honey i'm hoooooooooooooome!../images/Emo82.gif
התגעגעתם אליי? (אני מניחה שלא, אבל נו טוב, שיהיה...) הטיול השנתי היה ככה, ככה. הבית ספר שלי קטן אז מוצאים את שלושת השכבות ביחד (י' י"א וי"ב) מהכיתה שלי יצאנו...אמממ...4 בנות! כן, רק ארבע. היינו בגולן, המסלולים היו קלים מאוד! לא היה כמעט אוכל. ובערב הראשון הייתה מסיבה דפוקה שכיתה י' אירגנו ואני וחברותיי השתעממנו מוות, ואיזה שני ערסים היו צריכים לבוא ב00:00 להביא לנו אלכוהול, אבל בסוף זה לא יצא לפועל. טרומפלדור (ישנו בתל-חי) התגנב לחדר שלנו באמצע הלילה ומשך למשהיא בשמכה והדליק גם את האור (האור נדלק לבד?). בערב השני היינו בטבריה שייט+מסיבה כזאת על ספינה, עוד פעם טראנסים/מזרחית/ראפ, יאק! אתמול לא היו לנו מסלולים נסענו מאוטובוס ממצפה למצפה ותודה כמובן שלא אמרו לנו שלא יהיו מסלולים ובאנו בחולצות קצרות והיינו במקומות הכי קרים (עמק הבכא, הר בנטל) מזל שהיה לי סוודר וגלימה. בקיצר...הגולן יפה, המסלולים כיפיים, אבל יכל להיות כייף הרבה יותר! בטיול השנתי לאילת בשנה שעברה נהנתי יותר. ואני רוצה לשיר לכם שיר, שאני כתבתי והלחנתי ושרתי וסחפתי אחרי עוד 3 חברות וזה הולך ככה: Satan, Satan, death, death, Satan,Satan, death vampires blood, vampires blood (בלופ, עד שנמאס) מומלץ לשיר במסלולים וכשיש שירים וששמים שירים מעצבנים ואתם רוצים להפריע להם לשמוע.