השמיעו קול!

חחחזרתי ועכשיו אני ישמיע הרבה קולות

היה משעמם בלעדיי אה! בקיצור הטיול היה משו BEST . עשיתי קצת בעיות בערב חופשי אז לא הוציאו אותי לפעילויות ביום השני ואת חברה שלי החזירו הבייתה אבל נשארתי במלון היה אחלה. המסיבה שעשו לנו בטקסס ראנצ' שברה את כל הסטיגמות על ערבי הדיסקו העלובים בטיולים שנתיים. השתכרנו ..עישנו במזח.. קניתי צעיף..הוא שכח לקחת ממני כסף והוא עוד החזיר לי עודף אז אי אפשר לומר שקניתי ממש אה ונחשו מי היה המאבטח שלנו מאבטחת!!!!!! אבל היא הייתה חמודה (פצפונת כזאת עם נשק ענקי) כמובן שלא הכל היה מושלם והתפוצצו לי כמה ורידים <מרוקאית מה לעשות> טיול אחרון...טוב שנגמר

חח ובסוף את אומרת טוב שנגמר

מי הדביל שלא לקח ממך כסף על הצעיף...

Stillwater

New member
honey i'm hoooooooooooooome!../images/Emo82.gif

התגעגעתם אליי? (אני מניחה שלא, אבל נו טוב, שיהיה...) הטיול השנתי היה ככה, ככה. הבית ספר שלי קטן אז מוצאים את שלושת השכבות ביחד (י' י"א וי"ב) מהכיתה שלי יצאנו...אמממ...4 בנות! כן, רק ארבע. היינו בגולן, המסלולים היו קלים מאוד! לא היה כמעט אוכל. ובערב הראשון הייתה מסיבה דפוקה שכיתה י' אירגנו ואני וחברותיי השתעממנו מוות, ואיזה שני ערסים היו צריכים לבוא ב00:00 להביא לנו אלכוהול, אבל בסוף זה לא יצא לפועל. טרומפלדור (ישנו בתל-חי) התגנב לחדר שלנו באמצע הלילה ומשך למשהיא בשמכה והדליק גם את האור (האור נדלק לבד?). בערב השני היינו בטבריה שייט+מסיבה כזאת על ספינה, עוד פעם טראנסים/מזרחית/ראפ, יאק! אתמול לא היו לנו מסלולים נסענו מאוטובוס ממצפה למצפה ותודה כמובן שלא אמרו לנו שלא יהיו מסלולים ובאנו בחולצות קצרות והיינו במקומות הכי קרים (עמק הבכא, הר בנטל) מזל שהיה לי סוודר וגלימה. בקיצר...הגולן יפה, המסלולים כיפיים, אבל יכל להיות כייף הרבה יותר! בטיול השנתי לאילת בשנה שעברה נהנתי יותר. ואני רוצה לשיר לכם שיר, שאני כתבתי והלחנתי ושרתי וסחפתי אחרי עוד 3 חברות וזה הולך ככה: Satan, Satan, death, death, Satan,Satan, death vampires blood, vampires blood (בלופ, עד שנמאס) מומלץ לשיר במסלולים וכשיש שירים וששמים שירים מעצבנים ואתם רוצים להפריע להם לשמוע.

אהבתי את השיר ../images/Emo11.gif

זה עדיף על הגירסה הכי מגעילה וזייפנית לשיר כל כך טוב - מכה אפורה - שחוזרת על עצמה בכל טיול. זה השיר שבנות צורחות מהאחורה של האוטובוס...ומעוותות אותו לגמריי. אני שמחה שחזרת אלינו, ענת

Ez sLeeP

New member
יאמממ..

איכס! טיול עם השישיסטים והשביעיסטים? זה נוראי!!!! מקווה שנהנית בכל זאת. הייתם על ה'לידו'? מסתבר שזה ממש אטראקציה ארצית לטיולים שנתיים. רק הבי"ס שלנו לא לקח אותנו לשם אף פעם. יש שיר של עברי על זה. תזכירי לי לשלוח לך את זה.. "זה חם על הלידו.. זה חם לה בין הרגליים..." :-O

Ez sLeeP

New member
וכאילו ב-ר-ו-ר שהתגעגענו!!

אני הכי שבעולם. לא שהיה לי זמן לתהות איכן את (גם אם אומרים לי אני שוכח) כי בקושי הייתי בבית. אבל חסכים יש לי, וזה הזמן להשלים!

ממש לא!

מקום מדליק לאללה. עשו לנו אחלה ארוחה שם...הביאו סטנדפייסט ובסוף אחלה מסיבה עם אחלה מוזיקה.

הם כניראה עושים את אותה התוכנית

לכל בתי הספר שמגיעים לשם בטיולים שנתיים! גם לנו היה שם אוכל מ-ע-ו-ל-ה!!! והיה גם לנו איזה סטנדפיסט אידיוט שרק ירד על כולם והבטיח לבנות סופי שבוע באילת אם הן ירקדו ויענטזו מול כל השכבה, ובסוף הוא גם לא נתן אותם לאלה שזכו! חצוף! וגם המוזיקה שם באמת הייתה סבבה חוץ מכמויות המזרחית שתקעו לנו בגלל שחצי מהשכבה שלנו הם פרחות וערסים...
אבל באמת סבבה של מקום!

miki barrr

New member
גם אנחנו היינו שם..

עשו לנו מופעי אש..שלא ממש הסתכלנו.. וכל הארוחה נראתה כמו איזה בר מצווה שכולם מחכים בתור,ויושבים בשולחנות עגולים...היה מצחיק!

למעלה