה רק כי את נשמעת כמו בחורה סבלנית ומנומסת, ושאת לא עושה את זה ממקום של רוע או אנוכיות. רק ממקום של שנאה...
&nbsp
אם תרצי לפרוק דברים, תרגישי חופשי. אני מקווה שדברים יסתדרו בשבילך בצורה הטובה ביותר.

למעלה