השנאה שלי כלפי זכרים לא מפסיקה להתחזק

Berethor

New member
זה כמעט בלתי אפשרי, אפילו גולדיגריות לא יכולות לעשות את זה

איפה בדיוק תמצאי גבר שיהיה מוכן לתת לך כסף בתמורה לכלום? אני לא מכיר גברים כאלה פראיירים.

Black Metal6

New member
תסמוך עלי

aaa123

Member
יש גברים כאלו אבל בדרך כלל הם לא נותנים הרבה כסף

בתמורה לכלום.

גם אני נתתי בעבר 10 שקלים למישהי שטענה שגנבו לה את הארנק שלה ,ואין לה כסף לחזור הביתה באוטובוס בתמורה לכלום.
לא יודע אם היא אמרה אמת או שיקרה אבל כשביקשה עוד 5 שקלים סירבתי לתת עוד כסף.

מיזא

New member
את צודקת!

אני זכר,וכל מילה שלך נכונה! אנחנו הגברים עושים מניפולציות על נשים,והרגשתך היא אמת לאמיתה,למרבה הבושה!

Black Metal6

New member
גברת פלסטלינה אני מבקשת קצת כבוד

אני אישה.
המנהל המושחת הקודם ומעמקים הלכו מפה ולכן אין יותר סיבה שתמנע ממני לכתוב פה.

מיסטר "נפרדנו כך", אנא אל תפנה אלי יותר

לכתוב בפורום פמיניזם שאת(ה) נהנית מאונס בחורשה חשוכה,לגדף אישה שאכפת לה ממך ואחת שהיתה קורבן בעצמה ואז לבקש שיכבדו אותך זה לא רק אומץ, זה גם נבזות שלא תיאמן.
השיטה הקבועה שלך להגחיך פמיניזם כבר התגלתה, כי מה לעשות..אתה לא חכם במיוחד.

aaa123

Member
גם אני לא מתכוון לענות לה יותר

לגבי הסיפור הקודם שלה יכול להיות שמישהי הגיעה לאורגזמה מינית כתוצאה מאונס(מה שלא אומר שאין טראומה)
אבל ממש לא ברור לי איך מישהי שמרגישה נורא מאושרת לפי דבריה אחרי חצי שנה בלי סקס עם גברים יכולה לשנוא כל כך גברים עד כדי כך שהיא תאחל להם שיאנסו אותם.

הסיפור לא נראה לי אמין והמגדר שלה לא רלבנטי(אני מתייחס לאנשים במגדר שהם מציגים את עצמם).

Black Metal6

New member
מה פה לא ברור?!

זה שאני מרגישה מאושרת כי זכר לא נגע בי כבר חצי שנה ממש לא סותר את העובדה שאני שונאת זכרים אלא להיפך. ההרגשה שאני נקייה מכל הליכלוך הזה שמביא סקס עם זכרים סוטים ומגעילים שאני לא סובלת עושה לי טוב ובאותו הזמן אני לא מפסיקה להרגיש שנאה כלפי זכרים.

נגיד שיש 3 מיליארד זכרים בעולם בערך

מה הם אשמים בגלל החוויה שעברת ( ואכן עברת חוויה קשה .זה כל כך ברור.. ליבי איתך )
למה את שונאת את כל עולם הזכרים ?

Black Metal6

New member
זכר זה זכר

ואני שונאת את הטבע הזכרי כי הזכר בטבע שלו הוא אלים, אגואיסט, שוביניסט, חרמן ברמה שמסוכנת לנשים, אנס, יצור בוגדני שלא מסוגל להסתפק באישה אחת ורואה באישה רק חור מהלך ,מכונת מין חסרת רגשות/עם רגשות מדוכאים וכו'.
העולם הזה הוא עולם שנשלט ע"י זכרים שמדכאים אותי ואת בנות מיני ומזלזלים בנו וקוראים לנו ה"מין החלש" ורואים בנו חורים מהלכים על שתיים ומכונות לייצור ילדים וכו' ולכן אני לא יכולה שלא לשנוא זכרים.
הזכרים הם יצורים נוראיים בכל העולם- הזכרים במדינות הפרימיטיביות למינהן הם התגלמות השטן וגם במדינות המערביות והמפותחות הזכרים הם נוראיים (למרות שפחות נוראיים מהזכרים במדינות הפרימיטיביות) ומצאתי מלא פורומים ובלוגים באנגלית ששם המון נשים כותבות בלי סוף כמה שהן שונאות זכרים וכמה שהזכרים במדינות שלהן נוראיים (ואני מדברת על מדינות מערביות ומפותחות שבהן מדברים אנגלית) וכותבות בדיוק מה שאני חושבת על זכרים ולכן זה ברור כשמש שהזכרים בכל העולם הם אותו הדבר וההבדל בין זכר לזכר הוא עד כמה הזכר הספציפי הוא יצור נוראי ומסוכן בישביל נשים.
&nbsp
&nbsp

מיזא

New member
צודקת!

