השנאה השפוכה כלפי ליבני דחקה אותה, האשה היחידה בצמרת,

חושנית14

New member
השנאה השפוכה כלפי ליבני דחקה אותה, האשה היחידה בצמרת,

להכריז כי תוותר על הרוטציה אם זה יעזור למחנה הציוני לזכות. לדעתי היא נוהגת באצילות, אבל האם שמתן לב שכל פעם שאשה מגיעה לצמרת מתחילה השתלחות רבתי, כולל נימות אישיות? גם שלי יחימוביץ' האידיאליסטית הפסידה את כסאה לאחר חרושת של מזימות נגדה. חברות כנסת כסתיו שפיר ומירב מיכאלי "זוכות" לקיתונות של שופכין. (ואיני שוכחת את ההשתלחות של ח"כ סלומיאנסקי נגדה בועדה שהוא היה בה יו"ר והיא חברה). בזמנו שפכו זבל על ח"כ תעסה גלאזר, ויצורים נמוכים וירודים הרשו לעצמם לנגב את פיהם בשמה של דליה איציק. 7ומה נאמר ומה נדבר על הכפשת זיכרה של גולדה מאיר, והנסיונות להעלים את תרומתה הגדולה למדינה ע"י דיבור מתמיד על בן גוריון אשכול (לאחרונה) רבין ובגין כדמויות חשובות יחידות - אגב תכסיס זיכרי ידוע: להתייחס רק לנקניקים כמוהם ופשוט להשכיח נשים עמיתות..........

Surrealistical

New member
נימות אישיותיש כלפי כולם

ללא קשר למגדר. ולא ראיתי אף פעם התייחסות למגדר של מישהו\י כצורת הכפשה בפוליטיקה.

תעקבי בתשומת לב מיוחדת אחרי התגובות לפוליטיקאיות

ולנשים אחרות בעלות כוח בציבור (למשל: שרי אריסון. ומנהלות בנק לאומי בעבר ובהווה). את תיווכחי שההתקפות עליהן הן אישיות בנימות המכוערות ביותר, בעיקר פורטים על מיניות ונשיות.
וזה כולל את בעלי תוכניות הסאטירה בטלויזיה, למשל החרצופים בעבר.

catchet

New member
מה שמוכיח

שנקודת המבט הדומיננטית היא עדיין נקודת מבט גברית. אחרת נשיות לא הייתה נחשבת חיסרון

catchet

New member
אין ספק שנשיות יכולה להיות סיבה טובה להכפשות

ונכון שזה מרגיז שנשיות עדיין נחשבת לחיסרון פוליטי. אבל כמו שאמרה הסוריאליסטת, נטפלים לכולם בלי קשר למגדר.

מתקיפים רבות מהן באופן מיני בוטה. משהו שהזכרים לא עושים

לזכרים אחרים, לפוליטיקאים ואנשי ציבור.
הזכרים שעדיין נמצאים בעמדות מפתח בתקשורת ובבידור סבורים כנראה שזכותם לשחרר את הפנטזיות המיניות שלהם בחופשיות, בפומבי, על דמויות ציבוריות נשיות, ובטח מרגישים שיש להם תהודה חזקה בקרביים של הקהל הזיכרי.
וכמובן, נשים שמתנגדות להם הן "פמיניסטיות מיובשות"......זו המלחמה שלהם ל"חופש הזכר".

catchet

New member
לא נראה לי שהשתלחות בנשים

היא חלק מהגדרת החופש של הגבר

פן אחד של ה"חינוך" שמקבלים נערים מזכרים בוגרים הוא חיפוש גס

ודורסני של מיניות על נשים, ואי קבלת שום סמכות נשית.

קאטצ'ט, מציעה לך לפקוח עיניים ולפתוח אזניים

ייתכן שאינך מתייחסת לנערים, גם לא במיוחד לגברים ולתת-התרבות הזיכרית, בעיקר לא להתבטאויות והתנהגויות של גסי הרוח. אם כך, זו בהחלט התנהלות בריאה. מצד שני, חשוב להכיר את המציאות בה אנו חיות. (בסופו של דבר, כדי ליצור אמצעים נגד הללו).

catchet

New member
איני בטוחה ש"בריאה"

היא המילה המתאימה לתיאור ההתנהלות שלי. מה שכן, לדעתי, אין דרך טובה יותר להתייחס לגברים מהסוג הזה מאשר לא להתייחס אליהם במלוא הרצינות.

aaa123

Member
מעשית לבני לא ויתרה על כלום

מאחר שבכל מקרה נתניהו נבחר כמו שאפשר היה לצפות לפי כל הסקרים(גם לפי הסקרים שבהם לליכוד היו פחות מנדטים מהרצוג היה לליכוד כחלון ליברמן בנט והחרדים יותר מ61 מנדטים ביחד).

לו המחנה הציוני היה מרכיב את הקואליציה, ליבני היתה

ראשת הממשלה תוך שנתיים.

אגב, אני מעריכה שבבחירות הבאות העבודה תגיע לשלטון. הישראלים כבר יקיאו מרוב ליכוד ומרוב נתניהו. ואני מעריכה שבארבע השנים הבאות לא יהיו פה הטבות לפריפריות ולעניים, גם בתי חולים לא ממש ייבנו, ומבחינה מדינית ישראל תלך מדחי לדחי, ובטח תהיה גם עוד מלחמה. בקיצור - נתניהו.

aaa123

Member
ואני מעריך שאת טועה חוץ מהטענה שתהיה עוד מלחמה

נראה עוד 4 שנים מי מאיתנו צדק.

aaa123

Member
אני מאמין שהדברים לא תלויים רק בנתניהו

ואפשר לקוות שמשה כחלון ישפיע בכיוון הרצוי(או לחילופין אם נתניהו לא יסכים אז כחלון לא יצטרף לממשלה או יפיל אותה תוך זמן קצר ויוביל לבחירות חדשות).
.

חושנית14

New member
כן? יאיר לפיד לא הצליח להשפיע למו"מ יעיל עם הפלשתינים ולא

ציפי ליבני, אף כי ללפיד היו 19 מנדטים והממשלה בכלל קרטעה, אז עכשיו, עם רוב מוחץ לנתניהו וממשלה יציבה דווקא כחלון ישפיע?? חחחחחחח
בעצם, כחלון בענין החברתי כלכלי. אז הוא יצליח להטות את הכף מול המדיניות הנוקשה המוצקה של נתניהו, בממשלה יציבה? חחחחחח.

aaa123

Member
בנושא של מו"מ יעיל עם הפלשתינים אני לא חושב שקיימת אופציה

כזאת. מה שכן אפשר להשפיע זה בנושא החברתי כלכלי ולפיד לדעתי לא רצה באמת להשפיע(אחרת היה מציב תנאים מתאימים לכניסה לממשלה,ולא מסכים להעלאת מסים כגון העלאת המע"ם בטענה שיש גרעון כי כסף אפשר לגייס בהרבה דרכים אחרות).

למעלה