ובואו לא נתמם אחרי שאנחנו הגברים חיים תרבות של פשעי מין מה אנחנו מתפלאים שכך מרגישות נשים? אז יאמרו "לא כל הגברים ככה" אבל עדיין אישה שהולכת ברחוב היא ברמת סיכון להטרדות מכל גבר אחר.

GreenMamba

New member
אני אצא מתוך כמה נק' הנחה-

1. שאת אמיתית
2. שאת אישה, סטרייטית, שמשיכתה המינית הבסיסית היא לגברים
3. שעברת טראומה/ות ואינטראקציות שפצעו וצילקו אותך
&nbsp
ואני יכולה להגיד לך, אחותי, שאם הנחות הבסיס שלי הן נכונות- ואלו המסקנות שהגעת אליהן- הרי שהם ניצחו. הם הצליחו לשבור את רוחך ונפשך, ואני מאחלת לך (בהכי אמפטיה וחמלה אמיתית) שתצליחי להתגבר על הצלקות הללו, לראות שיש גם גברים טובים, אמפתיים, מתחשבים, קשובים ומכילים-ולחלוק את חייך עם אחד כזה, שיגרום לצלקות להיראות כמו זיכרון עבר ישן.
&nbsp

aaa123

Member
קשה לי להאמין שמישהי שעברה טראומה

כזאת תגיד שהיא מרגישה נורא מאושרת בלי סקס עם גברים(אני בהחלט מבין אם היא מעדיפה להיות בלי גברים שזאת טענה אחרת).
,וקשה לי להאמין שמישהי באמת חושבת שכל הגברים הסטרייטים הם לא טובים.

אני יכול להבין מישהי שעברה טראומה ובוחרת להתרחק מגברים כי היא לא רוצה לקחת סיכון למרות שהיא לא חושבת שכולם רעים אבל זה דבר אחר ,וזאת לא סיבה לאחל לגברים שיחוו טרור מיני שלא צפוי להבדיל בין גברים רעים וגברים טובים.

GreenMamba

New member
לא ברור לי על איזה טרור מיני חסר אבחנה אתה מדבר

ואני בהחלט יכולה לראות מישהי שנפגעה מכל הגברים המשמעותיים בחייה מבחינה מינית- לא מעוניינת בקשר מיני או אחר עם גברים ורואה קשר מיני עם גבר כמשהו פוגעני- מכיוון שהקשרים המיניים שהיו לה עם גברים היו פוגעניים, והיא רואה גברים כמשהו פוגעני- כי הם המגדר שפגע בה.
מה מסובך להבין פה?
&nbsp
(אגב, קרא קצת בלוגים של נשים על חוויותיהן מדייטים- לא מעשי אונס- עם גברים, ותראה שרבות מאוד מהן מתלוננות על כל הגברים שהן יצאו איתן, אבל יש בהן עדיין תקווה שאחד מהבאים יהיה אחר. עכשיו קח את אותה אחת ותוריד את התקווה הזו שמוציאה אותן לעוד דייט וגורמת להן להאמין ש"לא כולם כאלו" וש"יש עוד גברים טובים"- וקיבלת משהו מאוד קרוב למה שקראנו כאן.
עצוב- אבל אמיתי.)

aaa123

Member
התייחסתי לציטוט הבא שלה

בהודעה שהיא הגיבה לי ולא טרחתי להגיב עליה:
"וגם זה יהיה נחמד אם זכרים יתחילו להיאנס כמו נשים כדי שיחוו על בשרם מזה טרור מיני."

זה הטרור המיני החסר אבחנה אליו התכוונתי שכשכתבתי:
"וזאת לא סיבה לאחל לגברים שיחוו טרור מיני שלא צפוי להבדיל בין גברים רעים וגברים טובים"

אני בהחלט יכול להבין שיש נשים שנפגעו מכל הגברים המשמעותים בחייהן מבחינה מינית ולא מעוניינת בקשר מיני או אחר עם גברים.
עדיין יש מרחק גדול בין זה ובין לאחל לגברים שיאנסו אותם(מה שמדבר על שנאה של כלל הגברים כיון שהאיחולים לא היו כלפי גברים ספציפים).

גם אם מישהי איבדה תקווה שגבר טוב יהיה מעונין לצאת איתה זה עדיין לא סיבה לשנוא את כל הגברים במיוחד שגברים טובים שלא מעוניינים בה לא עשו לה שום דבר רע בעצם העובדה שהם קיימים.

למעלה